Oldal kiválasztása

TINI kozmetikai kezelések

 

Szeretnéd, ha újra tiszta lenne a bőröd? Pattanásoktól és mitesszerektől mentes?

Tini korban gyakran alakul ki hormonzavar, amely a bőr átmeneti zsírosodásához, és pattanások, mitesszerek kialakulásához vezet.

Fontos a rendszeres kozmetikai bőrtisztítás, hogy ne alakuljanak ki súlyosabb aknék, pattanások.

Mivel minden egyes vendégünk külön egyéniség, nincs két teljesen egyforma kozmetikai eset, két teljesen egyforma bőrtípus, ahogy lelkiállapotunk is változó.

A tini kezelés első alkalmával egyénre szabott kozmetikai kezelési tervet készítünk neked, melyben figyelembe vesszük bőröd fizikai állapotát, és emellett lelkiállapotodat.

A kozmetikai hatóanyagok kiválasztása során természetes hatóanyagokat használunk, mert valljuk, hogy a természet és az ember ősidők óta elválaszthatatlanok egymástól. Kerüljük a paraffin-, illetve parabén tartalmú készítményeket, igyekszünk illat-és színezék-, valamint allergénmentes kozmetikumokkal dolgozni.

Tudtad, hogy a jó minőségű kozmetikumok otthoni folyamatos használata 80%-ban javítja a kozmetikai kezelés során elért eredményeket? Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy az első konzultációra hozd magaddal az összes kozmetikumod, hogy megnézhessük mi az, amit tovább is tudsz majd használni probléma nélkül, illetve melyek azok a kozmetikumok, amelyeket le kell cserélni. Sok tini vendégem bőrét egyszerűen azért nem lehetett rendbe hozni, mert paraffin tartalmú alapozóval folyamatosan gátat képzett a bőrén, amin keresztül a bőre nem tudott lélegezni, így az aknés tünetek felerősödtek, a bőr folyton fénylett, a rendellenes faggyútermelés nem szűnt meg. A megfelelő kozmetikumok kiválasztása mellett odafigyelünk tini vendégünk táplálkozására, életmódtanácsokkal látjuk el.

 

A TINI kezelést 3 féle árkategóriában végezzük, a probléma jellegétől, és vendégünk anyagi helyzetétől függően:

 1. Az alapkezelés Vagheggi Balance fitokozmetikumokkal történik.
 2. A következő lehetőség a luxus Kleanthous Balance 24/7 kezelés, mely az egyedülálló c.s.m. molekulákkal a bőr szerkezetét alakítja át, és egy hosszú távú hatást tud kialakítani.
 3. Súlyosabb bőrproblémák esetében használjuk az IMAGE luxus kozmetikum peeling-rendszerét, mellyel szinte új bőrt tudunk varázsolni vendégünkre, olyan súlyos problémákat is eredménnyel tudunk kezelni, melyeket a bőrgyógyász csak gyógyszerrel tudna megoldani. Válasszuk mindig a természetes, és kevésbé drasztikus megoldást!

 

A tini kezelés hatóanyagai:

Vagheggi:

Kleanthous:

IMAGE:

 

A tini kezelés menete:

