Oldal kiválasztása

Vendégkönyvünkből…

Kozmetikai szalonunkról írta Czmók Zsuzsanna

” Visszatérő vendég vagyok. A Hialurox kezelés tekintetében. Szolgáltatás minőségével maximálisan meg vagyok elégedve, és a hatás sem marad el. A kolléganő maximálisan felvilágosított más, számomra érdekes kezelésekről is, így vélhetően azt is igénybe fogom venni. Azt hiszem az mindent elárul, hogy még visszatérek.” Czmók Zsuzsanna

Kozmetikai szalonunkról írta Gina

” A jelenleg a piacon lévő kozmetikai szalonok közül az egyik legszínvonalasabb kiszolgálással itt találkoztam. Profi, jól képzett kozmetikusok, gyönyörű környezetben, prémium kategóriás termékekkel kezelnek. Az eredmény pedig magáért beszél. 🙂 ” Gina

Alakformáló szalonunkról írta Gál Vivien

Kedves Lányok! Már több mint két éve járok hozzátok, többféle kezelést kipróbáltam, mindig elégedett voltam. Kedvesen, hozzáértően csináltátok a kezeléseket. Bea figyelmességét külön köszönöm. Szép a környezet, jó helyen van a szalon. Szeretem az akciókat is. Csak így tovább!”

Gál Vivien

Alakformáló szalonunkról írta Hajni

„Kedves Lányok! Én visszatérőként jöttem hozzátok, mert mint a szakértelem, mint a maximális kedvesség, amit tőletek kaptam, megfizethetetlen. Az SHR szőrtelenítés egyenesen csodás, és a kavi + thermo kezelés is roppant hatásos. Az árak pedig nagyon kedvezőek és barátiak! Köszönöm, hogy kezeltek, és továbbra is ide fogok járni.”

Hajni

Alakformáló szalonunkról írta Dankó Dóra

„Barátnőm ajánlotta a szalont, illetve én is voltam nálatok egyszer egy kuponnal még a régi helyen. A szalon most is tiszta, patent, higiénikus, a kezelők kedvesek, nyitottak, sosem érzem magam feszélyezve a kis „hájkáim” miatt, aminek ledolgozása miatt vagyok én is itt, 3 hónappal szülés után. Nagyon tetszik minden, az árak nagyon kedvezőek, a szolgáltatások magas színvonalúak, így tervezem kipróbálni a kozmetikát és a fogfehérítést is. Szeretek ide járni, ajánlani fogom másnak is.”

Dankó Dóra

Alakformáló szalonunkról írta Szekeres Mónika és Dell Patrícia

„Úgy érzem hatásosak a kezelések, vettünk még az első bérlet lejárta után. Mindenki segítőkész! Addig fogunk járni, amíg nem lesz rajtunk már súlyfelesleg.”

Szekeres Mónika és Dell Patrícia

Alakformáló szalonunkról írta Major Enikő

„Mindenki nagyon kedves, aranyos és mosolygós, a maximális szakértelmetekről nem is beszélve! Teljes feltöltődés az ittlét! Köszönök mindent!”

Major Enikő

Alakformáló szalonunkról írta Brigi

„Sziasztok Csajok! Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy rátok találtam. Mindenki szuper kedves, és aranyos. Minden kezelés, amit eddig kaptam, nagyon hatékony volt, abszolút elégedett vagyok. Köszönök mindent, puszi.”

Brigi

Alakformáló szalonunkról írta A.

„Negyedik alkalommal vettem részt kezelésen. A szalon nagyon szép, a lányok nagyon kedvesek, hozzáértőek. Remélem sikerül segítségükkel elérni célomat.”

A.

Alakformáló szalonunkról írta Nóri

„Nagyon nagyon meg vagyok elégedve mindennel!! Tisztasággal, a kedves kiszolgálással, mindenki nagyon segítőkész. Eredményes a kezelésem, ami miatt kifejezetten boldog vagyok! Csak így tovább! Köszönök mindent!”

