Oldal kiválasztása

VAGHEGGI testkezelések

ACQUA MÉREGTELENÍTÉS

Vagheggi acqua testkezelés

A Vagheggi Acqua termékek hatóanyagai a tenger ásványkincseiből születtek. A tengervíz egy természet alkotta, komplex ásványvíz, melynek összetétele hasonló a fejlett élőlények plazmájához. Az élet is itt kezdődött évmilliárdokkal ezelőtt. Természetes módon harmóniában áll az emberi szervezettel.

Célunk a termékcsaláddal visszaadni a a bőr természetes biológiai egyensúlyát. A túl sok stressz és kimerültség hatására sok ásványi anyagot, és nyomelemet veszítünk. A Thalasso terápia megadja azt, ami nekünk a hétköznapokban hiányzik: vitalitást, energiát és ellazulást.

A tengervíz és az algák a stressz okozta tünetek mellett a cellulit és zsírpárnák okozta problémákon is segít szépítő erejével.

A kezelés lépései:

1. Vagheggi kontakt esszencia olajjal stimuláljuk a nyirokkeringést, fokozva a kezelés hatékonyságát.

2. Amazóniai homok peelinggel radírozzuk le az elhalt hámsejteket, stimuláljuk a bőr megújulását. Hatékonyságát a benne lévő bambusz por adja, ami ásványi anyagokban gazdag. A korund mikro szemcsékkel antibakteriális és intenzív radírozó hatást érünk el.

3. Amazóniai agyagpakolás: erősen méregtelenítő hatékonyságú testpakolás. Kellemesen lágy és könnyedén felvihető a bőrfelületre. Hatóanyagai: amazóniai agyag, Spirulina alga, tengervíz, ferulasav, tengeri plankton, ásványi anyagok.

4. Tengeri masszázskrém: intenzíven hidratáljuk a bőrt, pótoljuk az ásványi anyagokat, használatával a bőr sima és bársonyos lesz. Nagyon gazdag cinkben, kálciumban és mangánban.

 

ACQUA FESZESÍTÉS

Acqua testkezelés

A kezelés lépései:

1. Kelta-tengeri alga koncentrátum: intenzív lifting és feszesítő hatású koncentrátumot viszünk fel.

2. Kelta tengeri iszap pakolás: a masszázskrémmel intenzíven hidratáljuk a bőrt, pótoljuk az ásványi anyagokat, használatával a bőr sima és bársonyos lesz. Nagyon gazdag cinkben, kálciumban és mangánban.

3. Lime cink+ narancs permettel átpermetezzük a bőrt.

3. Tengeri masszázskrém: intenzíven hidratáljuk a bőrt, pótoljuk az ásványi anyagokat, használatával a bőr sima és bársonyos lesz. Nagyon gazdag cinkben, kálciumban és mangánban.

 

ACQUA FOGYASZTÁS

agyag pakolás

A kezelés lépései:

1. Antarktiszi lipogél: A lipogélt a teljes testfelületre felvisszük. Duvillea algát tartalmaz, mely aktiválja a bőr felületét, feloldja az elhalt hámsejteket és előkészíti a további kezelésre.

2. Antarktiszi iszap pakolás: Az iszapot ecset segítségével visszük fel a kezelni kívánt területre. A vendéget nejlonnal betakarjuk. Hatóidő: 20 perc. A termék hőt termel. Erősen fogyaszt, és méregtelenít. Hatóanyagai: vörös és barna alga, tengervíz.

3. Tengeri masszázskrém: A masszázskrém intenzíven hidratálja a bőrt, pótolja az ásványi anyagokat. A bőr simává és bársonyossá válik. Nagyon gazdag cinkben, kálciumban és mangánban.

esthetic line testkezelés

Pin It on Pinterest

Share This