Oldal kiválasztása

Ultrashape végleges zsírbontó kezelés- HIFU zsírbontás

Esthetic Line Szépségszalon - Ultrashape végleges zsírbontó kezelés

 

 

Milyen problémájára nyújt megoldást ez a kezelés?

Súlyfelesleggel rendelkezik? Szeretne sebészeti beavatkozás nélkül, zsírbontás szintű eredményt elérni?

Ha a válasz igen, akkor ez a kezelés Önnek szól!

Ezzel a programmal könnyen tud fogyni a nehezen lefogyasztható területekről, megviselő edzésprogram, és kíméletlen diéta nélkül is. A hatás hosszú távú, mivel a zsírsejteket végleg elpusztítjuk egy egyedülálló, fókuszált ultrahangot használó orvos-esztétikai technológiával.

Mit nyer Ön a kezeléssel?

Röviden összefoglalva: sok időt nyer, karcsú alakot, és magabiztos megjelenést! A kezelés által elérhető fogyás edzéssel és diétával háromszor ennyi időt és energiát kívánna Öntől. Most elnyerheti azt az álomalakot, amire vágyott. Olyan területeket tudunk megcélozni, ahonnan csak legutoljára mennek le a plusz kilók, így sokkal magabiztosabbnak érezheti magát a bőrében.

A kezelés menete:

 1. KONZULTÁCIÓ

A zsírbontó kezelést konzultáció előzi meg, amikor egészségügyi kérdőívet töltünk ki, melyben felmérjük egészségügyi állapotát, betegségeit, műtéteit.

Fényképpel és centiméteres méréssel dokumentáljuk a kiinduló állapotot, hogy láthassuk a végső eredményt.

A konzultációra kérjük, hogy hozza magával 30 napnál nem régebbi teljes vérképét, hogy kizárhassuk a kockázatot jelentő tényezőket, illetve a kezelés hatékonyságát gátló problémákat. Fel kell mérnünk az esetleges zsíranyagcsere és májműködési zavarokat, pajzsmirigy betegségeket, mivel ekkor nem javasoljuk az UltraShape zsírbontó kezelést, hiszen a felesleges zsírsejtek nem, vagy csak nehezen tudnak távozni természetes úton.

Meghatározzuk a kezelendő területeket és az alkalmazandó ultrahang impulzusok számát.

 1. A KEZELÉS:

Időtartama:

A zsírbontó kezelés 1,5- 2 órát vesz igénybe, mely a kezelt terület méretétől és számától függ. Az UltraShape kezelés után a vendégek folytathatják napi szokásos tevékenységüket. A kezelések számát a vendég testi adottságai határozzák meg, melyet a konzultáció során állapítunk meg. A tapasztalati adatok azt mutatják, hogy általában 3 alkalom elegendő a látványos alakformáláshoz.

Hogyan zajlik a kezelés? Milyen módon hat?

Az Ultrashape egy forradalmian új, sebészet nélküli zsírlebontó technológia

Esthetic Line Szépségszalon - Ultrashape végleges zsírbontó kezelés

Az UltraShape™ Contour-1 Ver.2. berendezés egyedülálló módon nagyenergiájú fókuszált ultrahang technológiával rendelkezik.
Alapvetően különbözik az összes szokásos  testkarcsúsító eljárástól, mivel azok lényege elsősorban a zsírdepók, illetve a zsírsejtek méretének csökkentése.
Az UltraShape™ akusztikai energiájának hatására a  zsírsejteket képesek vagyunk véglegesen  megsemmisíteni, melyek azután a szervezet kiválasztó  rendszerein keresztül távoznak.

A berendezés által létrehozott speciális ultrahang  impulzusokat a szabadalmaztatott kezelőfej fókuszálja,  és juttatja el a zsírszövet mélyére. Az intenzív ultrahang impulzusok akusztikus energiája a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával  fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és  szelektív mechanikai hatást idéznek elő.
Ennek eredményeképpen a zsírsejtek sejtfala felhasad, a bennük lévő triglicerid szétfolyik és a szövetközi folyadékba kerül. Innen a szervezet keringési és  nyirokrendszerén keresztül fokozatosan távozik a szervezetből. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak.
Az UltraShape™ módszer szelektív és teljesen biztonságos. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és nyirokrendszer.

