Lézeres végleges szőrtelenítés

Lumenis LightSheer Duet lézergéppel

Lézeres szőrtelenítés

A LUMENIS LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés egy olyan világújdonság, melyet kifejezetten Neked ajánlunk, ha nagyon makacs szőrzettel rendelkezel, és a leggyorsabban és legeredményesebben szeretnél megszabadulni a zavaró szőröktől. Világosabb szőrzet esetén is nagyon hatásos ez a végleges szőrtelenítési eljárás, mivel a nagy energiasűrűségű diódalézer fényimpulzus hatására az energia célzottan a szőrtüszőt éri, nem szóródik, így a hatás rendkívüli, az eredmény végleges.

 • erős szőrzet
 • szőrbenövések
 • nem kívánatok szőrszálak

OTTHON

Használd otthon a Vagheggi szőrnövekedést gátló termékeit a még jobb hatás érdekében!

NÁLUNK

A lézeres szőrtelenítés a legjobb választás, ha minél előbb, és végleg megszabadulnál a szőrszálaktól. Már egy kezelés után látványos változást fogsz tapasztalni!

Milyen szőrtelenítési eljárások közül választhatsz?

Lézeres végleges szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Erős, vagy világos szőrzettel rendelkező vendégeinknek ajánljuk a LightSheer Duet lézeres szőrtelenítést. A lézeres szőrtelenítés nagy energiája a növekedési fázisban elért szőrszálakra véglegesen hat, mivel 120J/cm2 nagyságú energiát képes a szőrtüszőbe koncentrálni, amely elegendő energia ahhoz, hogy a szőrtüsző elpusztuljon.

Kezelés leírása, hatása

A lézeres végleges szőrtelenítést a Lumenis LightSheer Duet lézergéppel végezzük, mely rendkívüli hatékonyságáról híres.  A nagy energiasűrűségű diódalézer fényimpulzus hatására az energia célzottan a szőrtüszőt éri, nem szóródik, így a hatás rendkívüli, az eredmény végleges.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a kezelt területen 8-12 alkalom után a szőrszálak 95%-a eltávolítható,
 • valamennyi pihés szőrzet a kezeléssorozat után is maradni fog, de ennek mennyisége jóval kevesebb, minősége pedig sokkal gyengébb, pihés
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen

Kezelés menete

 1. Kérünk, hogy a kezelés előtt 2 nappal borotváld le a kezelendő területet! A legjobb, ha a kezelés napjára kb. 1 mm hosszú a szőrzeted az adott területen!
 2. Ne szoláriumozz, ne napozz, ne használj barnító krémet a kezelés előtt 3 héttel!
 3. Ne szedj antibiotikumot a kezelés alatt, és előtte 7 nappal! Ne szedj isotretinoin tartalmú gyógyszert a kezelés előtt 6 hónappal!
 4. Átnézzük a bőrt, hogy van-e anyajegy a területen. Ezeket cinkpasztával lefedjük, hogy ne érje a fény.
 5. Jégzselével és ultrahang zselével hűtjük a testrészt, majd a kezelőfejjel alaposan végigvillantjuk. A kezelés hatékonysága rögtön ellenőrizhető, hiszen azok a szőrszálak, melyek sikeresen el lettek távolítva, megpörkölődtek a villantás hatására.
 6. Ellenőrizzük, hogy megfelelően minden szőrszál le lett villantva, majd igény szerint nyugtató krémet, esetleg fényvédőt használunk az adott területen.

SHR tartós szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének a gyantázásnál tartósabb megoldást a szőrtelenítési problémájukra. Sötét szőrzet és fehér bőr kombinációja a legideálisabb, de ezzel a technológiával már a világosbarna, sötétebb bőrtónusú vendégek is kezelhetők. Ilyen esetekben több kezelés szükséges, mivel a világosabb szőrzet kevesebb energiát nyel el, így a kezelés hatékonysága csökken.

Esetleges mellékhatások a villanófényes szőrtelenítés során:

 • A szoláriumozott, napoztatott, barnult bőr mindig magasabb kockázatnak van kitéve, mint a fehér bőr. A túlzottan pigmentált bőr ebben az esetben túlmelegedhet, túl sok hőt vesz fel, bepirosodik, és megéghet.
 • A tetovált területeket és környéküket nem kezeljük.
 • Antibiotikum vagy izotretinoin tartalmú gyógyszer szedése esetén kérjük azonnal jelezze azt kezelőnknek!
 • Amennyiben a kezelés előtt leégett, vagy az azt megelőző héten szoláriumozott, akkor nem kezeljük az adott területet!
 • Kérjük, hogy a kezelést követő két hétben ne napozzon, ne szoláriumozzon!
 • A kezelést követő két napban nem ajánlott a szauna, uszoda, gőzfürdő, termál víz, meleg fürdő alkalmazása.

Kezelés leírása, hatása

Az SHR technológia leírása:

Az SHR technológia a végleges szőrtelenítési eljárások között a legújabb. Azért hívjuk Super Hair Removal-nek, mert a leggyorsabb és leghatékonyabb villanófényes technológia, mely hatékony megoldást kínál arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól. A lézeres szőrtelenítés és a villanófény, vagy pulzáló fény (IPL) előnyeit egyesíti. Gyors, kevésbé fáj, hatékony!

Miben rejlik az SHR szőrtelenítés különlegessége?

