Oldal kiválasztása

SZÉPSÉGSZALONUNK TÖRTÉNETE

szépségszalonunk története

,,Az igazi szépség belülről fakad. Cégem célja, hogy ezt a belső szépséget kiteljesítsük, és mindenki számára elérhetővé tegyük.” Tresz Anna

  • 2007 decemberében kezdtem vállalkozásom. A Corvinus Egyetem hallgatójaként olyan megélhetési forrást kerestem, ahol emberekkel foglalkozhatok, és rugalmasan oszthatom be időmet. Mivel szeretek emberekkel foglalkozni, ezért kitanultam a kozmetikus szakmát, és a Nyugati pályaudvarhoz közeli kis üzletben az akkor megjelenő szépségipari újdonsággal, végleges IPL szőrtelenítéssel, majd rádiófrekvenciás zsírbontással kezdtem foglalkozni. Ügyfélköröm folyamatosan bővült, így
  • 2009-ben testvérem, Tresz Kinga is csatlakozott hozzám. A Semmelweis Egyetemen dietetikát, majd később velem együtt kozmetikát tanult, így könnyen együttműködtünk a szalon fejlesztésében.
  • 2010-re csapatunk 4 főre, 2012-re 8 főre, 2014-től a mai napig 10 fős csapattal dolgozunk.
  • Cégünk filozófiája, hogy a szépség mindenkié, a luxus mindenkinek jár. Nagy szakmai alázattal azon dolgozunk, hogy a legjobb szolgáltatásokat hozzuk el Önöknek, a legkorrektebb áron, és a legmagasabb minőségben.
  • Mára több mint 10 000 fős elégedett vendégkörrel, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve képesek vagyunk mindenkinek megtalálni a számára legkedvezőbb megoldást a végleges szőrtelenítés, az alakformálás, a kozmetika (azon belül főként az anti-aging), a fodrászat, valamint a manikűr-pedikűr és műköröm építés terén.
  • Várjuk Önt is sok szeretettel Pesten a 13. kerületi Esthetic Line Szépségszalonunkban!

Időpontért hívjon minket a 06 (30) 966 1111-es számunkon.

Pin It on Pinterest

Share This