A biztonság és az eredmény kombinációja

 1. Az első klinikailag igazolt hatású testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen non-invazív (műtétmentes) megoldást, látványos és hosszan tartó eredményekkel
 2. A zsírszövet vastagságának csökkenése és a testméret csökkenés szintén klinikailag igazolt
 3. A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül történik
 4. Egyetlen kezelés után átlagosan két centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható
 5. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető

Klinikai eredmények
Az UltraShape™ Contour I Ver.2. biztonságosságát és eredményességét a világszerte páciensek százain végzett független, sok intézményre kiterjedő klinikai vizsgálatok tudományosan igazolt eredményei támasztják alá mind az egyszeri, mind a többszörös kezelések tekintetében.

Ezek többek között a következők:

 1. Szövettanilag és klinikailag bizonyított, hogy az eljárás szelektív. Kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő, a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül
 2. Az átlagos testméret csökkenés 2 cm, egyetlen kezelést követően
 3. Három kezelésből álló kúra a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, melynek regisztrált eredményei 2,60 és 6,94 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánultak meg
 4. A páciensek túlnyomó többségénél semmiféle fájdalom vagy kellemetlenség érzet nem volt tapasztalható sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban
 5. A normál vér- és vizeletvizsgálati eredmények bizonyították a szervezet természetes útjain megvalósítható biztonságos zsíreltávolítást. Klinikai vizsgálatok és kezelések százezrei igazolják, hogy sem a vérzsír tartalom emelkedése, sem a máj igénybevétele nem emelkedik jelentősen, éppen a szervezet kiválasztó rendszereinek két, három hetes zsírfeldolgozó folyamatából adódóan.
 6. Az egyéb testi rendszerekre és szervekre vonatkozóan nincs károsító hatás.

Esthetic Line Szépségszalon - Ultrahape vegleges zsírbontás előtte utána

Kezelés előtt, és 3 UltraShape kezelést követően.

Természetes zsíreltávolítási folyamat

Az UltraShape™ Contour1 berendezés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír (Trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül távoznak. A roncsolt zsírsejtekből a trigliceridek felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A „sejthulladék” a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből. A nagyszámú intézményre kiterjedő kontrollált klinikai vizsgálatok, független klinikák tapasztalatai és a nagyszámú gyakorlati eset egyaránt azt mutatják, hogy az UltraShape technológia áttekintett hatásai a felszabaduló trigliceridek tekintetében nem mutatnak klinikailag számottevő növekedést a vérben vagy a májban, mivel azok több hét alatt, fokozatosan távoznak.

Zsírsejt állomány kezelés előtt, és a szétfolyósított zsírsejtek kezelés után. Látható, hogy a kapillárisok sértetlenek maradtak.
Az UltraShape™ módszer nem a zsírdepók átmeneti csökkentésével éri el hatását, hanem a zsírsejtek lebontásával és számuk végleges csökkentésével. Hatása a sebészeti zsírleszívás sebészet nélküli alternatívájának tekinthető. Hatása tartós, mivel a zsírszövetek valóságosan megsemmisülnek, majd eltávolításra kerülnek. A sebészet nélküli eljárásból adódóan nincs fájdalom, nincs műtő, nincs anesztézia, és nincs felépülési idő. A kezelést követően a páciens azonnal folytathatja napi tevékenységét.

Fejlett kezelést követő és irányító szoftver
Esthetic Line Szépségszalon - Ultrahape vegleges zsírbontás modern technológiája

 

