Lerakódott zsírfelesleg kezelése!

A rohanó, stresszes életmód, az ülő munka, a kevés mozgás, a rossz táplálék, a kevés folyadékbevitel mind túlsúlyhoz vezethetnek. Egy idő után ez nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémákat is okoznak.

Zsírbontó kezelésnél célunk, hogy csökkentsük vagy megsemmisítsük a zsírsejtek tartalmát. A kozmetikai eljárások, mint a kavitáció vagy a lipolézer kiürítik a zsírsejtek zsírtartalmát, az Ultrashape végleges zsírbontás pedig a zsírsejtek fókuszált ultrahanggal történő szétrobbantásával a zsírsejtek fix számát is képes csökkenteni, így az adott területen zsírleszíváshoz hasonló eredményt vagyunk képesek elérni.

 

A nyirokrendszer felgyorsítására a zsírbontó kezelések után 20 perces doctor life nyirokmasszázs, vagy 25 perces RÖS’S thermostimulációs kezelést alkalmazunk, melynek segítségével akár  50-szeresére gyorsíthatjuk fel mind a nyirok-  mind a vérkeringést. A

Zsírbontással kezelhető területek: has, csípő, combok, popsi, hát, derék, térd, felkarok.

Egy adott testterület kezelésére javasolt kúra a probléma mértékétől függően 6-12 kezelés, heti egy-két alkalommal. Egy 8-10 alkalomból álló kúra után kb. 5-8 cm kerületcsökkenést tudunk elérni a kezelt testrészeken. Az Ultrashape kezeléseket 3 hetente végezzük, összesen 3 alkalommal. Előtte vérvétel szükséges, hogy kizárjuk a pajzsmirigy problémát és a cukorbetegséget, melyek megakadályoznák a kezelés eredményességét.

A kúrával elért állapot megtartására 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni.

 • súlyfelesleg
 • zsírlerakódás
 • elhízás

OTTHON

Hogy a kibontott zsírok a nyirokkeringésen keresztül minél könnyebben távozzanak, igyon naponta 2,5-3 liter vizet!
A nyirokkeringés kardio mozgással is fokozható.
Csökkentett szénhidrátbevitelt javaslunk a kezeléssorozat alatt. Ha az inzulinszintet állandó szinten tartjuk, és nincsenek kilengések, akkor a zsír beépülése a sejtekbe csökkenthető. Ezért javasoljuk olyan termékek fogyasztását, melyeknek glikémiás indexe alacsony, sokáig eltelít minket, és lassan szívódik fel. A megfelelően betartott diéta a kezelés eredményét tovább javítja!
Javasoljuk továbbá, hogy napi ötször, kevés mennyiséget fogyasszon. Kerüljük a nagy étkezéseket, együnk inkább többször kevesebbet!

NÁLUNK

Ingyenes konzultációnkon megnézzük, hogy melyik kezelés a legmegfelelőbb az adott problémára. Nagy súlyfelesleg esetén, vagy célzott esetekben Ultrashape zsírbontást javaslunk, mely egy nagyon erőteljes, látványos hatással járó orvos-esztétikai eljárás. Eredményre vezethet továbbá a kavitációs zsírbontás, illetve a lipolézer is, amennyiben nagyobb területet szeretnénk fogyasztani.

Mit ajánlunk a lerakódott zsírfelesleg kezelésére?

ULTRASHAPE végleges zsírbontás

Kinek ajánljuk?

Laza kötőszövet esetén, ha nagyobb zsírtömegtől szeretnénk megszabadulni. Zsírleszívással megegyező hatású kezelés, mellyel végleges zsírsejt eltávolítás történik de nem invazív, így kockázatmentes. Hason, valamint nagyobb területeken javasoljuk, ahol a zsírréteg vastagsága min. 2 cm!

