SHR szőrtelenítés villanófénnyel!

SHR tartós szőrtelenítés

 

Az IPL technológia után itt a legújabb forradalmi villanófényes eljárás, az SHR (Super Hair Removal) tartós szőrtelenítés.

Miben jelent újdonságot az SHR tartós szőrtelenítés?

• Az SHR végleges szőrtelenítésnél kisebb energiával nagyobb hatékonyságot tudunk elérni, így csökken a fájdalomérzet!

• A kezelőfej 3-szor nagyobb az IPL kezelőfejnél, sorozat lövéseket képes leadni, így jelentősen csökken a kezelési idő!

 

 • zavaró szőrzet
 • begyulladt szőrtüszők
 • szőrbenövés

OTTHON

Az otthoni IPL gépek hatékonysága sajnos legtöbbször nem hozza az elvárt eredményeket. A tartós eredményhez professzionális, nagy teljesítményű gép szükséges. Ez képes csak azt a nagyságú energiát a szőrtüszőben koncentrálni, amitől a hajhagymák alatti mátrix sejtek roncsolódnak, és nem képesek újabb szőrszálakat generálni.

NÁLUNK

Válassz szőrtelenítő kezeléseink közül! Manapság nagy elvárás a szőrtelen, bársonyos bőr. Amellett, hogy időt és energiát spórolsz, bőröd bársonyos lesz, nem nőnek be a szőrszálak, nem okoz irritációt a borotva, az epilátor!

Az SHR kezelést azért ajánljuk, mert ár-érték arányban rendkívüli megoldást kínál a szőrtelenítés problémájára. Amelyik vendégünk kipróbálta az SHR szőrtelenítést egyik testrészén, garantált, hogy eljön másik területet is kezeltetni.

Milyen szőrtelenítő eljárást ajánlunk?

SHR tartós szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének a gyantázásnál tartósabb megoldást a szőrtelenítési problémájukra. Sötét szőrzet és fehér bőr kombinációja a legideálisabb, de ezzel a technológiával már a világosbarna, sötétebb bőrtónusú vendégek is kezelhetők. Ilyen esetekben több kezelés szükséges, mivel a világosabb szőrzet kevesebb energiát nyel el, így a kezelés hatékonysága csökken.

Esetleges mellékhatások a villanófényes szőrtelenítés során:

 • A szoláriumozott, napoztatott, barnult bőr mindig magasabb kockázatnak van kitéve, mint a fehér bőr. A túlzottan pigmentált bőr ebben az esetben túlmelegedhet, túl sok hőt vesz fel, bepirosodik, és megéghet.
 • A tetovált területeket és környéküket nem kezeljük.
 • Antibiotikum vagy izotretinoin tartalmú gyógyszer szedése esetén kérjük azonnal jelezze azt kezelőnknek!
 • Amennyiben a kezelés előtt leégett, vagy az azt megelőző héten szoláriumozott, akkor nem kezeljük az adott területet!
 • Kérjük, hogy a kezelést követő két hétben ne napozzon, ne szoláriumozzon!
 • A kezelést követő két napban nem ajánlott a szauna, uszoda, gőzfürdő, termál víz, meleg fürdő alkalmazása.

Kezelés leírása, hatása

Az SHR technológia leírása:

Az SHR technológia a végleges szőrtelenítési eljárások között a legújabb. Azért hívjuk Super Hair Removal-nek, mert a leggyorsabb és leghatékonyabb villanófényes technológia, mely hatékony megoldást kínál arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól. A lézeres szőrtelenítés és a villanófény, vagy pulzáló fény (IPL) előnyeit egyesíti. Gyors, kevésbé fáj, hatékony!

Miben rejlik az SHR szőrtelenítés különlegessége?

Magas pulzus ismétlődés valósul meg alacsony energia segítségével, ami azt jelenti, hogy a szőrtüszők fokozatosan melegednek fel az SHR technológia segítségével, így ez nem jár kellemetlen érzéssel. A bőrfelszín biztonságban marad, és mégis a hatékonyság maximális. A kíméletes módszer lehetővé teszi a barnább bőrök, és a világosabb szőrök hatékonyabb kezelését. Azonban biztonsági és hatékonysági okokból arra kérjük vendégeinket, hogy napozás és szoláriumozás után ne alkalmazzunk villanófényes kezelést. És meg kell említeni, hogy a teljesen szőke és az ősz szőrszálak ezzel a villanófényes eljárással sem kezelhetők.

Hány alkalommal szükséges kezelni az adott területet? És mennyi időnek kell eltelnie két SHR kezelés között?