Az UltraShape™ kezelést egy szabadalmaztatott, valósidejű képalkotó rendszer ellenőrzi és irányítja
Az UltraShape™ kezelést egy szabadalmaztatott, valósidejű képalkotó rendszer ellenőrzi és irányítja a kezelést az egyenletes és homogén alakformálási eredmények elérése érdekében. A rendszer magában foglal egy szoftvert, ami leképezi a háromdimenziós kezelési zónát, így garantálva a korábban meghatározott kezelés algoritmusának pontos betartását. Nagyon fontos, hogy egyúttal megakadályozza, hogy több impulzust lehessen leadni azonos helyre. Ez az algoritmus biztosítja a teljesen egyenletes energiaszállítást a kezelt területre, minimalizálva a kontúr szabálytalanságaiból származó kockázatokat, amely kockázat egyébként a zsírleszívás gyakori kísérője.
Az UltraShape™ kezelés ellenőrző rendszer figyelembe veszi a kezelt terület dinamikus jellegét. A rendszer rögzíti és valós időben szinkronizálja a test esetenként változó helyzetét, így a páciens szabadon mozoghat kezelés közben anélkül, hogy ez kihatna a kezelési folyamat eredményére.

UltraShape™ – Mérhető különbség a legtöbb páciens életében
Az UltraShape™ kezelést, amit az orvos kollégákra és pácienseikre gondolva plasztikai sebészek terveztek, könnyedén elvégezhetik orvosok vagy más kiképzett szakemberek. Rendelői kezelési körülményekhez igazítva fejlesztették ki, feleslegessé téve a műtőt, az anesztézia folyamatát, ezek rizikóit és költségeit. A rendszer felhasználóbarát és költséghatékony kezelési platformot biztosít, amely biztonsággal garantálja a lerakódott testzsír vastagságának és a test körfogatának mérhető csökkenését.
Az UltraShape™ eljárás azon pácienseknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

Az UltraShape™ eljárás azon pácienseknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

UltraShape™ és egyéb ultrahang alapú technológiák:
Lépten-nyomon találkozhatunk olyan ultrahang technológiát alkalmazó termékekkel, melyek az UltraShape™ technológiához hasonlítják magukat. Sokszor még a marketing megközelítés is megtévesztésig hasonló. Az UltraShape™ elhatárolja magát mindennemű párhuzam vonásától, mivel ezek alapvetően más rendszerek más működési jellemzőkkel, így hatásukat tekintve sem lehet összehasonlítást tenni.

A kezelés lépései:

– első alkalommal mérések és fotók készítése a kezdeti állapotról

– 30 perc hullámmasszázzsal a normális sebességnek 50-szeresére fokozzuk a nyirokkeringés sebességét, így a zsírürülést jelentősen meggyorsítjuk

– a kiválasztott terület körberagasztása

– előkészületek, a kezelési adatok beállítása, a választott terület kijelölése

– a lövések leadása

– thermostimulációs kezeléssel segítjük az izommunkát, fokozzuk a nyirokkeringést

 1. ÉLETMÓD TANÁCSOK

A zsírbontó kezelés után életmód tanácsokkal látjuk el, hogy kiváló alakját hosszú ideig megtarthassa. Elhízást a túlzott tápanyagbevitel, a mozgásszegény életmód, a genetikus hajlam (örökletes anyagcserezavarok) és a helytelen étkezési szokások okozhatnak. Akkor kell számolnunk kellemetlen súlygyarapodással, ha a bevitt kalóriamennyiség nagyobb, mint a felhasznált mennyiség. Tehát egyszerűen fogalmazva, ha többet eszünk, mint amennyire szüksége van a szervezetünknek. Sokat számít, hogy mit hozunk magunkkal otthonról. Ha a szüleink elhízottak, nagy valószínűséggel mi is azok leszünk, még akkor is, ha nem eszünk többet vagy zsírosabbat-cukrosabbat, mint mások, mégis saját magunkhoz képest túl sok energiával terheljük szervezetünket.

Életmód kérdőív >

Kezelési időtartam: 1,5- 2 óra
Előtte konzultáció és laborvizsgálat szükséges.

Ajánlott kezelésszám: 3 alkalom.

A kezelések árát lövésszám, így területméret alapján határozzuk meg.

1 tenyérnyi terület kb. 200 lövésnek felel meg.

 

A kezelés ára:

0-400 lövés között: 140.-/lövés

400 lövés felett: 130.-/lövés.

 

BEJELENTKEZEM

  

Váltsa ki VIP kártyáját, és vegye igénybe a kezeléseket 20-30%-kal olcsóbban!

Hogyan szerezhetek VIP kártyát?

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This