 1. letisztítás: az arcápolás egyik legfontosabb lépése, hogy rendesen letisztítsuk a bőrt. Itt nem csak a sminket távolítjuk el, hanem a nap során a bőrre rakódott szennyeződéseket, az izzadtságcseppeket, zsírokat, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámsejteket is éppúgy el kell távolítanunk. A lemosó tej már tartalmaz hatóanyagokat, tisztít és nyugtat, előkészíti a bőrt. Fontos, hogy ezt jó minőségű kozmetikummal végezzük, mert minden további lépés erre épül. Minden bőrtípus napi kétszeri alapos tisztítást igényel. Este azért mossuk le bőrünket, mert napközben a porszemcsék és az egyéb környezeti szennyeződések beülnek pórusainkba. A reggeli tisztítás azért nagyon fontos, mert éjszaka a bőrünk regenerálódik, méregtelenít, és ezeket a szennyeződéseket kell eltávolítanunk.
 1. tonizálás: a tonikot azért használjuk, mert a tisztítás során a bőr pH-ja lúgos irányba tolódott, és ezzel az enyhén savas készítménnyel állítjuk vissza bőrünk természetes 5,5-ös pH-ját.
 1. mikrodermabrázió, vagy egyéb, bőrtípusnak megfelelő peeling: a bőr ápolása az elhalt hámréteg eltávolításával kezdődik. Mikrodermabráziós, azaz gyémántfejes csiszolást alkalmazunk olyan esetekben, amikor a bőr korpás szeborreás, azaz a felszíne száraz, érdes, mégis megjelennek mitesszerek és pattanások. Ekkor a felszínen a megvastagodott szaruréteg elzárja az oxigént, ami megváltoztatja a faggyúképzést, és megakadályozza a faggyú optimális ürülését. A csiszolással nagyon szép eredményeket tudunk elérni, és utána fellélegzik a bőr, sokszor már ez a lépés önmagában javít a vendég bőrén. Aknés esetekben a fertőzésveszély miatt nem csiszolhatunk, ezért ekkor enzimes peelinget, vagy indokolt esetben erősebb kémiai vagy AHA-savas peelingeket használunk.
 1. gőzölés vagy puhító pakolás: 15 perc gőzöléssel megnyitjuk a pórusokat, előkészítjük a bőrt a könnyű tisztításra. Ha valaki kellemetlenül érzi magát gőz alatt, arra is van megoldás. Ebben az esetben felrakunk egy puhító thermomaszkot, amellyel 5-8 perc alatt felpuhítjuk a bőrt, majd 5 perc alatt, masszírozó mozdulatokkal eltávolítjuk a maszkot.
 1. tisztítás: a tisztítás során kinyomkodjuk a mitesszereket, pattanásokat. Ez a folyamat 15-20 percet vesz igénybe. Ennél hosszabb ideig csak nagyon indokolt esetben tisztítunk, mivel figyelmünk kell arra is, nehogy a túlzott nyomkodással megsértsük a lob-gátakat, és a lokalizált gyulladást továbbterjesszük. Fontosnak tartjuk azt is, hogy tini vendégünk arcán a kezelés után ne hagyjunk nyomokat, minél minimálisabb kellemetlenséggel és utóhatással járjon a kezelés ezen lépése.
 1. fertőtlenítés: két lépésben végezzük. Első körben bőrfertőtlenítő tonikkal áttöröljük a bőrt, majd VIO-val megyünk át rajta. Ez az eszköz nemesgázból fejleszt ózont, amelyet a bőrhöz érintve kisülések keletkeznek, ahol szabad oxigén fejlődik. Ez a szabad oxigén rendelkezik redukáló, fertőtlenítő hatással. Fertőtlenítő hatása mellett anyagcsere-fokozó, szárító, pórusösszehúzó, illetve faggyútermelést csökkentő hatású.
 1. tápanyagbevitel: a bőrtípusnak megfelelő ampullát vagy szérumot SonoStar III. típusú biorezonanciás ultrahanggal visszük be. Ez a legkíméletesebb és leghatékonyabb tápanyagbeviteli forma, amely alkalmas vizes-és zsíros fázisú anyagok bejuttatására is, és a biorezonanciával rögtön célzottan kezeli a bőrproblémát.
 1. pakolás: a kezelést egy pórusösszehúzó, nyugtató pakolással zárjuk, mely 15-20 perc. Ezalatt az idő alatt elmúlik a pirosság, a pórusok összehúzódnak, így nyugodtan lehet folytatni a napi teendőket. Indokolt esetben színezett hidratálót, vagy alapozót használunk a kezelés végén, hogy az eredmény tökéletes legyen.

 

Érdekel, hogy milyen lehet a Te bőrtípusod?

Töltsd ki ezt a kérdőívet, vedd át nálunk az eredményt,

és megajándékozunk egy fél órás tanácsadással, melynek értéke 4000.-

 

Tegyél bőröd szépségéért MOST, hogy fiatal bőröd a legszebb fényében tündököljön!

 

JELENTKEZEM  

 

Legfontosabb tanácsunk neked:

 

Sose nyomkodd pattanásaidat, mert a kaparástól elfertőződhet, romolhat az állapot, illetve később hegek, pigmentfoltok alakulhatnak ki.

Fokozottan ügyelj a higiéniára! Használj minden nap tiszta törölközőt, nehogy újra elfertőzd bőröd!

Figyelj oda a minőségi táplálkozásra, fogyassz sok rostos gyümölcsöt és friss zöldséget, igyál napi min. 2 liter ásványvizet!

 

Ingyenes konzultációra JELENTKEZEM

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This