Nóri

Alakformáló szalonunkról írta Inca

„Évek óta kerestem olyan szalont, ahol a problémás testtájak és a fogyás közben megereszkedett bőr szépítését (elfogadhatóvá tételét) segítik. Több kezelés sorozaton átesve, úgy érzem tettem valamit a fittségért, és megjelenésem megőrzéséért. Minden munkatársatok nagyon kedves és szolgálatkész. Örülök, hogy rátok találtam, és ide járhatok!”

Inca

Szőrtelenítő szalonunkról írta Hajni

„Kedves Lányok! Én visszatérőként jöttem hozzátok, mert mint a szakértelem, mint a maximális kedvesség, amit tőletek kaptam, megfizethetetlen. Az SHR szőrtelenítés egyenesen csodás, és a kavi + thermo kezelés is roppant hatásos. Az árak pedig nagyon kedvezőek és barátiak! Köszönöm, hogy kezeltek, és továbbra is ide fogok járni.”

Hajni

Szőrtelenítő szalonunkról írta Ildikó

„Egy éve járok hozzátok, és minden alkalommal a kedvességetekkel találkozom! Tiszta, kényelmes szalonotokban, jókedvűen zajlik a sokszor fájdalmas kezelés is, és a szuper áraitok miatt is csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet!”

Ildikó

Szőrtelenítő szalonunkról írta G. Veronika

„Kb. 1 éve vagyok már a törzsvendégetek, és mindig öröm ide jönni, mert kedves, mosolygós légkör fogad. A szőrtelenítés fájdalmas folyamatát is megszépítitek. Biztos sokszor találkozunk még. Köszönöm a kedvességet! További jó munkát!”

G. Veronika

Szőrtelenítő szalonunkról írta Szegedi Anett

„Köszönöm a fájdalommentes, hasznos kezeléseket. Mindenki nagyon kedves, aranyos, segítőkész! Szeretek ide járni, remélem még sokszor tehetem.

Szegedi Anett

Szőrtelenítő szalonunkról írta Lovass Gyöngyvér

„Édes Lányok! Örülök, hogy véletlenül rátok találtam! Amióta ide járok, mindig jó érzéssel jövök és jó érzéssel megyek! Mindig kedvesek, készségesek, udvariasak, mosolygósak vagytok – és még a szőrtől is megszabadulok… Mi kellhetne még? Maradjatok ilyenek, és mi mindig visszatérünk, az elégedett „kuncsaftok” jó ajánlólevél!”

Lovass Gyöngyvér

Szőrtelenítő szalonunkról írta Szilvia

„Jó ideje ide járok, szeretem a sok mosolygós arcot. Különösen Adri foglalkozott velem legtöbbet, szeretem a munkáját!” További sok kellemes vendéget kívánok nektek!!”

Szilvia

Szőrtelenítő szalonunkról írta Zöldi Viki

„Kedves Mindenki! A „Szőrharcos Klub” régi tagjaként szeretném megköszönni a remek munkát, amit végeztek! Nagyon elégedett vagyok, ha tehetném, jönnék minden nap. J Adri, Neked külön köszönet!”

Zöldi Viki

Szőrtelenítő szalonunkról írta Viola

„Kb. egy éve járok hozzátok IPL kezelésre. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, és a kiszolgálás minőségével. Ha lehet Adrihoz foglalok, de Borinál is voltam már többször kezelésen. Mindketten nagyon aranyosak, szakszerűen végzik a munkájukat, és jó beszélgető társak is! Az üzlet tiszta, igényes. Az árak is pénztárca-barátok! Köszönöm az eddigi kezeléseket. Külön dicséret Adrinak és Borinak!”

Viola

Szőrtelenítő szalonunkról írta Bosnyák Mariann

„Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Én legalább 2,5 éve járok ide intim IPL/SHR kezelésre. Nekem nagyon erős volt a szőrzetem. Sokan riogattak, hogy nem lesz hatásos a kezelés, de én úgy álltam akkoriban hozzá, hogy ha már a fele is eltűnik, én nagyon elégedett leszek. Túlszárnyalta az elképzeléseimet a végeredmény. Köszönöm!”

