Oldal kiválasztása

Száraz bőr, Vízhiányos Bőr kezelése 40 felett

 

A nagyon száraz bőr gyakori probléma, mellyel 30-as éveinkben fokozottan kell foglalkoznunk. Mivel a bőrünk a legnagyobb szervünk, és elsődleges védelmi vonalunk a környezeti ártalmakkal, baktériumokkal, irritáló anyagokkal szemben, ezért rendkívül fontos, hogy egészségét megőrizzük. A vízhiányos, száraz bőr kényelmetlen érzéssel jár, a sejtek a dehidratáció következtében összezsugorodnak, kisebb vonalak és ráncok alakulnak ki bőrünk felszínén.  Ez már nem csak egészségügyi, hanem esztétikai problémát is okoz, hiszen a vízhiányos bőr nem megfelelő kezelése később korai öregedéshez, mimikai ráncok kialakulásához vezet.

Magyarországon a víz igen kemény, így zuhanyozás, vagy arcmosás után könnyen érezhetjük a feszülő, húzódó, kényelmetlen érzést, ami súlyosabb esetben viszketéssel, vagy akár hámlással is párosul. A hűvösebb, szeles idő, és a fűtési szezon elindulásával a száraz bőr tüneti fokozódnak.

A bőrünk legfelső rétege a szaruréteg, amelynek bőrfelszíni hidrofil lipid rétege segít abban, hogy ne veszítsük el bőrünk víztartalmát, illetve megvéd minket a káros környezeti hatásoktól. Ez a réteg vizes és zsíros fázisból áll, biztosítja az élő bőr mélyebb rétegeinek hidratáltságát és egészségét. A bőrfelszíni hidrofil lipid sérülésekor a bőr nem tudja kellően megtartani a vizet, és kiszárad, kirepedezik.

Száraz bőrt okoznak az alábbi okok:

 • otthoni és munkahelyi környezet: száraz bőrt okoz, ha rendszeresen sokat vagyunk légkondicionált helységben, illetve a fűtési szezonban is szinte mindenki megtapasztalja a száraz bőr érzését. Fontos az éghajlat, hogy milyen ruhát viselünk, és mivel ápoljuk bőrünket. A probléma könnyen orvosolható akkor, ha a lemosástól kezdve az éjszakai hidratálásig professzionális kozmetikumokat használunk.
 • ha sokszor mosunk arcot szappannal: a rossz szokások könnyen kiszárítják bőrünket.Zuhanyozáshoz a legjobb megoldás a Vagheggi testápolós tusfürdője, ami kettő az egyben, így már a zuhanyozás során megoldottuk a teljes test mélyhidratálását. Keresse recepciónkon, vagy kérje kozmetikusainktól!

 

A következő hidratáló kezelésekkel havi szinten fenn tudod tartani bőröd bársonyosságát és rugalmasságát, illetve ha 6 alkalommal intenzíven ismételjük, akkor a bőrt edzve komolyabb változást tudunk előidézni, így sokkal ellenállóbb lesz, és hosszú távon őrzi meg a nedvességet, ami a fiatalság alapja.

 

HIALUROX LÉZERES MEZOTERÁPIA

KLEANTHOUS 24/7 KEZELÉS SZÁRAZ, VÍZHIÁNYOS BŐRRE

VAGHEGGI REHYDRA NAGYKEZELÉS

 

HIALUROX lézeres mezoterápia

HIDEGLÉZERES ARCFIATALÍTÁS, RÁNCFELTÖLTÉS, MÉLYHIDRATÁLÁS
ORVOSI TISZTASÁGÚ, magas koncentrációjú HYALURONSAVVAL

Miért annyira fontos a hyaluronsav?

A hyaluronsav születésünktől kb. 24 éves korunkig termelődik, és a kötőszövet irha rétegében hálószerűen kapcsolódik össze, kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet köt meg, ezzel biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét. 30-as éveinkben figyelnünk kell bőrünk hidratálására, hiszen szervezetünk hyaluronsav-tartalmának csökkenése az első számú felelős a ráncaink kialakulásáért!