Kezelés leírása, hatása

Fókuszált ultrahanggal 1,5 cm mélyen belövéseket adunk le a zsírszövetbe, ami így megsemmisíti a zsírsejtek egy részét, mely a sejthártyával együtt kiürül a szervezetből a nyirokkeringésen keresztül. Látványos zsírréteg csökkenést érhetünk el segítségével.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • jelentősen csökken a kezelt területen a zsírréteg vastagsága

Kezelés menete

Az Ultrashape egy forradalmian új, sebészet nélküli zsírlebontó technológia

Esthetic Line Szépségszalon - Ultrashape végleges zsírbontó kezelés

Az UltraShape™ Contour-1 Ver.2. berendezés egyedülálló módon nagyenergiájú fókuszált ultrahang technológiával rendelkezik.
Alapvetően különbözik az összes szokásos  testkarcsúsító eljárástól, mivel azok lényege elsősorban a zsírdepók, illetve a zsírsejtek méretének csökkentése.
Az UltraShape™ akusztikai energiájának hatására a  zsírsejteket képesek vagyunk véglegesen  megsemmisíteni, melyek azután a szervezet kiválasztó  rendszerein keresztül távoznak.

A berendezés által létrehozott speciális ultrahang  impulzusokat a szabadalmaztatott kezelőfej fókuszálja,  és juttatja el a zsírszövet mélyére. Az intenzív ultrahang impulzusok akusztikus energiája a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával  fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és  szelektív mechanikai hatást idéznek elő.
Ennek eredményeképpen a zsírsejtek sejtfala felhasad, a bennük lévő triglicerid szétfolyik és a szövetközi folyadékba kerül. Innen a szervezet keringési és  nyirokrendszerén keresztül fokozatosan távozik a szervezetből. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak.
Az UltraShape™ módszer szelektív és teljesen biztonságos. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és nyirokrendszer.

A biztonság és az eredmény kombinációja

 1. Az első klinikailag igazolt hatású testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen non-invazív (műtétmentes) megoldást, látványos és hosszan tartó eredményekkel
 2. A zsírszövet vastagságának csökkenése és a testméret csökkenés szintén klinikailag igazolt
 3. A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül történik
 4. Egyetlen kezelés után átlagosan két centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható
 5. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető

Klinikai eredmények
Az UltraShape™ Contour I Ver.2. biztonságosságát és eredményességét a világszerte páciensek százain végzett független, sok intézményre kiterjedő klinikai vizsgálatok tudományosan igazolt eredményei támasztják alá mind az egyszeri, mind a többszörös kezelések tekintetében.

Ezek többek között a következők:

 1. Szövettanilag és klinikailag bizonyított, hogy az eljárás szelektív. Kizárólag a zsírszövet szétroncsolását és oldását idézi elő, a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül
 2. Az átlagos testméret csökkenés 2 cm, egyetlen kezelést követően
 3. Három kezelésből álló kúra a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, melynek regisztrált eredményei 2,60 és 6,94 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánultak meg
 4. A páciensek túlnyomó többségénél semmiféle fájdalom vagy kellemetlenség érzet nem volt tapasztalható sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban
 5. A normál vér- és vizeletvizsgálati eredmények bizonyították a szervezet természetes útjain megvalósítható biztonságos zsíreltávolítást. Klinikai vizsgálatok és kezelések százezrei igazolják, hogy sem a vérzsír tartalom emelkedése, sem a máj igénybevétele nem emelkedik jelentősen, éppen a szervezet kiválasztó rendszereinek két, három hetes zsírfeldolgozó folyamatából adódóan.
 6. Az egyéb testi rendszerekre és szervekre vonatkozóan nincs károsító hatás.

Esthetic Line Szépségszalon - Ultrahape vegleges zsírbontás előtte utána

Kezelés előtt, és 3 UltraShape kezelést követően.

Természetes zsíreltávolítási folyamat

Az UltraShape™ Contour1 berendezés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír (Trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül távoznak. A roncsolt zsírsejtekből a trigliceridek felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A „sejthulladék” a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből. A nagyszámú intézményre kiterjedő kontrollált klinikai vizsgálatok, független klinikák tapasztalatai és a nagyszámú gyakorlati eset egyaránt azt mutatják, hogy az UltraShape technológia áttekintett hatásai a felszabaduló trigliceridek tekintetében nem mutatnak klinikailag számottevő növekedést a vérben vagy a májban, mivel azok több hét alatt, fokozatosan távoznak.

Zsírsejt állomány kezelés előtt, és a szétfolyósított zsírsejtek kezelés után. Látható, hogy a kapillárisok sértetlenek maradtak.
Az UltraShape™ módszer nem a zsírdepók átmeneti csökkentésével éri el hatását, hanem a zsírsejtek lebontásával és számuk végleges csökkentésével. Hatása a sebészeti zsírleszívás sebészet nélküli alternatívájának tekinthető. Hatása tartós, mivel a zsírszövetek valóságosan megsemmisülnek, majd eltávolításra kerülnek. A sebészet nélküli eljárásból adódóan nincs fájdalom, nincs műtő, nincs anesztézia, és nincs felépülési idő. A kezelést követően a páciens azonnal folytathatja napi tevékenységét.