Magas pulzus ismétlődés valósul meg alacsony energia segítségével, ami azt jelenti, hogy a szőrtüszők fokozatosan melegednek fel az SHR technológia segítségével, így ez nem jár kellemetlen érzéssel. A bőrfelszín biztonságban marad, és mégis a hatékonyság maximális. A kíméletes módszer lehetővé teszi a barnább bőrök, és a világosabb szőrök hatékonyabb kezelését. Azonban biztonsági és hatékonysági okokból arra kérjük vendégeinket, hogy napozás és szoláriumozás után ne alkalmazzunk villanófényes kezelést. És meg kell említeni, hogy a teljesen szőke és az ősz szőrszálak ezzel a villanófényes eljárással sem kezelhetők.

Hány alkalommal szükséges kezelni az adott területet? És mennyi időnek kell eltelnie két SHR kezelés között?

A szőrszálak csak a növekedési fázisban kezelhetők, mivel az SHR technológiánál is el kell érnünk a szőrtüszőt, ami csak ebben a fázisban valósulhat meg. Két kezelés között 6 hetet várunk. Ha már a kezeléssorozat végéhez közeledünk, akkor a két SHR kezelés közötti idő akár 8-10 hétre is kitolódhat.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a kezelt területen 8-12 alkalom után a szőrszálak 95%-a eltávolítható,
 • valamennyi pihés szőrzet a kezeléssorozat után is maradni fog, de ennek mennyisége jóval kevesebb, minősége pedig sokkal gyengébb, pihés
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen

Kezelés menete

 • Kérünk, hogy a kezelés előtt 2 nappal borotváld le a kezelendő területet! A legjobb, ha a kezelés napjára kb. 1 mm hosszú a szőrzeted az adott területen!
 • Ne szoláriumozz, ne napozz, ne használj barnító krémet a kezelés előtt 2 héttel!
 • Átnézzük a bőrt, hogy van-e anyajegy a területen. Ezeket cinkpasztával lefedjük, hogy ne érje a fény.
 • Jégzselével hűtjük a testrészt, majd a kezelőfejjel alaposan végigvillantjuk. A kezelés hatékonysága rögtön ellenőrizhető, hiszen azok a szőrszálak, melyek sikeresen el lettek távolítva, megpörkölődtek a villantás hatására.
 • Ellenőrizzük, hogy megfelelően minden szőrszál le lett villantva, majd igény szerint nyugtató krémet használunk a felületen.

Gyantázás

Kinek ajánljuk?

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik nem szeretnék, hogy a borotválkozástól megerősödjön a szőrzetük, és inkább választanak egy jól bevált módszert a szőrtelenítésre. Az adott terület akár 3 héten keresztül is selymes marad!

Kezelés leírása, hatása

A kezelendő felületet hintőporral beszórjuk, majd a patronos, illetve a spatulás gyantát felkenjük. Gyantapapírral távolítjuk el a gyantát a nem kívánatos szőrszálakkal együtt. A kezelt terület szőrtelen, bársonyos, puha tapintású lesz.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 •  szőrtelen, bársonyos bőr
 • több hétig tartó puhaság
 • a kezelések hatására ritkul a szőrzet

Kezelés menete

 1.  hintőporral beszórjuk az adott felületet
 2. felkenjük a gyantát, majd gyantapapírral eltávolítjuk a szőrszálakat
 3. a kezelt felületen esetlegesen megmaradt szőrszálakat csipesszel távolítjuk el
 4. tisztító olajjal átkenjük a bőrfelületet, majd papírral eltávolítjuk az esetleges gyantamaradványokat
 5. nyugtató krémmel nyugtatjuk a felületet

LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés mikro területen: bajusz, szemöldök között, kézfejek és ujjak, lábfejek és ujjak, nyak elől, nyak hátul, hascsík, térd, mellek között, mellbimbók körül

Ajánlott kezelések száma:
– 8 alkalom, 6 hetente

Kezelés időtartama: 15 perc


LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés kis területen: hónaljak, bikini, arc, far (bikini folytatása)

Ajánlott kezelések száma:
– 8 alkalom, 6 hetente

Kezelés időtartama: 15 perc


LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés közepes területen: alkarok, felkarok, intim, teljes fenék, vállak, mellkas

Ajánlott kezelések száma:
– 8 alkalom, 6 hetente

Kezelés időtartama: 15 perc


LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés nagy területen: lábszárak és térd, combok, teljes karok

Ajánlott kezelések száma:
– 8 alkalom, 6 hetente

Kezelés időtartama: 30 perc


LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés extra nagy területen: mellkas és has, hát

Ajánlott kezelések száma:
– 8 alkalom, 6 hetente

Kezelés időtartama: 60 perc

A bőr feltöltődik …

 • a kezelt területen 8 alkalom után a szőrszálaknak kb. 98%-a eltávolítható;
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek;
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen.

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA NÁDHÁZI NÓRI

Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!

Nádházi Nóri

ÍRTA BENCE NIKOLETT

Egy igazi élmény ide járni! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek. Igazi felfrissülés a kezelés!!! Ha tehetem az összeset végigjárom… Köszönöm ezt a sok pozitív dolgot!!! Remélem ilyen emberekből sok lesz ezen a világon.

Bence Nikolett

ÍRTA SZEKERES ZSUZSI

Nagyon pozitív tapasztalatok értek, a máshol szerzett rossz élményeket a lányok teljesen kitörölték. Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, kedvességeteket. Csak így tovább!

Szekeres Zsuzsi