Oldal kiválasztása

Thermostimulációs kezelés- KESTOS

Thermostimuláció

thermostimuláció

A thermostimuláció során együtt alkalmazzuk a thermoterápiát és az elektrostimulációt. Ez az első olyan kezelés, amely során ennek a két kezelésnek az együttes hatását egyszerre tudjuk élvezni.

Thermostimulációval feszes bőrt és intenzív zsírbontást tudunk elérni.

A technológia lehetővé teszi, hogy a mélyreható infravörös sugarak hője 3,5 cm mélyre behatoljanak a zsírszövetbe. Itt a zsírsejtek felhevülnek, és az elektromos áram során cseppfolyóssá alakulnak, ami gyors és hatékony zsírbontást tesz lehetővé. A zsír a nyirokkeringésen keresztül, naponta minimum 2,5-3 liter víz elfogyasztása mellett kiürül a szervezetünkből.

A thermostimulációs kezelés aktiválja a fibroblasztokat, amelyek a kollagén- és elasztintermelésért felelősek, így a fogyasztás mellett a thermostimulációs kezelés feszesíti a bőrünket.

A kezelés során nincs kellemetlen áramérzet, mert izomlazító, fájdalomcsillapító TENS árammal dolgozunk. Az intelligens stimulációs szalagpántok lehetővé teszik a kényelmes, fájdalommentes kezelést.

A többi elektrostimulációs készülékkel ellentétben a KESTOS-nál nem kell megkeresnünk az izom eredési és tapadási pontjait, így a kezelés hatásossága biztosított, és az egyéb problémákat is kizárhatjuk. A legújabb fejlesztés eredményeként a speciálisan a KESTOS géphez fejlesztett rugalmas szalagpántok rásimulnak a kezelendő testrészre, automatikusan megtalálják az izomtapadási pontokat, és tökéletesen befedik a testrészt, legyen az has, csípő, derék, fenék vagy a combok fogyasztása.

A beépített thermoterápia kellemessé teszi, valamint megsokszorozza a kezelés hatékonyságát, így az a hagyományos gépekhez képest sokkal eredményesebb és biztonságosabb.

 

A vendég diagnosztizálása után 14 intenzív program közül választjuk ki, hogy melyik a legmegfelelőbb számára.

 1. Lágy cellulit
 2. Kemény cellulit
 3. Ödémás cellulit
 4. Általános feszesítés
 5. Intenzív feszesítés
 6. Szülés utáni regenerálás
 7. Karcsúsítás
 8. Helyi fogyasztás
 9. Könnyedség a lábaknak
 10. Nyirokkeringés serkentése
 11. Redukciós program
 12. Komplex alakformálás
 13. Kötőszövet feszesítés nőknek
 14. Komplex fogyasztás

Pin It on Pinterest

Share This