Narancsbőr, cellulit kezelése!

A narancsbőr (cellulit) nagyon gyakori probléma, mellyel sokan már fiatalon szembesülnek. A kötőszövet gyengeségére való genetikai hajlam, a kevés folyadékfogyasztás, kevés mozgás és a helytelen táplálkozás mind szerepet játszanak kialakulásában. A rossz szokások megváltoztatása elengedhetetlen része a hatékony alakformálásnak, hiszen tartós és hatékony változást a professzionális kezelések mellett csak akkor érünk el, ha azt életmódbeli változás is kíséri.

A narancsbőr vagy cellulit kialakulásának fő oka a megnagyobbodott zsírsejtek, melyek feszítik a zsírszövetben található oszlopszerű összetartó ún. szeptákat.

A cellulit kialakulásának 4 fázisa:

 1. a bőr felszíne elkezd duzzadni, mert a szubkután zsírsejtekben túl sok zsírt tárol.
 2. a felgyülemlő zsírlerakódások a keringést összenyomva torlódást okoznak. A torlasz növekedésekor a folyadék és cukor az erekből kilépve összetett cukorláncot alkotnak, melyek további folyadékot duzzasztanak ki az érrendszerből.
 3. a zsírsejtek rosthálózatba szerveződnek, és zsírlebenyeket alkotnak, melyek elterjednek a dermiszben, bőrdudorokat alkotva.
 4. a cellulit további kialakulását segíti a zsírlebenyek közti rostszövet összehúzódása, valamint a zsírlebeny-csoportok folyamatos növekedése. A megnagyobbodott zsírsejtek összenyomják az idegeket és a vérereket, romlik a terület vérkeringése, nyirokkeringése, ezáltal az anyagcseréje, így alakul ki a cellulit (narancsbőr).
 • dudorok a combok, fenék, has, felkar területén
 • petyhüdt bőrtónus
 • egyenetlen bőrfelszín

OTTHON

Használj otthon professzionális termékeket (Image Body Spa, Vagheggi Fouco), melyek napi szinten segítik a cellulit elleni harcot, és feszesebbé teszik a problémás területeket.

NÁLUNK

Az életmódváltásodat jól ki tudják egészíteni testkezeléseink, melyekkel könnyebben, látványosabban megszabadulhatsz a narancsbőrtől vagy cellulittól.

Mit ajánlunk narancsbőr, cellulit kezelésére?

KAVITÁCIÓ + THERMOSTIMULÁCIÓ

Kinek ajánljuk?

A kavitációt főként zsírbontásra használjuk, így a cellulit magasabb fokozatainál használhatjuk, amikor a gödröcskék már álló helyzetben is látszanak.

Kezelés leírása, hatása

1 alkalom 20 perc kavitációs zsírbontásból, valamint 25 perc thermostimulációbó áll. A kezelési erősséget vendégünk testtömeg indextől függően állítjuk be, hiszen mindenki más és más testi adottságokkal rendelkezik. A nők zsíraránya köztudottan magasabb, mint a férfiaké. Emellett más a területenként eloszló zsír mennyisége, és más a kötőszövet minősége is.

Az adott területre ultrahang zselét kenünk, beállítjuk a frekvenciát (ez határozza meg a kezelés mélységét), és beállítjuk a szükséges kezelési időt. A kezelés során „cicergő” hangot lehet hallani, mely az ultrahang terjedését jelzi a testünkben. Az ultrahang hatására kavitációs folyamat indul be a zsírsejtekben.

Hogyan működik ez a technológia?

A kavitáció egy fizikai jelenség, amikor az anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék mennyisége hirtelen megnő, akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében (Bernoulli törvénye) a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék, ha az áramlás során olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telítettgőz nyomásánál, akkor a buborék hirtelen összeroskad. Az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami erős rezgéssel, és a környező szilárd testek eróziójával jár. Mivel a zsírsejtek nagy mennyiségű folyadékot tartalmaznak, ezért ultrahang hatására a sejtekben tárolt zsír elkezd kavitálni, és roncsolja a környező zsírsejt szerkezetét. A roncsolt sejthártyán keresztül a zsírsejt beltartalma kiáramlik a környező sejt közötti állományba, majd onnan a szállítószövetekbe, a nyirokcsatornákba, és végül a véráramba. A zsír elszállítása a nyirokcsatornákon át a kiválasztó szerveinkbe, mint a lépbe és a májba történik, ahonnan a felesleges zsír a széklettel kiürül. Ugyanígy a zsírsejtben tárolt kristályos állapotban lévő salakanyagok is kiürülnek, bekerülnek a véráramba, és kiválasztásra kerülnek. A vérbe kerülő extra víz és vízben oldékony anyagok pedig a vesén át távoznak a szervezetből. A folyamat során a zsírsejt vagy elhal, vagy pedig komoly erőket mozgat meg önmaga újjáépítéséhez. Elhalás során új zsírsejt akár évekig nem jöhet létre, főleg, ha a zsísejt környezete is részben roncsolódott. A csak részben roncsolódott zsírsejtek újraépítése a testnek többletenergiába kerül, ami növeli az energiafelhasználást, a test energiamérlegét a magasabb felhasználás irányába löki. A folyamat hatására nő a zsírégetés, ez kedvezően segíti a fogyási folyamatot. A sejtelhalás és a sejtépítés mértéke főként attól függ, hogy milyen mértékben érhetők el a sejtépítéshez használatos lipidek (zsírok).

