Narancsbőr, cellulit kezelése!

A narancsbőr (cellulit) nagyon gyakori probléma, mellyel sokan már fiatalon szembesülnek. A kötőszövet gyengeségére való genetikai hajlam, a kevés folyadékfogyasztás, kevés mozgás és a helytelen táplálkozás mind szerepet játszanak kialakulásában. A rossz szokások megváltoztatása elengedhetetlen része a hatékony alakformálásnak, hiszen tartós és hatékony változást a professzionális kezelések mellett csak akkor érünk el, ha azt életmódbeli változás is kíséri.

A narancsbőr vagy cellulit kialakulásának fő oka a megnagyobbodott zsírsejtek, melyek feszítik a zsírszövetben található oszlopszerű összetartó ún. szeptákat.

A cellulit kialakulásának 4 fázisa:

 1. a bőr felszíne elkezd duzzadni, mert a szubkután zsírsejtekben túl sok zsírt tárol.
 2. a felgyülemlő zsírlerakódások a keringést összenyomva torlódást okoznak. A torlasz növekedésekor a folyadék és cukor az erekből kilépve összetett cukorláncot alkotnak, melyek további folyadékot duzzasztanak ki az érrendszerből.
 3. a zsírsejtek rosthálózatba szerveződnek, és zsírlebenyeket alkotnak, melyek elterjednek a dermiszben, bőrdudorokat alkotva.
 4. a cellulit további kialakulását segíti a zsírlebenyek közti rostszövet összehúzódása, valamint a zsírlebeny-csoportok folyamatos növekedése. A megnagyobbodott zsírsejtek összenyomják az idegeket és a vérereket, romlik a terület vérkeringése, nyirokkeringése, ezáltal az anyagcseréje, így alakul ki a cellulit (narancsbőr).
 • dudorok a combok, fenék, has, felkar területén
 • petyhüdt bőrtónus
 • egyenetlen bőrfelszín

OTTHON

Használj otthon professzionális termékeket (Image Body Spa, Vagheggi Fouco), melyek napi szinten segítik a cellulit elleni harcot, és feszesebbé teszik a problémás területeket.

NÁLUNK

Az életmódváltásodat jól ki tudják egészíteni testkezeléseink, melyekkel könnyebben, látványosabban megszabadulhatsz a narancsbőrtől vagy cellulittól.

Mit ajánlunk narancsbőr, cellulit kezelésére?

KAVITÁCIÓ + THERMOSTIMULÁCIÓ

Kinek ajánljuk?

A kavitációt főként zsírbontásra használjuk, így a cellulit magasabb fokozatainál használhatjuk, amikor a gödröcskék már álló helyzetben is látszanak.

Kezelés leírása, hatása

1 alkalom 20 perc kavitációs zsírbontásból, valamint 25 perc thermostimulációbó áll. A kezelési erősséget vendégünk testtömeg indextől függően állítjuk be, hiszen mindenki más és más testi adottságokkal rendelkezik. A nők zsíraránya köztudottan magasabb, mint a férfiaké. Emellett más a területenként eloszló zsír mennyisége, és más a kötőszövet minősége is.

Az adott területre ultrahang zselét kenünk, beállítjuk a frekvenciát (ez határozza meg a kezelés mélységét), és beállítjuk a szükséges kezelési időt. A kezelés során „cicergő” hangot lehet hallani, mely az ultrahang terjedését jelzi a testünkben. Az ultrahang hatására kavitációs folyamat indul be a zsírsejtekben.

Hogyan működik ez a technológia?

A kavitáció egy fizikai jelenség, amikor az anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék mennyisége hirtelen megnő, akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében (Bernoulli törvénye) a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék, ha az áramlás során olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telítettgőz nyomásánál, akkor a buborék hirtelen összeroskad. Az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami erős rezgéssel, és a környező szilárd testek eróziójával jár. Mivel a zsírsejtek nagy mennyiségű folyadékot tartalmaznak, ezért ultrahang hatására a sejtekben tárolt zsír elkezd kavitálni, és roncsolja a környező zsírsejt szerkezetét. A roncsolt sejthártyán keresztül a zsírsejt beltartalma kiáramlik a környező sejt közötti állományba, majd onnan a szállítószövetekbe, a nyirokcsatornákba, és végül a véráramba. A zsír elszállítása a nyirokcsatornákon át a kiválasztó szerveinkbe, mint a lépbe és a májba történik, ahonnan a felesleges zsír a széklettel kiürül. Ugyanígy a zsírsejtben tárolt kristályos állapotban lévő salakanyagok is kiürülnek, bekerülnek a véráramba, és kiválasztásra kerülnek. A vérbe kerülő extra víz és vízben oldékony anyagok pedig a vesén át távoznak a szervezetből. A folyamat során a zsírsejt vagy elhal, vagy pedig komoly erőket mozgat meg önmaga újjáépítéséhez. Elhalás során új zsírsejt akár évekig nem jöhet létre, főleg, ha a zsísejt környezete is részben roncsolódott. A csak részben roncsolódott zsírsejtek újraépítése a testnek többletenergiába kerül, ami növeli az energiafelhasználást, a test energiamérlegét a magasabb felhasználás irányába löki. A folyamat hatására nő a zsírégetés, ez kedvezően segíti a fogyási folyamatot. A sejtelhalás és a sejtépítés mértéke főként attól függ, hogy milyen mértékben érhetők el a sejtépítéshez használatos lipidek (zsírok).