A szőrszálak csak a növekedési fázisban kezelhetők, mivel az SHR technológiánál is el kell érnünk a szőrtüszőt, ami csak ebben a fázisban valósulhat meg. Két kezelés között 6 hetet várunk. Ha már a kezeléssorozat végéhez közeledünk, akkor a két SHR kezelés közötti idő akár 8-10 hétre is kitolódhat.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a kezelt területen 8-12 alkalom után a szőrszálak 95%-a eltávolítható,
 • valamennyi pihés szőrzet a kezeléssorozat után is maradni fog, de ennek mennyisége jóval kevesebb, minősége pedig sokkal gyengébb, pihés
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen

Kezelés menete

 1. Kérünk, hogy a kezelés előtt 2 nappal borotváld le a kezelendő területet! A legjobb, ha a kezelés napjára kb. 1 mm hosszú a szőrzeted az adott területen!
 2. Ne szoláriumozz, ne napozz, ne használj barnító krémet a kezelés előtt 2 héttel!
 3. Átnézzük a bőrt, hogy van-e anyajegy a területen. Ezeket cinkpasztával lefedjük, hogy ne érje a fény.
 4. Jégzselével hűtjük a testrészt, majd a kezelőfejjel alaposan végigvillantjuk. A kezelés hatékonysága rögtön ellenőrizhető, hiszen azok a szőrszálak, melyek sikeresen el lettek távolítva, megpörkölődtek a villantás hatására.
 5. Ellenőrizzük, hogy megfelelően minden szőrszál le lett villantva, majd igény szerint nyugtató krémet használunk a felületen.

Lézeres végleges szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Erős, vagy világos szőrzettel rendelkező vendégeinknek ajánljuk a LightSheer Duet lézeres szőrtelenítést. A lézeres szőrtelenítés nagy energiája a növekedési fázisban elért szőrszálakra véglegesen hat, mivel 120J/cm2 nagyságú energiát képes a szőrtüszőbe koncentrálni, amely elegendő energia ahhoz, hogy a szőrtüsző elpusztuljon.

Kezelés leírása, hatása

A lézeres végleges szőrtelenítést a Lumenis LightSheer Duet lézergéppel végezzük, mely rendkívüli hatékonyságáról híres.  A nagy energiasűrűségű diódalézer fényimpulzus hatására az energia célzottan a szőrtüszőt éri, nem szóródik, így a hatás rendkívüli, az eredmény végleges.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a kezelt területen 8 alkalom után a szőrszálak 98%-a eltávolítható,
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek,
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen.

Kezelés menete

 1. Kérünk, hogy a kezelés előtt 2 nappal borotváld le a kezelendő területet! A legjobb, ha a kezelés napjára kb. 1 mm hosszú a szőrzeted az adott területen!
 2. Ne szoláriumozz, ne napozz, ne használj barnító krémet a kezelés előtt 3 héttel!
 3. Ne szedj antibiotikumot a kezelés alatt, és előtte 7 nappal! Ne szedj isotretinoin tartalmú gyógyszert a kezelés előtt 6 hónappal!
 4. Átnézzük a bőrt, hogy van-e anyajegy a területen. Ezeket cinkpasztával lefedjük, hogy ne érje a fény.
 5. Jégzselével és ultrahang zselével hűtjük a testrészt, majd a kezelőfejjel alaposan végigvillantjuk. A kezelés hatékonysága rögtön ellenőrizhető, hiszen azok a szőrszálak, melyek sikeresen el lettek távolítva, megpörkölődtek a villantás hatására.
 6. Ellenőrizzük, hogy megfelelően minden szőrszál le lett villantva, majd igény szerint nyugtató krémet, esetleg fényvédőt használunk az adott területen.

Gyantázás

Kinek ajánljuk?

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik nem szeretnék, hogy a borotválkozástól megerősödjön a szőrzetük, és inkább választanak egy jól bevált módszert a szőrtelenítésre. Az adott terület akár 3 héten keresztül is selymes marad!

Kezelés leírása, hatása

A kezelendő felületet hintőporral beszórjuk, majd a patronos, illetve a spatulás gyantát felkenjük. Gyantapapírral távolítjuk el a gyantát a nem kívánatos szőrszálakkal együtt. A kezelt terület szőrtelen, bársonyos, puha tapintású lesz.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • szőrtelen, bársonyos bőr
 • több hétig tartó puhaság
 • a kezelések hatására ritkul a szőrzet

Kezelés menete

 1. hintőporral beszórjuk az adott felületet
 2. felkenjük a gyantát, majd gyantapapírral eltávolítjuk a szőrszálakat
 3. a kezelt felületen esetlegesen megmaradt szőrszálakat csipesszel távolítjuk el
 4. tisztító olajjal átkenjük a bőrfelületet, majd papírral eltávolítjuk az esetleges gyantamaradványokat
 5. nyugtató krémmel nyugtatjuk a felületet

SHR tartós szőrtelenítés

Ajánlott kezelések száma:
– szőrszíntől és bőrtónustól függően 8-12 alkalmat javaslunk 4-6 (később 8) hetente

Kezelés időtartama: 10-60 perc a terület nagyságától függően


 • a kezelt területen 8-12 alkalom után a szőrszálaknak kb. 95%-a eltávolítható;
 • a kezeléssorozat után a szőrzet mennyisége jóval kevesebb, minősége pedig sokkal gyengébb, pihés lesz;
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek;
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen.

MIKRO és KIS terület
ára: 3.400.-Ft VIP áron: 2.550.-Ft

KÖZEPES terület
ára: 4.600.-Ft VIP áron: 3.450.-Ft

NAGY és EXTRA NAGY terület
ára: 7.400.-Ft VIP áron: 5.550.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.