Bosnyák Mariann

Szőrtelenítő szalonunkról írta Anikó

„Már lassan 1,5 éve járok ide, és nagyon elégedett vagyok a szalonnal. A lányok mindig nagyon kedvesek, segítőkészek. Barátságos, mosolygós fogadtatásban van mindig részem. A szalon mindig szép, tiszta és rendezett. A kezeléseimet mindig Adri végzi, aki nagyon belopta magát a szívembe. Barátságos, figyelmes, kedves megjelenésével és emberségességével. Csak ajánlani tudom, és szoktam is a szalont. Mindent nagyon köszönök!”

Anikó

Szőrtelenítő szalonunkról írta Viola

„Kb. 1 éve járok végleges szőrtelenítésre. Itt mindenki nagyon kedves, segítőkész és szuper. Már másnak is ajánlottalak titeket, mert nagyon meg vagyok elégedve. Köszönök mindenkinek mindent!”

Viola

Szőrtelenítő szalonunkról írta Nóri

„Nagyon nagyon meg vagyok elégedve mindennel!! J Tisztasággal, a kedves kiszolgálással, mindenki nagyon segítőkész. Eredményes a kezelésem, ami miatt kifejezetten boldog vagyok! Csak így tovább! Köszönök mindent!” Nóri

Nóri

Szőrtelenítő szalonunkról írta Viki

„Kedves Bori! Lassan 4 hónapja járok hozzád, hol SHR-re, hol arckezelésre. Munkáddal (és a csapat munkájával) egyaránt elégedett vagyok. Mindig mosolygós lányok várnak rám, a kezelések alatt feltöltődöm, a kisugárzásotok pozitív, ami nagyon jó hatással van rám. A jövőben is rendszeres vendéged szeretnék lenni.”

Viki

Szőrtelenítő szalonunkról írta András

„Nagyon tetszik a szalon, mindig tisztaság van, kedvesek a lányok, bárkihez kerülök is kezelésre. Az időpontokra figyeltek, sose kell várnom, és ezt imádom. J A kezelés alapos, de mégis odafigyeléssel történik, hogy fájdalmat ne okozzon. Jövök máskor is!”

András

Szőrtelenítő szalonunkról írta Nádházi Nóri

„Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!”

 

Nádházi Nóri

Kozmetikánkról írta Fáthné Hegedűs Mária

„Maximális elismerésem az itt dolgozó lányoknak, kedvesek, előzékenyek, segítőkészek. A kezelésekkel is meg vagyok elégedve, nem véletlen, hogy a harmadik bérletnél tartok. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Fáthné Hegedűs Mária

Kozmetikánkról írta Nóri

„Nagyon nagyon meg vagyok elégedve mindennel!! J Tisztasággal, a kedves kiszolgálással, mindenki nagyon segítőkész. Eredményes a kezelésem, ami miatt kifejezetten boldog vagyok! Csak így tovább! Köszönök mindent!”

Nóri

Kozmetikánkról írta Zöldi Viki

„Kedves Bori! Lassan 4 hónapja járok hozzád, hol SHR-re, hol arckezelésre. Munkáddal (és a csapat munkájával) egyaránt elégedett vagyok. Mindig mosolygós lányok várnak rám, a kezelések alatt feltöltődöm, a kisugárzásotok pozitív, ami nagyon jó hatással van rám. A jövőben is rendszeres vendéged szeretnék lenni.”

Zöldi Vik

Kozmetikánkról írta Bakonyiné B. Olga

„Kedves Anna! Köszönöm a kezelést. Nagyon kellemes volt, remélem az eredmény is kitűnő lesz. Legjobbakat kívánok.”

Bakonyiné B. Olga

Kozmetikánkról írta Balog Zsófi

„Kedves Anna! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Esthetic Line-ra, és Rád. J Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatásokkal. Köszönöm az eddigi szépítést, várom a további alkalmakat. Minden jót kívánok a munkátokhoz!”