A kezelés után thermostimulációs kezeléssel fokozzuk a zsírok kiürülését a nyirokkeringésen keresztül, elősegítjük a kötőszövet feszesítését, az izommunkát, a cellulit csökkenését, valamint fokozzuk a test tónusát a comboktól egészen a mellkas alatti területig (combok, has, hát, fenék, csípő). A nyirokkeringés fokozásával az egész keringési rendszert, és a a szervezet egészségi állapotát is javítjuk.

A leghatékonyabb eredményhez vendégeinknek is hozzá kell járulniuk. Ahhoz, hogy a kibontott zsírok 99%-a kiürüljön, napi 3-4 liter vizet kell meginni, melynek pontos mennyiségét a konzultáció során meghatározzuk. A zsírbontó kezelést zsírbontó teával, otthoni zsírbontó krémmel, diétával segítjük.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • látványosan csökkenti a bőr dehidratációját,
 • lelassítja az öregedés folyamatát,
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav-termelését, illetve a kollagén- és elasztintermelést, mivel a 905 nm hullámhosszú lézerfény a bőr sejtjeit biostimulálja, tehát újra tanítja őket a megfelelő működése. Ezáltal megváltoztatja azok anyagcseréjét, az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, a vér-és nyirokkeringés tökéletesedik, a sejt energiaközpontjában több ATP termelődik, a sejt energikusabb lesz, élettel telítődik, a vízhiányos sejtek megújulnak, a száraz szövetek regenerálódnak.
 • visszaállítja a bőr bársonyosságát, rugalmasságát,
 • 24 éves korunktól a szervezet nem termel hyaluronsavat, ezért nagyon fontos annak pótlása. 24-30 éves kor között havonta 1 kezelést, vagy akár évi 1-2 kúrát javaslunk. A kúra 3-6 kezelésből áll, a kezeléseket heti rendszerességgel ismételjük.

Kezelés menete

 1. kavitációs zsírbontás 20 perc (általában 2 testrészt választunk, de akár 1 testrészt is lehet 20 percig kezelni, ez egyénenként változó).
 2. thermostimulációs kezelés 25 perc (kiválasztjuk a 14 program közül a legideálisabbat: zsírbontás, cellulit csökkentése, nyirokkeringés fokozása, feszesítés, szülés utáni program, tónusfokozás).

LIPOLÉZER + HULLÁMMASSZÁZS

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik zsírbontás mellett szeretnék a zavaró cellulitot csökkenteni, valamint fontosnak érzik a nyirokfokozást, mivel nem tudnak, vagy nincs idejük sportolni, mozogni rendszeresen. A dióda lézer a bőr feszesítését, fiatalítását, kollagéntermelésének fokozását is segíti.

Kezelés leírása, hatása

Kezeléseink során dióda lézerfénnyel felbontjuk a cellulit kialakulásához vezető zsírsejteket, javítjuk a bőr textúráját és tónusát. A nyirokkeringás javításával fokozódik a sejtek anyagcseréje, így szervezetünkből távoznak a lerakódott salakanyagok

A kezelt területeken a cellulit (narancsbőr) jelentős mértékben csökken, javul a bőr textúrája és tónusa, a bőrfelszín egyenletes és sima lesz.

A nyirokkeringés fokozásához Doctor Life Hullámmasszázs kezelést alkalmazunk a testkezelés után, melynek segítségével 50-szeresre gyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést. A Doctor Life 12 légkamrás hullámmasszázs berendezés a lábfejtől a mell alatti területig kezeli a teljes testet. Felhelyezzük a speciálisan kialakított kompressziós ruhát, melyben a légkamrák egy szabályozottan vezérelt computer irányítására egymás után felfúvódnak, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idézve elő. A vér- és nyirokkeringésre ez egy rendkívül erős hatást gyakorol. A hullámok percenkénti száma és a nyomás erőssége személyre szabottan beállítható. A Doctor Life hullámmasszázst önmagában is alkalmazhatjuk cellulit vagy narancsbőr kezelésre.

Javasolt kúra: a probléma mértéketől függően 6-12 kezelést javaslunk, heti 2 alkalommal.
Fenntartó kezelés: az elért állapot megtartása érdekében 6-8 hetente javaslunk 1-1- fenntartó kezelést elvégezni.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a cellulit
 • csökken a zsírtömeg
 • javul a vér-és nyirokkeringés
 • fokozódik az anyagcsere
 • segíti a szövetek méregtelenítését
 • feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr, nő a kollagén rostok mennyisége

Kezelés menete

 • a fogyasztani kívánt bőrfelületre felhelyezzük a lipolézer padokat,
 • beállítjuk a megfelelő erősséget és időintervallumot,
 • a lipolézer kezelés után cicanadrágot kell felvenni,
 • felhelyezzük a hullámmasszázs applikátorait a lábakra és a törzsre,
 • beállítjuk a megfelelő nyomáserősséget.

