Oldal kiválasztása

Szempilla és szemöldök

Arcunk karakterét, szépségét szempilláink és szemöldökünk kihangsúlyozásával, szép ívének megadásával könnyen kiemelhetjük.

Bízza szakemberre arcvonásainak kialakítását. Jöjjön el hozzánk ingyenes konzultációra, és válasszon alábbi kezeléseink közül:

Tartós szempillafestés

Tartós szemöldökfestés és szemöldökformázás

3D műszempilla

 

Tartós szempillafestés

 

A szemünk az arcunk egyik legfontosabb pontja, ami meghatározza tekintetünket, amin mindenki szeme megakad. Tartós szempillafestéssel ki tudjuk emelni, így tekintetünk mindig gyönyörű marad. A szempillák teljes hosszában látszódnak, nem kell reggelente a szempillaspirállal bajlódni. 3-4 hetente ismételhetjük a festést, hogy szempilláink mindig tökéletesek legyenek.

Kinek ajánljuk?

Azon vendégeinknek ajánljuk, akiknek nem elég sötét a szempillájuk, akiknek reggelente nincs idejük vagy kedvük sminkelni, esetleg nem szeretik a szempillaspirált, vagy csak szeretnék, ha szempillájuk egész hossza látszódna.

Mikor tilos szempillát festeni?

Nem festünk szempillát,

 • ha az adott területen vagy környékén kóros elváltozás van (pl. hólyagocskák, bőrpír, hámlás, szemölcs, váladékozás, duzzanat, stb.),
 • influenza, láz, erős könnyezés esetén,
 • szemműtét után 6 hónapig,
 • nem rendesen záródó szemhéjak esetén,
 • szemgyulladás esetén, sminktetoválás után,
 • a próba során fellépő bármilyen allergiás reakció esetén,
 • kontaktlencse viselése közben,
 • az utolsó festés után fellépő bármilyen elváltozás esetén.

 

A kezelés előtt:

Az első kezelés előtt minden vendégünkön bőrpróbát végzünk. A festékből 1cm2 nagyságú területet befestek a festékkel, majd 24 óra múlva leolvassuk az eredményt, hogy volt-e bármilyen allergiás reakció. Amennyiben az eredmény negatív, és megbeszéltük a kívánt színt, már el is kezdhetjük a festést.

A kezelés menete:

A kezelést ülő helyzetben végezzük. A vendéget beterítő kendővel letakarjuk, és szükség esetén hajpántot is teszünk fel. Az alsó szempillák alá vazelinnel bekent alátétet rakunk fel, nehogy a festék megfogja a bőrt. Ezután a vendég lecsukja szemét, és a felső szemhéjakat is vazelinnel kenjük be, a felső szemhéj bőrének védelme érdekében. Kikeverjük a festéket, és óvatosan felvisszük a szempillák egész hosszára. 10 perc hatóidő eltelte után a festéket bő vízzel lemossuk, közben a szem végig csukva marad. Amikor eltávolítottuk az összes festéket, akkor a vendég szárazra törölheti a szemét, majd kinyithatja. A szempillákat ezután bórvizes, nyugtató vattával törlöm át, illetve szükség esetén szemcseppel nyugtatjuk a szemet.

 

BEJELENTKEZEM

 

Tartós szemöldökfestés és szemöldökformázás

 

A szemöldök hangsúlyozza arcunk előnyös oldalát, kiemeli tekintetünket, csodálatos keretet ad szemünknek. Egy szépen ívelt szemöldök szabályossá teszi vonásainkat, szépen kinyitja tekintetünket, és karaktert ad az arcnak. A szemöldököt szinte mindenkinél alakítani kell, hiszen természetes formájában szinte senkinek nem áll jól. Bízza szakemberre szemöldökét, hiszen a kozmetikus ki tudja alakítani az adottságokhoz mérten legmegfelelőbb ívet, színt, formát.

 

A kezelés előtt:

Az első kezelés előtt minden vendégünkön bőrpróbát végzünk. A festékből 1cm2 nagyságú területet befestek a festékkel, majd 24 óra múlva leolvassuk az eredményt, hogy volt-e bármilyen allergiás reakció. Amennyiben az eredmény negatív, és megbeszéltük a kívánt színt, már el is kezdhetjük a festést.

 

A kezelés menete:

Mindig a festéssel kezdünk, hogy a szedés után ne irritáljuk az enyhén kipirult bőrt a festékkel. A műveletet ülő helyzetben végezzük, hogy minél szimmetrikusabb eredményt érhessünk el. Vazelinnel bekenjük a szemöldök környékét, majd felkenjük a festéket a kívánt formájúra. 6-10 perces hatóidő után nedves vattakoronggal letöröljük a festéket.

 

Szemöldökszedés menete:

Kiszedjük a kósza szálakat, és a kívánt formára szedjük a szemöldököt. A művelet befejezése után bőrnyugtató krémmel kenjük be a szemöldök környékét, mellyel nyugtatjuk az irritált bőrt.

 

BEJELENTKEZEM

 

3D műszempilla

Tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3D műszempilla

 

Szeretnél úgy ébredni, hogy smink nélkül is igéző szempillákat nyissál fel?

 

A technika az egyetlen, ami teljesen természetes hatású, és hetekig, vagy akár hónapokig tartós marad. A különböző méretű és vastagságú pillák közül válogatva elérhetünk extrém hatást, de nagyon természetes hatást is. Nagyon kényelmes a viseletük, súlytalanok, viselőjük számára nagyon kényelmes, és szinte észrevehetetlen. Lehetőség van dúsító szempillák felhelyezésére is, így saját pilláinkat megduplázhatjuk. Az eredmény nagyon természetes, és rendkívül látványos lesz.

 

Mik a 3D műszempilla előnyei?

 • rendkívül tartós, akár 1-2 hónapig is fent maradhat
 • nem tesz kárt a saját pillákban, súlya nem zavaró, szinte észrevehetetlen
 • folyamatosan viselhető, nem csak alkalmakra
 • 24 órás száradás után nem érzékeny a vízre, párára, gőzre.

 

A felhelyezés menete:

A bőrt és a szempillákat zsírtalanítjuk, eltávolítjuk a sminkmaradványokat. Az alsó szempillákra nyugtató hatóanyaggal átitatott alátétet helyezünk fel, ami megakadályozza, hogy az alsó és felső szempillák összeragadjanak. Szálanként felhelyezzük a szempillákat, kb. 1 mm-re a bőrtől. Egy szemre kb. 80-100 db szempillát helyezünk fel, ami gyönyörű, természetes hatást kelt. Ha elkészült mindkét szem, akkor levesszük az alátétet, és szempillafésűvel átfésüljük a pillákat, hogy minden szál tökéletesen álljon.

 

BEJELENTKEZEM

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This