Balog Zsófi

Kozmetikánkról írta Mihály Viola

„Kedves Anna! Az elmúlt 20 évben nem találkoztam olyan kedves és lelkiismeretes kozmetikussal, mint te. Nagy örömömre szolgál, hogy megismertelek és ide járhatok. Az üzleti életben sok sikert, és minden jót.”

Mihály Viola

Kozmetikánkról írta Marianna

„Igazán örülök, hogy rátaláltam a az Esthetic Line szalonra. Jó helyen, és jó áron kapok minőségi szolgáltatást. Anna kozmetikust ajánlom mindenkinek.”

Marianna

Kozmetikánkról írta Gharibyan Marianna

„Kedves Anna! Nagyon boldog és hálás vagyok neked és a szaktudásodnak. 5 éve járok hozzád, nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásoddal, egyre kevesebb a nem kívánatos szőrszálam, és ezt neked köszönhetem. Nagyon elégedett vagyok a szépségszalonnal, a sok mosolygós arccal, ami tényleg kiemel titeket a többi szalon közül!”

Gharibyan Marianna

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Bercsényi Bernadett

„Imádok hozzátok járni, ezt is bizonyítja, hogy legalább két éve hűséges vagyok hozzátok. Kedvesek vagytok, udvariasak, mosolygósak! És nem utolsó sorban minőségi kezelést kapok kedvező áron! Csak így tovább! ”

Bercsényi Bernadett

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Gál Vivien

„Kedves Lányok! Már több mint két éve járok hozzátok, többféle kezelést kipróbáltam, mindig elégedett voltam. Kedvesen, hozzáértően csináltátok a kezeléseket. Bea figyelmességét külön köszönöm. Szép a környezet, jó helyen van a szalon. Szeretem az akciókat is. Csak így tovább!”

Gál Vivien

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Galambos Éva

„Csajok! Többször jöttem már kezelésre, és mindig nagyon kedves kiszolgálásban részesültem.”

Galambos Éva

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Kriszti

„Visszajáró vendég vagyok én is. A személyzet kivétel nélkül nagyon kedves, segítőkész. A kezelések hatásosak.”

Kriszti

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Szalai Marianna

„Kedves Lányok! Szépülni vágyó Hölgyek! Örülök, hogy rátaláltam a szalonotokra. Megfogott a hely barátságos, családi légköre. Kedves, segítőkész, hozzáértő személyzet áll a vendégek rendelkezésére. Pontos kezelési idő, nincs várakozás. Az első kezelés előtt alapos, részletes felvilágosítást kaptam, mi fog történni velem. Köszönök mindent. Munkátokhoz sok sikert!”

Szalai Marianna

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Enikő

„Köszönöm a magas fokú szakértelmet és figyelmességet, amivel elláttok. Sok helyen fordultam már meg, de itt éreztem, hogy maximális kiszolgálásban részesülök, független attól, hogy akciósan, kupon oldalról jöttem. Köszönöm.”

Enikő

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Hajni

„Kedves Lányok! Én visszatérőként jöttem hozzátok, mert mint a szakértelem, mint a maximális kedvesség, amit tőletek kaptam, megfizethetetlen. Az SHR szőrtelenítés egyenesen csodás, és a kavi + thermo kezelés is roppant hatásos. Az árak pedig nagyon kedvezőek és barátiak! Köszönöm, hogy kezeltek, és továbbra is ide fogok járni.”

Hajni

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Major Enikő

„Mindenki nagyon kedves, aranyos és mosolygós, a maximális szakértelmetekről nem is beszélve! Teljes feltöltődés az ittlét! Köszönök mindent!”

Major Enikő

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Brigi

„Sziasztok Csajok! Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy rátok találtam. Mindenki szuper kedves, és aranyos. Minden kezelés, amit eddig kaptam, nagyon hatékony volt, abszolút elégedett vagyok. Köszönök mindent, puszi. ”

Brigi

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA A.

„Negyedik alkalommal vettem részt kezelésen. A szalon nagyon szép, a lányok nagyon kedvesek, hozzáértőek. Remélem sikerül segítségükkel elérni célomat.”

A.