Mivel a hyaluronsav egy nagy molekulájú fehérjeképző elem, ezért eredeti formájában nem tud áthatolni a bőr védőrétegén. A HIALUROX hideglézer segítségével a speciális nanoméretű hyaluronsav molekulák képesek behatolni, és beépülni a bőr legmélyebb rétegeibe.

 

Mit érhetünk el a kezeléssel, és kiknek javasoljuk?

 • látványosan csökkenti a bőr dehidratációját,
 • lelassítja az öregedés folyamatát,
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav-termelését, illetve a kollagén- és elasztintermelést, mivel a 905 nm hullámhosszú lézerfény a bőr sejtjeit biostimulálja, tehát újra tanítja őket a megfelelő működése. Ezáltal megváltoztatja azok anyagcseréjét, az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, a vér-és nyirokkeringés tökéletesedik, a sejt energiaközpontjában több ATP termelődik, a sejt energikusabb lesz, élettel telítődik, a vízhiányos sejtek megújulnak, a száraz szövetek regenerálódnak.
 • visszaállítja a bőr bársonyosságát, rugalmasságát,
 • 24 éves korunktól a szervezet nem termel hyaluronsavat, ezért nagyon fontos annak pótlása. 24-30 éves kor között havonta 1 kezelést, vagy akár évi 1-2 kúrát javaslunk. A kúra hat kezelésből áll, a kezeléseket heti rendszerességgel ismételjük.

 

A HIALUROX kezelés menete:

 1. letisztítás: Vagheggi Rehydra lemosóval tisztítjuk le a bőrt, mely Hydra Plus Complex tartalmának köszönhetően – fehér mályvát, hyaluron savat, ximenin savat, karité vajat és természetes bioszacharidokat tartalmaz – kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, megtartja a bőrfelszín természetes védőrétegét, ezáltal megvédi a bőrt a kiszáradástól, és bársonyossá teszi azt.
 2. peeling: Vagheggi enzimes peelinggel – mely ananász és tök kivonatát tartalmaz – kíméletesen feloldjuk az elhalt hámsejteket, és serkentjük a hámszövet megújulását. Megvastagodott hámréteg, túlzott faggyútermelés, vagy korpás szeborreás bőrtípus esetén csodát tesz a gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolás, mely egy mélyebb mechanikai peeling, és erőteljesebb bőrmegújulást tesz lehetővé. Ősztől tavaszig tudjuk alkalmazni ezt a technológiát a kevésbé érzékeny bőrtípusokon.
 3. tonizálás: Vagheggi Rehydra tonikkal fokozzuk a bőr tónusát, mely Hydra Plus Complex tartalmával, és aktív növényi eredetű kivonatokkal a bőr hidratáltságát a lehető legoptimálisabb szinten tartja, így órákon keresztül megőrzi a bőr puhaságát és frissességét.
 4. Hialurox első fázis: a bőr előkészítése. Területenként 2 percig kezeljük az arc és a nyak különböző részeit: homlok, mindkét arcfél szájkörnyékkel, nyak és igény szerint a dekoltázs területe. A 905 nm hullámhosszú lézerfény erejével megnyitjuk a mikrocsatornákat, stimuláljuk az irharéteg fibroblaszt sejtjeit, ezáltal serkentjük a kollagén- és elasztintermelést, hosszú távon tesszük feszessé, és simává a bőrt.
 5. Hialurox második fázis: Területenként 3 perc alatt bevisszük a nanoméretű hyaluronsav molekulákat a mikrocsatornákon keresztül, ami az irha rétegbe beépülve helyreállítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a felszíni és mélyrétegi ráncok mélységét, a szemkörnyéki mimikai ráncokat, visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét.
 6. Rehydra maszk: hidratáló maszkkal zárjuk a folyamatot, és segítjük a hyaluronsav hosszú távú beépülését a bőr mélyebb rétegébe. 10 perc hatóidő után további 10 perc relaxáló arcmasszázzsal segítjük a hatóanyagok mély felszívódását. A maszk Hydra Plus Complexet tartalmaz, táplálja és hidratálja a bőrt, selymessé ás feszessé teszi, visszaadja ragyogását és rugalmasságát.
 7. befejező krémként Rehydra nappali krémet és Rehydra szemkörnyék ápolót használunk, mely fényvédővel védi a hatóanyagot a napkárosodástól, illetve megóvja bőrünket a környezeti ártalmaktól, fokozza a bársonyos bőr érzését a kezelés után akár 12 órával is!