FUOCO kezelés

Kinek ajánljuk?

Kifejezetten cellulit problémákra ajánljuk, komplex hatóanyagai látványosan fokozzák az anyagcserét, segítik a zsírsejtek kiürülését, a szövetek méregtelenítését.
A harmatfű húsevő növény kivonatát tartalmazó készítményekkel nemcsak a meglévő zsírsejtek lebontása segíthető, hanem a további zsírraktározás is csökkenthető!

Kezelés leírása, hatása

A Vagheggi FUOCO kezelése a komplex hatóanyagoknak köszönhetően kifejezetten cellulit problémákra van kifejlesztve. Különleges összetevői segítik a zsírbontást, megakadályozzák a további zsírraktározást, tápanyagokkal töltik fel a bőrt, méregtelenítik a szöveteket. igazi spa kezelés, mely feszesíti a bőrt, és látványosan felveszi a harcot a cellulittal.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a cellulit
 • fokozódik a méregtelenítés
 • a zsírsejtek mérete csökken
 • csökken a további zsírraktározás
 • javul az anyagcsere
 • tápláljuk, feszesítjük a bőrt

Kezelés menete

 1. AHA savas peeling
 2. FUOCO cellulit koncentrátum
 3. Hideg-meleg fogyasztó pakolás
 4. Diorit olajos masszázs

Wiener aromafáslizás

Kinek ajánljuk?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit csökkentésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kezelés leírása, hatása

A Wiener testtekercselési rendszerrel jó néhány centimétert veszíthet teste körvonalából. Onnan fogyhat, ahonnan szeretne, és a bőre is megszépül. A technológiát és a hatóanyagokat Dr. Dolensky fejlesztette ki, akit az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntettek ki.

Ez az aromaterápiás fáslizó módszer egyedülálló, hiszen hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásúak, így intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Emiatt a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet egyik alapvető funkciója, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösség hatására a testnek el kell égetnie az elraktározott tápanyagokat, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai pluszban gondoskodnak a bőrfeszesítésről.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a Wiener testtekercselés egy hideg eljárás, így nem megterhelő a szervezet számára.

Van azonban néhány eset, amikor nem javasoljuk használatát:

 • súlyos betegségek esetén, pl. diabetesz I, keringési- légzési- és szívproblémák esetén,
 • terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt,
 • lázas állapotban,
 • intenzív allergiás reakciók esetén.

Az első konzultáció alkalmával felmérjük egészségügyi állapotát, és pontosan tájékoztatjuk Önt az ellenjavallatokról.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A célzott összetételű hatóanyagok, és az egész kezelési folyamat biztosítja Önnek az optimális végeredményt.

A kezelés hatásai:

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
 • Célzott méregtelenítés a problémás területekre az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
 • Erőteljes cellulit csökkentés speciális hatóanyagokkal
 • Bőr- és szövetfeszesítés a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Mit várhatsz a kezeléstől?

A kezelés hatásai:

 • Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.
 • Célzott méregtelenítés a problémás területekre az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.
 • Erőteljes cellulit csökkentés speciális hatóanyagokkal
 • Bőr- és szövetfeszesítés a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Kezelés menete

A fáslizást 3-4 db speciális fáslival, a térdtől a mell alatti területig végezzük. A feleslegesen lerakódott zsírokat négyszeres hatékonysággal égetjük le a problémás területekről!

Tudta Ön, hogy a szervezetünk napi kalóriaszükségletének 70-80%-át csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja?

Éppen ezért ennyire hatékony ez a módszer!

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és a „szauna hatás”. A méretek pont ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

A kezelés menete:

 1. aromaolaj
 2. fáslizás 40 perc
 3. utókezelő gél

WIENER TESTFÁSLIZÁS

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen a probléma mértékétől függően 6-10 alkalom, mely heti 1-2 kezelésből áll.
Fenntartó kezelés: 6-8 hetente 1 kezelés.

Kezelés időtartama: 70 perc

 • jelentősen csökken a kezelt felületen a narancsbőr
 • javul a bőr textúrája, tónusa
 • feszesebbé válik a bőr
 • a bőrfelszín egyenletes és sima lesz

Lulvinar dapibus leo.

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA NÁDHÁZI NÓRI

Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!

Nádházi Nóri

ÍRTA BENCE NIKOLETT

Egy igazi élmény ide járni! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek. Igazi felfrissülés a kezelés!!! Ha tehetem az összeset végigjárom… Köszönöm ezt a sok pozitív dolgot!!! Remélem ilyen emberekből sok lesz ezen a világon.

Bence Nikolett

ÍRTA SZEKERES ZSUZSI

Nagyon pozitív tapasztalatok értek, a máshol szerzett rossz élményeket a lányok teljesen kitörölték. Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, kedvességeteket. Csak így tovább!

Szekeres Zsuzsi