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Krajcsünk Ferenc

„Drága Tündérek! Véletlen keresés alatt rátok találtam. Nagyon kedvesek vagytok, ami manapság ritka, és szinte nincs. Jó hallani, ahogy beszéltek az emberekkel, és nagyon szépen bántok mindenkivel. Kezelésem jól halad, örülök, hogy vagytok. Puszi mindenkinek.” Krajcsünk Ferenc

Krajcsünk Ferenc

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Lovass Gyöngyvér

„Édes Lányok! Örülök, hogy véletlenül rátok találtam! Amióta ide járok, mindig jó érzéssel jövök és jó érzéssel megyek! Mindig kedvesek, készségesek, udvariasak, mosolygósak vagytok – és még a szőrtől is megszabadulok… Mi kellhetne még? Maradjatok ilyenek, és mi mindig visszatérünk, az elégedett „kuncsaftok” jó ajánlólevél! ”

Lovass Gyöngyvér

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Anikó

„Már évek óta járok ide, mert jól érzem magam. Kedves lányok, szép környezet. Nagyon örülök, hogy Rátok találtam.”

Anikó

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA K.

„Kedves Lányok! Évek óta rendszeresen (hetente) járok hozzátok, és tervezem folytatni! Nagyon köszönöm a kedvességet és alaposságot, a hatékonyságról nem is beszélve.”

K.

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Tolnai Krisztina

„Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Örülök, hogy megtaláltalak Titeket. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, a higiéniával, a kedves, közvetlen hangulattal. Fogok még jönni!”

Tolnai Krisztina

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA Zubályné Pocsai Viktória

„Legalább két éve járok a szalonotokba, sok mindent kipróbáltam, és azt mondhatom, hogy egyre elégedettebb vagyok. A kiszolgálás udvarias, színvonalas. Örömömre egyre több szolgáltatás elérhető ebben a szalonban is.”

Zubályné Pocsai Viktória

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA SZIKLÁS ERIKA

„Kedveskéim! Örülök, hogy megtaláltam ezt a szalont, mert azon túl, hogy fájdalom és szenvedésmentesen szépülhetek, remek kikapcsolódást is kínál a kellemes, pihentető környezet. A sok mosolyért külön köszönet!”

Sziklás Erika

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ANIKÓ

„Egy ismerősömtől kaptam meg a szalon számát. Maximálisan meg vagyok elégedve. A lányok nagyon kedvesek, barátságosak. A hely maximálisan megfelel nekem, és szívesen ajánlom másoknak is. Köszönöm! És jövök továbbra is. Jó munkát lányok.”

Anikó

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA CZAKÓ EDINA

„Kb. 2 éve találtam rátok, még a régi helyen. Már akkor meg voltam elégedve veletek. Tudtam, hogy a későbbiekben is számíthatok rátok! Igazán remek kis csapatotok van. Mindig van egy-két kedves szavatok, közös témánk. Rugalmasságotok példaértékű, ha közbe jön valami, és időpontot szeretnék módosítani. Mindent köszönök, a jövőben is számíthattok rám!”

Czakó Edina

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA NÁDASKAY ÉVA

„Kedves Lányok! Már több mint 1 éve felfedeztelek benneteket – még a régi helyen – de azt kell mondanom, korábban kellett volna. A hely vonzó, higiénikus, a szolgáltatások kiválóak, az árak/ akciók vonzóak szintén! A lányok – majdnem mindenki „dolgozott” már rajtam – kedvesek, udvariasak, rugalmasak. Bevallom, én már nem próbálkozom jobb helyet keresni. Köszönet mindenkinek, és örülök, hogy ilyen kiváló csapatot sikerült összeállítani! Mindenkinek köszönöm!.. És jövök!”

Nádaskay Éva

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ANIKÓ

„Már lassan 1,5 éve járok ide, és nagyon elégedett vagyok a szalonnal. A lányok mindig nagyon kedvesek, segítőkészek. Barátságos, mosolygós fogadtatásban van mindig részem. A szalon mindig szép, tiszta és rendezett. A kezeléseimet mindig Adri végzi, aki nagyon belopta magát a szívembe. Barátságos, figyelmes, kedves megjelenésével és emberségességével. Csak ajánlani tudom, és szoktam is a szalont. Mindent nagyon köszönök!”