Fejlett kezelést követő és irányító szoftver
Esthetic Line Szépségszalon - Ultrahape vegleges zsírbontás modern technológiája

Az UltraShape™ kezelést egy szabadalmaztatott, valósidejű képalkotó rendszer ellenőrzi és irányítjaAz UltraShape™ kezelést egy szabadalmaztatott, valósidejű képalkotó rendszer ellenőrzi és irányítja a kezelést az egyenletes és homogén alakformálási eredmények elérése érdekében. A rendszer magában foglal egy szoftvert, ami leképezi a háromdimenziós kezelési zónát, így garantálva a korábban meghatározott kezelés algoritmusának pontos betartását. Nagyon fontos, hogy egyúttal megakadályozza, hogy több impulzust lehessen leadni azonos helyre. Ez az algoritmus biztosítja a teljesen egyenletes energiaszállítást a kezelt területre, minimalizálva a kontúr szabálytalanságaiból származó kockázatokat, amely kockázat egyébként a zsírleszívás gyakori kísérője.
Az UltraShape™ kezelés ellenőrző rendszer figyelembe veszi a kezelt terület dinamikus jellegét. A rendszer rögzíti és valós időben szinkronizálja a test esetenként változó helyzetét, így a páciens szabadon mozoghat kezelés közben anélkül, hogy ez kihatna a kezelési folyamat eredményére.

UltraShape™ – Mérhető különbség a legtöbb páciens életében
Az UltraShape™ kezelést, amit az orvos kollégákra és pácienseikre gondolva plasztikai sebészek terveztek, könnyedén elvégezhetik orvosok vagy más kiképzett szakemberek. Rendelői kezelési körülményekhez igazítva fejlesztették ki, feleslegessé téve a műtőt, az anesztézia folyamatát, ezek rizikóit és költségeit. A rendszer felhasználóbarát és költséghatékony kezelési platformot biztosít, amely biztonsággal garantálja a lerakódott testzsír vastagságának és a test körfogatának mérhető csökkenését.
Az UltraShape™ eljárás azon pácienseknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

Az UltraShape™ eljárás azon pácienseknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

UltraShape™ és egyéb ultrahang alapú technológiák:
Lépten-nyomon találkozhatunk olyan ultrahang technológiát alkalmazó termékekkel, melyek az UltraShape™ technológiához hasonlítják magukat. Sokszor még a marketing megközelítés is megtévesztésig hasonló. Az UltraShape™ elhatárolja magát mindennemű párhuzam vonásától, mivel ezek alapvetően más rendszerek más működési jellemzőkkel, így hatásukat tekintve sem lehet összehasonlítást tenni.

A kezelés lépései:

– első alkalommal mérések és fotók készítése a kezdeti állapotról

– 30 perc hullámmasszázzsal a normális sebességnek 50-szeresére fokozzuk a nyirokkeringés sebességét, így a zsírürülést jelentősen meggyorsítjuk

– a kiválasztott terület körberagasztása

– előkészületek, a kezelési adatok beállítása, a választott terület kijelölése

– a lövések leadása

– thermostimulációs kezeléssel segítjük az izommunkát, fokozzuk a nyirokkeringést

 1. ÉLETMÓD TANÁCSOK

A zsírbontó kezelés után életmód tanácsokkal látjuk el, hogy kiváló alakját hosszú ideig megtarthassa. Elhízást a túlzott tápanyagbevitel, a mozgásszegény életmód, a genetikus hajlam (örökletes anyagcserezavarok) és a helytelen étkezési szokások okozhatnak. Akkor kell számolnunk kellemetlen súlygyarapodással, ha a bevitt kalóriamennyiség nagyobb, mint a felhasznált mennyiség. Tehát egyszerűen fogalmazva, ha többet eszünk, mint amennyire szüksége van a szervezetünknek. Sokat számít, hogy mit hozunk magunkkal otthonról. Ha a szüleink elhízottak, nagy valószínűséggel mi is azok leszünk, még akkor is, ha nem eszünk többet vagy zsírosabbat-cukrosabbat, mint mások, mégis saját magunkhoz képest túl sok energiával terheljük szervezetünket.

