Oldal kiválasztása

A végleges szőrtelenítő szalon, ahol korrekt árakon és kiváló eredményekkel lehet szőrtelen!

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS BUDAPESTEN

Esthetic Line Szépségszalon - végleleg szőrtelenítés Szőrtelenítő szalonunkban megtalálja a villanófényes végleges szőrtelenítést (IPL végleges szőrtelenítés, SHR végleges szőrtelenítés), valamint a Lumenis LightSheer Duet lézeres szőrtelenítést. A végleges szőrtelenítés ára az SHR és IPL szőrtelenítés esetében kedvezőbb, mint a gyantázás, így javasoljuk minden olyan esetben, amikor a szőrtelenítés problémát jelent.

BEJELENTKEZEM

Lézeres végleges szőrtelenítésLÉZERES SZŐRTELENÍTÉS BUDAPESTEN

VILÁGÚJDONSÁG!

A Lumenis LightSheer Duet lézeres végleges szőrtelenítés a csúcsminőségű diódalézer technológiájával gyors és VÉGLEGES szőrtelenítést biztosít bármely testrészen!

Már 1-3 kezelés után látványos az eredmény!

 

BEJELENTKEZEM

Az IPL (intense pulsed light) villanófényes végleges szőrtelenítés technológiájával szalonunk már 8 éve foglalkozik. Kedvező ára, a gyors és eredményes kezelések miatt sok vendégünk választja. Jöjjön el szőrtelenítő szalonunkba egy ingyenes konzultációra, és a végleges szőrtelenítő kezelése mellé AJÁNDÉK kis terület végleges szőrtelenítést adunk Önnek.

Az IPL technológia után itt a legújabb forradalmi villanófényes eljárás, az SHR (Super Hair Removal) végleges szőrtelenítés. Miben jelent újdonságot az SHR szőrtelenítés? • Az SHR szőrtelenítésnél kisebb energiával nagyobb hatékonyságot tudunk elérni, így sokkal kevésbé kellemetlen az eljárás! • A kezelőfej 3-szor nagyobb az IPL kezelőfejnél, így csökken a kezelési idő. Olvasson tovább.. Jöjjön el szőrtelenítő szalonunkba egy ingyenes konzultációra, és a végleges szőrtelenítő kezelése mellé AJÁNDÉK kis terület végleges szőrtelenítést adunk Önnek.

A LUMENIS LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés egy olyan világújdonság, melyet kifejezetten Önnek ajánlunk, ha nagyon makacs szőrzettel rendelkezik, és a leggyorsabban és legeredményesebben szeretne megszabadulni a zavaró szőröktől. Világosabb szőrzet esetén is nagyon hatásos ez a végleges szőrtelenítési eljárás, mivel a nagy energiasűrűségű diódalézer fényimpulzus hatására az energia célzottan a szőrtüszőt éri, nem szóródik, így a hatás rendkívüli, az eredmény végleges. Olvasson tovább.. Jöjjön el szőrtelenítő szalonunkba egy ingyenes konzultációra, és a végleges szőrtelenítő kezelése mellé AJÁNDÉK kis terület végleges szőrtelenítést adunk Önnek.

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

ÖNNEK MILYEN TÍPUSÚ BŐRE VAN?

Töltse ki az Esthetic Line Szépségszalon bőrdiagnosztikai tesztjét, és mi INGYEN kiértékeljük! TESZT

Pin It on Pinterest

Share This