Anikó

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA FÁTHNÉ HEGEDŰS MÁRIA

„Maximális elismerésem az itt dolgozó lányoknak, kedvesek, előzékenyek, segítőkészek. A kezelésekkel is meg vagyok elégedve, nem véletlen, hogy a harmadik bérletnél tartok. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Fáthné Hegedűs Mária

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA NÓRI

„Nagyon nagyon meg vagyok elégedve mindennel!! Tisztasággal, a kedves kiszolgálással, mindenki nagyon segítőkész. Eredményes a kezelésem, ami miatt kifejezetten boldog vagyok! Csak így tovább! Köszönök mindent!”

Nóri

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ZÖLDI VIKI

„Kedves Bori! Lassan 4 hónapja járok hozzád, hol SHR-re, hol arckezelésre. Munkáddal (és a csapat munkájával) egyaránt elégedett vagyok. Mindig mosolygós lányok várnak rám, a kezelések alatt feltöltődöm, a kisugárzásotok pozitív, ami nagyon jó hatással van rám. A jövőben is rendszeres vendéged szeretnék lenni.”

Zöldi Viki

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ÁGI

„Több, mint 4 hónapja járok ide, és örülök, hogy rátok találtam! Mindig kedvesek, segítőkészek a lányok, sok jó tanáccsal segítik a gépek eredményességét. Még sokáig fogok állandó vendégetek lenni! Köszönök mindent!”

Ági

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA D.

„Kb. két hónapja járok ide, heti rendszerességgel. A lányok aranyosak, előzékenyek. Jó a közlekedés nekem. Köszönöm a segítséget, amit a lányoktól kapok. Még jövök!!

D.

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA GABI

„Már kb. 1 éve járok ide rendszeresen, és a lányok mindig nagyon kedvesek és előzékenyek. Köszönöm nekik, hogy mindig jó hangulatban szépülhetek.”

Gabi

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA K. L.

„Nagyon szeretek ide járni, mert nagyon kedvesek a hölgyek. Örülök, hogy évekkel ezelőtt megismertem őket, azóta törzsvendég vagyok.”

K. L.

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA KATI

„Meg vagyok elégedve a szalonnal: kedves a személyzet, kellemes a környezet, és ami a legfontosabb, hatékonyak a kezelések!”

Kati

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ANDRÁS

„Nagyon tetszik a szalon, mindig tisztaság van, kedvesek a lányok, bárkihez kerülök is kezelésre. Az időpontokra figyeltek, sose kell várnom, és ezt imádom. J A kezelés alapos, de mégis odafigyeléssel történik, hogy fájdalmat ne okozzon. Jövök máskor is!”

András

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA NÁDHÁZI NÓRI

„Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!”

Nádházi Nóri

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA MARIANNA

„Igazán örülök, hogy rátaláltam a az Esthetic Line szalonra. Jó helyen, és jó áron kapok minőségi szolgáltatást. Anna kozmetikust ajánlom mindenkinek.”

Marianna

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA SZEKERES ZSUZSI

„Nagyon pozitív tapasztalatok értek, a máshol szerzett rossz élményeket a lányok teljesen kitörölték. Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, kedvességeteket. Csak így tovább!”

Szekeres Zsuzsi

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA BENCE NIKOLETT

„Egy igazi élmény ide járni! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek. Igazi felfrissülés a kezelés!!! Ha tehetem az összeset végigjárom… Köszönöm ezt a sok pozitív dolgot!!! Remélem ilyen emberekből sok lesz ezen a világon.”

Bence Nikolett

SZÉPSÉGSZALONUNKRÓL ÍRTA ORGOVÁN ZSUZSA

„Imádok ide járni! Ilyen tündéri lányokat csoda találni manapság. Döbbenetesen jó kedvvel jövök minden alkalommal. Szeretem az alapból pozitív hozzáállásukat, és az ügyes kezüket. Csak így tovább!”

Orgován Zsuzsa

Pin It on Pinterest

Share This