Életmód kérdőív >

Kezelési időtartam: 1,5- 2 óra
Előtte konzultáció és laborvizsgálat szükséges.

Ajánlott kezelésszám: 3 alkalom.

A kezelések árát lövésszám, így területméret alapján határozzuk meg.

1 tenyérnyi terület kb. 200 lövésnek felel meg.

 

Kavitációs zsírbontás

Kinek ajánljuk?

Fogyni vágyó vendégeinknek ajánljuk, akik több területen is szeretnének alakjukon formálni, esetleg cellulit problémákkal is küzdenek.

Kezelés leírása, hatása

Az ultrahang hatására a zsírsejtekben egy ún. kavitációs fizikai jelenség jön létre, mely a változó nyomáskülönbség hatására lökéshullámokat indít el, melynek hatására a sejt közötti állományban mikrobuborékok keletkeznek. Ezek a mikrobuborékok a rezgés hatására egymásnak ütköznek, majd szétpukkannak, ami a zsírsejtek falának sérülését okozza. A zsírsejt sérült falán keresztül a zsír kiürül a zsírsejtekből, és a nyirokkeringésen keresztül távozik.
HATÁS: látványos csökkenés a zsírtömegben, cellulit csökkenése.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a zsírtömeg,
 • csökken a narancsbőr/ cellulit,
 • feszesedik a bőr,
 • az adott terület kerülete csökken.

Kezelés menete

 • kavitációs zsírbontás 2 területen: 20 perc
  A kavitációs ultrahang fejjel 10-10 percet dolgozunk a kiválasztott területeken. Kontakt gélnek ultrahang zselét használunk. A kezelés során enyhe belső ciripelő hangot lehet hallani.
 • thermostimuláció: 25 perc
  Thermostimulációs pántokat helyezünk fel a combokra, a fenékre, derékra, hasra. Átmozgatjuk az egész testet, fokozzuk a nyirokkeringést, feszesítjük a szöveteket, fokozzuk az izmok tónusát. A párhuzamos infra hőleadás hatására méregtelenítjük a szervezetet, és segítjük a fogyást.

Lipolézeres zsírbontás

Kinek ajánljuk?

Főként cellulit-, vagy nyirokkeringési problémák esetén ajánljuk.

Kezelés leírása, hatása

A kezelés első felében lipolézer padokat helyezünk fel a problémás területekre. A zsírsejtekből a lézerfény segítségével bontjuk ki a zsírt, mely a nyirokkeringésbe kerülve a hullámmasszázs kezelés segítségével ürül ki. Különösen jó méregtelenítő kezelés, felbontja a zsírsejtekben lerakódott méreganyagot, 50-szeresre fokozza a nyirokkeringést, így a narancsbőr kezelésére egy fájdalommentes megoldást nyújt.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a narancsbőr,
 • feszesedik a bőr,
 • javul a vér-, és nyirokkeringés,
 • segíti a szövetek méregtelenítését.

Kezelés menete

 1. lipolézeres zsírbontás: 25 perc
  A problémás területekre felhelyezzük a lipolézer padokat. Enyhe meleg érzés kíséretében 25 percig pihen a vendég, míg a dióda lézer padok bontják a zsírsejtekből a zsírt.
 2. hullámmasszázs kezelés: 20 perc
  A hullámmasszázs kezeléshez melegítő nadrág, zokni és póló viselése szükséges. Felhelyezzük a csizmákat, és a derék applikátort, majd a megfelelő nyomás beállításával elindítjuk a nyirokpumpát. Kellemes, relaxáló, masszírozó érzés kíséretében pihen a vendég 20 percen keresztül.

ULTRASHAPE végleges zsírbontás

Ajánlott kezelések száma:

– kúraszerűen 3 hetente, 3 alkalommal

Kezelés időtartama: 120 perc


Kavitáció + thermostimuláció

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6-12 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

A bőr feltöltődik …

ULTRASHAPE végleges zsírbontás
ára: 120.-Ft / lövés  VIP áron: 90.-Ft / lövés

KAVITÁCIÓ 2 testrészen + THERMOSTIMULÁCIÓ 25 perc
ára: 6.000.-Ft VIP áron: 4.500.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.