A kezelés után thermostimulációs kezeléssel fokozzuk a zsírok kiürülését a nyirokkeringésen keresztül, elősegítjük a kötőszövet feszesítését, az izommunkát, a cellulit csökkenését, valamint fokozzuk a test tónusát a comboktól egészen a mellkas alatti területig (combok, has, hát, fenék, csípő). A nyirokkeringés fokozásával az egész keringési rendszert, és a a szervezet egészségi állapotát is javítjuk.

A leghatékonyabb eredményhez vendégeinknek is hozzá kell járulniuk. Ahhoz, hogy a kibontott zsírok 99%-a kiürüljön, napi 3-4 liter vizet kell meginni, melynek pontos mennyiségét a konzultáció során meghatározzuk. A zsírbontó kezelést zsírbontó teával, otthoni zsírbontó krémmel, diétával segítjük.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • látványosan csökkenti a bőr dehidratációját,
 • lelassítja az öregedés folyamatát,
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav-termelését, illetve a kollagén- és elasztintermelést, mivel a 905 nm hullámhosszú lézerfény a bőr sejtjeit biostimulálja, tehát újra tanítja őket a megfelelő működése. Ezáltal megváltoztatja azok anyagcseréjét, az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, a vér-és nyirokkeringés tökéletesedik, a sejt energiaközpontjában több ATP termelődik, a sejt energikusabb lesz, élettel telítődik, a vízhiányos sejtek megújulnak, a száraz szövetek regenerálódnak.
 • visszaállítja a bőr bársonyosságát, rugalmasságát,
 • 24 éves korunktól a szervezet nem termel hyaluronsavat, ezért nagyon fontos annak pótlása. 24-30 éves kor között havonta 1 kezelést, vagy akár évi 1-2 kúrát javaslunk. A kúra 3-6 kezelésből áll, a kezeléseket heti rendszerességgel ismételjük.

Kezelés menete

 1. kavitációs zsírbontás 20 perc (általában 2 testrészt választunk, de akár 1 testrészt is lehet 20 percig kezelni, ez egyénenként változó).
 2. thermostimulációs kezelés 25 perc (kiválasztjuk a 14 program közül a legideálisabbat: zsírbontás, cellulit csökkentése, nyirokkeringés fokozása, feszesítés, szülés utáni program, tónusfokozás).

LIPOLÉZER + HULLÁMMASSZÁZS

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik zsírbontás mellett szeretnék a zavaró cellulitot csökkenteni, valamint fontosnak érzik a nyirokfokozást, mivel nem tudnak, vagy nincs idejük sportolni, mozogni rendszeresen. A dióda lézer a bőr feszesítését, fiatalítását, kollagéntermelésének fokozását is segíti.

Kezelés leírása, hatása

Kezeléseink során dióda lézerfénnyel felbontjuk a cellulit kialakulásához vezető zsírsejteket, javítjuk a bőr textúráját és tónusát. A nyirokkeringás javításával fokozódik a sejtek anyagcseréje, így szervezetünkből távoznak a lerakódott salakanyagok

A kezelt területeken a cellulit (narancsbőr) jelentős mértékben csökken, javul a bőr textúrája és tónusa, a bőrfelszín egyenletes és sima lesz.

A nyirokkeringés fokozásához Doctor Life Hullámmasszázs kezelést alkalmazunk a testkezelés után, melynek segítségével 50-szeresre gyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést. A Doctor Life 12 légkamrás hullámmasszázs berendezés a lábfejtől a mell alatti területig kezeli a teljes testet. Felhelyezzük a speciálisan kialakított kompressziós ruhát, melyben a légkamrák egy szabályozottan vezérelt computer irányítására egymás után felfúvódnak, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idézve elő. A vér- és nyirokkeringésre ez egy rendkívül erős hatást gyakorol. A hullámok percenkénti száma és a nyomás erőssége személyre szabottan beállítható. A Doctor Life hullámmasszázst önmagában is alkalmazhatjuk cellulit vagy narancsbőr kezelésre.

Javasolt kúra: a probléma mértéketől függően 6-12 kezelést javaslunk, heti 2 alkalommal.
Fenntartó kezelés: az elért állapot megtartása érdekében 6-8 hetente javaslunk 1-1- fenntartó kezelést elvégezni.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a cellulit
 • csökken a zsírtömeg
 • javul a vér-és nyirokkeringés
 • fokozódik az anyagcsere
 • segíti a szövetek méregtelenítését
 • feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr, nő a kollagén rostok mennyisége

Kezelés menete

 • a fogyasztani kívánt bőrfelületre felhelyezzük a lipolézer padokat,
 • beállítjuk a megfelelő erősséget és időintervallumot,
 • a lipolézer kezelés után cicanadrágot kell felvenni,
 • felhelyezzük a hullámmasszázs applikátorait a lábakra és a törzsre,
 • beállítjuk a megfelelő nyomáserősséget.