Már az első kezelés után is érezhető a hatás! 

Ajánlott kezelések száma:

 • fenntartó kezelésként havi 1 kezelés,
 • kúraszerűen évi 1 vagy 2 kúra, mely heti 1-2 kezelésből áll, 6 alkalommal.

Kezelés időtartama: 50 perc

 

BEJELENTKEZEM

 

 

KLEANTHOUS 24/7 KEZELÉS SZÁRAZ, VÍZHIÁNYOS BŐRRE

 

Mit tudsz elérni ezzel a kezeléssel, és kiknek ajánljuk?

Ezzel a luxus kozmetikai hidratáló kezeléssel javítjuk bőröd szerkezetét, megelőzzük öregedését, és helyreállítjuk hidratációját. Minden vendégünknek javasoljuk a 30-as éveikben, ha szeretné sokáig megőrizni bőre nedvességtartalmát, vagy szeretné helyreállítani bőrének tökéletes működését. Az apróbb ráncok megjelenése esetén a kezelés elengedhetetlen azok számára, akiknek fontos a fiatal és ápolt arcbőr megőrzése!

 

Miért a Kleanthous kezelést válaszd?

A száraz bőrnek elsősorban salaktalanításra van szüksége, hiszen csak ezután tud helyreállni a sejt ozmózisnyomása, és ezután tud kellő nedvességet megkötni. A biorezonanciás Sonostar III. készülékünk 7-es programja a nyirokkeringés stimulálásával nagymértékű salaktalanítást tesz lehetővé, így a sejt közötti állományt, valamint a sejteket is kíméletesen salaktalanítja. A kezelés után a bőr megtelik nedvességgel, üde fényű, kellemes tapintású lesz. A kezelés azért egyedülálló, mert a szérum és a pakolás olyan válogatott gyógynövényeket, és szabadalommal védett regeneráló c.s.m. molekulákat tartalmaznak, amelyek sejt szinten fejtik ki hatásukat, helyreállítja a bőr vízháztartását, anyagcseréjét, méregtelenítve a sejteket, tökéletesítve azok osztódását, és működését. Hosszú távú hatást fejt ki, mélyről induló, valódi változást okoz.

 

Hatóanyagok:

 • cell supporting molekulák (c.s.m.): segítik az irritált és száraz bőr regenerációját,
 • timföld: a pórusok mélyéig tisztít, és megnyugtatja az érzékeny, irritált bőrfelületet,
 • homoktövis-olaj: antioxidánsokkal semlegesíti a szabadgyököket, erősíti a bőr védekezőképességét, megelőzi a hiányjelenségeket,
 • bisabolol: kamillából és cickafarkfűből kinyert kivonat, mely nyugtatja és védi a bőrt,
 • rizs- és kukoricacsíra olaj: nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, E-vitamint, lecitint.
 • elasztin: visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét,
 • aloe vera: nyugtatja és ápolja a bőrt.

 

A kezelés menete:

 • letisztítás: SkinTone mélytisztító arctejjel tisztítjuk meg a bőrt a szennyeződésektől, és a sminktől. Értékes növényi hatóanyagai (pl. méz, allantoin) által tökéletesen alkalmas a száraz és az érzékeny bőrök számára. Használatával a bőr kellemesen bársonyos tapintású lesz, és megőrzi természetes savköpenyét.
 • peeling: SkinTone sensitive enzym peelinggel a lehető leglágyabban távolítjuk el az elhalt hámsejteket, melyek a bőrt egyenetlenné és ráncossá teszik. Érezhetően finomabb bőrképet kapunk, használata után sokkal intenzívebben tudja hasznosítani a bőr a hatóanyagokat. Hatóideje 5 perc.
 • tonizálás: SkinTone tisztító arcvízzel előkészítjük az arcbőrt a KLEANTHOUS ápoló termékek használatára. Az arcvíz finommá varázsolja a pórusokat, selyemproteinnel segíti a bőrt a nedvesség megőrzésében, és rendkívül kellemes érzést biztosít. Illata friss és könnyű, sok vendégünk kedvence!
 • gyógynövényes arcmaszk: az acerola cherry és timföld alapú maszkport kikeverjük a száraz bőrnek megfelelő növényi hatóanyagokkal és olajokkal, majd az arc, nyak és a dekoltázs területére felkenjük. 15-20 perc hatóidő után a maszkot átnedvesítjük, és nedves szivaccsal letöröljük. A maszk magas természetes C-vitamin tartalma semlegesíti a szabadgyököket, nagy mennyiségű ásványi anyag tartalma frissíti a száraz, stresszes bőrt, lassítja a sejtöregedést, és segíti a sejtek salaktalanítását.
 • hatóanyag bevitel és salaktalanítás: felvisszük a firming szérumot az arc, nyak és dekoltázs területére. Ez a szérum megköti a nedvességet, erőteljesen feszesít, rendszeres használatával az elasztin és a cell supporting molekulák javítják a bőr állapotát. A szérumra felkenjük a c.s.m. sono krémet, majd Sonostar III. készülékünkkel – melyben a biorezonanciát kombináltan használjuk az ultrahanggal – beultrahangozzuk a hatóanyagokat, amíg minden beszívódik.
 • s.m. aktiválás: felkenjük a SkinTone c.s.m. aktivátor gélt, és bemasszírozzuk. Ezzel aktiváljuk a c.s.m. molekulákat, melyek így könnyebben kifejtik a bőrben fiatalító, és sejtműködést javító hatásukat.
 • KLEANTHOUS akupresszúrás masszázs és szemkörnyék ápolás: felvisszük a 24/7 Ultra krémet, majd egy speciális akupresszúrás masszázzsal intenzív masszázst végzünk kb. 10 percben, mely fokozza a vérkeringést, és a nyirokelvezetést. Ezzel az energia bevitellel a fej és vállak egész területét ellazítjuk.

Kezelés időtartama: 60 perc

Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

 

BEJELENTKEZEM

 

 

VAGHEGGI REHYDRA NAGYKEZELÉS

mélyhidratáló kezelés hyaluronsavval vízhiányos és normál bőrökre

 

 

Mi a kezelés célja?

Kezelésünk célja, hogy a bőr hidratáltságát, nedvességtartalmát visszaállítsuk. Ehhez a Rehydra termékcsaládot használjuk, melyek Hydra Plus Complexet, fehér mályvát, hyaluronsavat, ximenin savat, karité vajat és természetes bioszacharidokat tartalmaznak. A kezelés többi lépésében tisztítjuk a bőrt, masszírozzuk, hidratáló hatóanyagokkal, ásványi és növényi olajokkal, növényi kivonatokkal töltjük fel, és helyreállítjuk egészséges működését.

 

Kiknek ajánljuk a kezelést?

Mindenkinek ajánljuk, akiknek száraz, vagy korpás szeborreás a bőrük. A hidratáló kezeléseket minél előbb célszerű elkezdenünk, ha szeretnénk az öregedés első jeleit minél későbbre kitolni. A kezelés teljes körű, komplex megoldást nyújt a 30-as éveikben járó, száraz bőrű vendégeinknek.

 

A kezelés menete:

 1. letisztítás: Vagheggi Rehydra lemosóval tisztítjuk le a bőrt, mely Hydra Plus Complex tartalmának köszönhetően – fehér mályvát, hyaluron savat, ximenin savat, karité vajat és természetes bioszacharidokat tartalmaz – kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, megtartja a bőrfelszín természetes védőrétegét, ezáltal megvédi a bőrt a kiszáradástól, és bársonyossá teszi azt.
 2. peeling: Vagheggi jojoba radírral – mely levendulát, citromot, ciprust, majoránnát, kakukkfűt, ylang-ylang kivonatot tartalmaz – eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és serkentjük a hámszövet megújulását. Megvastagodott hámréteg, túlzott faggyútermelés, vagy korpás szeborreás bőrtípus esetén csodát tesz a gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolás, mely egy mélyebb mechanikai peeling, és erőteljesebb bőrmegújulást tesz lehetővé. Ősztől tavaszig tudjuk alkalmazni ezt a technológiát a kevésbé érzékeny bőrtípusokon.
 3. tonizálás: Vagheggi Rehydra tonikkal fokozzuk a bőr tónusát, mely Hydra Plus Complex tartalmával, és aktív növényi eredetű kivonatokkal a bőr hidratáltságát a lehető legoptimálisabb szinten tartja, így órákon keresztül megőrzi a bőr puhaságát és frissességét.
 4. gőzölés és masszázs: időtartama kb.15 perc, mely során ligetszépe masszázskrémmel masszírozzuk az arc, a nyak, a dekoltázs, a vállak és a hát felső részének területét. Természetes olajok keverékét használunk: kenderolajat, ligetszépe olajat, melyek omega-3 és 6 zsírsavakat, valamint quaiac fa, cédrus, kardamon és narancs kivonatot tartalmaznak. A masszázs segíti a relaxálást, javítja a vér-és nyirokkeringést, optimalizálja a faggyútermelést, regenerálja a szöveteket és rostokat, segíti a szövetek méregtelenítését, megelőzi az öregedést, fokozza az izmok tónusát, emellett jó közérzetet biztosít, nyugtatja az idegrendszert, táplál és regenerál.
 5. tisztítás és VIO-kezelés (igény szerint): a mitesszereket (komedókat), a betokozódott göböket, grízeket (míliumokat), a pattanásokat (aknékat) szakszerűen eltávolítjuk. Ezután VIO-val fertőtlenítünk. A kezelőfejet a bőrfelszínhez érintve ózon fejlődik. Az ebből keletkező „szabad oxigén” fertőtlenítő hatású, így csökkenti a meglévő gyulladásokat, illetve megakadályozza az újabb gyulladások kialakulását. Javul a bőr vérellátása és az anyagcsere-folyamatok, fokozódik a sejtek tápanyagellátása, gyorsul a sebgyógyulás, valamint segíti a faggyútermelés szabályozását és a pórusok összehúzását is.
 6. hatóanyagbevitel: Rehydra ampulla felvitele az arc, nyak és dekoltázs területére. Koncentráltan tartalmazza a Hydra Plus Complexet, B5 provitamint, allantoint. Újjáépíti a bőrt, segít megelőzni az öregedési folyamatokat, intenzíven hidratál, hyaluronsavban gazdag. Felvitele kellemes, friss érzetet biztosít, a kezelés után bőrünk hosszan puha és hidratált marad.
 7. EXTRA hatóanyagbevitel: Rehydra fluid, amely Hydra Plus Complex-szel, jojoba olajjal, E-vitamin kivonattal a száraz bőrt intenzíven kezeli.
 8. ásványozás: Magnézium minerál olaj bemasszírozása, mely intenzíven hidratáló ásványi olaj.
 9. táplálás: Rehydra maszk felvitele arc, nyak és dekoltázs területére. Hatóanyagai: Hydra Plus Complex, jojoba olaj, rizs, kaolin. Ragyogóvá, hidratálttá, bársonyossá teszi a bőrt.
 10. összehúzás: Vagheggi Balance összehúzó „szivacs” maszk (igény szerint): Normalizálja a bőrt, felszívja a felesleges faggyút, összehúzza a pórusokat, használatával szép, egyenletes bőrfelszínt kapunk.
 11. befejező krém: Rehydra nappali vagy éjszakai krém felvitele, plusz Rehydra szemkörnyék ápoló- Hydra Plus Complex-szel hidratáljuk a bőrt, hogy hosszan megtartsa a hatóanyagokat, amiket felvittünk, és tovább fokozza a hatást. A nappali krém UV-fényszűrőt tartalmaz, így véd a környezet káros hatásaitól. Az éjszakai krémet a kezelés után otthon már nem kell lemosni, jojoba és avokádó olaj tartalma az éjszakai pihenés alatt táplálja és regenerálja a legszárazabb bőrt is.

A kezelés időtartama: 60-90 perc

Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelés esetén havonta 1 kezelést ajánlunk.

 

BEJELENTKEZEM

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This