FUOCO kezelés

Kinek ajánljuk?

Kifejezetten cellulit problémákra ajánljuk, komplex hatóanyagai látványosan fokozzák az anyagcserét, segítik a zsírsejtek kiürülését, a szövetek méregtelenítését.
A harmatfű húsevő növény kivonatát tartalmazó készítményekkel nemcsak a meglévő zsírsejtek lebontása segíthető, hanem a további zsírraktározás is csökkenthető!

Kezelés leírása, hatása

A Vagheggi FUOCO kezelése a komplex hatóanyagoknak köszönhetően kifejezetten cellulit problémákra van kifejlesztve. Különleges összetevői segítik a zsírbontást, megakadályozzák a további zsírraktározást, tápanyagokkal töltik fel a bőrt, méregtelenítik a szöveteket. igazi spa kezelés, mely feszesíti a bőrt, és látványosan felveszi a harcot a cellulittal.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a cellulit
 • fokozódik a méregtelenítés
 • a zsírsejtek mérete csökken
 • csökken a további zsírraktározás
 • javul az anyagcsere
 • tápláljuk, feszesítjük a bőrt

Kezelés menete

 1. AHA savas peeling
 2. FUOCO cellulit koncentrátum
 3. Hideg-meleg fogyasztó pakolás
 4. Diorit olajos masszázs

Wiener aromafáslizás

Kinek ajánljuk?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit csökkentésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kezelés leírása, hatása

A Wiener testtekercselési rendszerrel jó néhány centimétert veszíthet teste körvonalából. Onnan fogyhat, ahonnan szeretne, és a bőre is megszépül. A technológiát és a hatóanyagokat Dr. Dolensky fejlesztette ki, akit az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntettek ki.

Ez az aromaterápiás fáslizó módszer egyedülálló, hiszen hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásúak, így intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Emiatt a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet egyik alapvető funkciója, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösség hatására a testnek el kell égetnie az elraktározott tápanyagokat, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai pluszban gondoskodnak a bőrfeszesítésről.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener testtekercselés egy hideg eljárás, így nem megterhelő a szervezet számára.

Van azonban néhány eset, amikor nem javasoljuk használatát:

 • súlyos betegségek esetén, pl. diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén,
 • terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt,
 • lázas állapotban,
 • intenzív allergiás reakciók esetén.

Az első konzultáció alkalmával felmérjük egészségügyi állapotát, és pontosan tájékoztatjuk Önt az ellenjavallatokról.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A célzott összetételű hatóanyagok, és az egész kezelési folyamat biztosítja Önnek az optimális végeredményt.

A kezelés hatásai:

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
 • Célzott méregtelenítés a problémás területekre az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
 • Erőteljes cellulit csökkentés speciális hatóanyagokkal
 • Bőr- és szövetfeszesítés a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Mit várhatsz a kezeléstől?

A kezelés hatásai:

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
 • Célzott méregtelenítés a problémás területekre az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
 • Erőteljes cellulit csökkentés speciális hatóanyagokkal
 • Bőr- és szövetfeszesítés a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Kezelés menete

A fáslizást 3-4 db speciális fáslival, a térdtől a mell alatti területig végezzük. A feleslegesen lerakódott zsírokat négyszeres hatékonysággal égetjük le a problémás területekről!

Tudta Ön, hogy a szervezetünk napi kalóriaszükségletének 70-80%-át csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja?

Éppen ezért ennyire hatékony ez a módszer!

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és a „szauna hatás”. A méretek pont ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

A kezelés menete:

 1. aromaolaj
 2. fáslizás 40 perc
 3. utókezelő gél

WIENER TESTFÁSLIZÁS

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen a probléma mértékétől függően 6-10 alkalom, mely heti 1-2 kezelésből áll.
Fenntartó kezelés: 6-8 hetente 1 kezelés.

Kezelés időtartama: 70 perc

 • jelentősen csökken a kezelt felületen a narancsbőr
 • javul a bőr textúrája, tónusa
 • feszesebbé válik a bőr
 • a bőrfelszín egyenletes és sima lesz

WIENER TESTFÁSLIZÁS ( térdtől mell alattig )
ára: 8.600.-Ft VIP áron: 6.450.-Ft

VAGHEGGI testkezelés ( térdtől mell alattig )
ára: 8.600.-Ft VIP áron: 6.450.-Ft

Cellulitmasszázs testtekercseléssel 60 perc
ára: 8.000.-Ft VIP áron: 6.000.-Ft

Felkar vagy mell kezelés
ára: 5.000.-Ft VIP áron: 3.750.-Ft

KLEANTHOUS Body shape ( térdtől mell alattig )
ára: 30.000.-Ft VIP áron: 22.500.-Ft

KLEANTHOUS Body shape ( felkar vagy mell kezelés )
ára: 10.000.-Ft VIP áron: 7.500.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.