Oldal kiválasztása

SHR végleges szőrtelenítés

photorejuvenacio

Az IPL technológia után itt a legújabb forradalmi villanófényes eljárás, az SHR (Super Hair Removal) végleges szőrtelenítés.

Miben jelent újdonságot az SHR végleges szőrtelenítés?

• Az SHR végleges szőrtelenítésnél kisebb energiával nagyobb hatékonyságot tudunk elérni, így sokkal kevésbé kellemetlen az eljárás!

• A kezelőfej 3-szor nagyobb az IPL kezelőfejnél, így csökken a kezelési idő.

 

Az SHR technológia:

Az SHR technológiája a végleges szőrtelenítési eljárások között a legújabb. Azért hívjuk Super Hair Removal-nek, mert a leggyorsabb és leghatékonyabb villanófényes technológia, mely hatékony megoldást kínál arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól. A lézeres szőrtelenítés és a villanófény, vagy pulzáló fény (IPL) előnyeit egyesíti. Gyors, kevésbé fáj, hatékony!

Miben rejlik az SHR szőrtelenítés különlegessége?

Magas pulzus ismétlődés valósul meg alacsony energia segítségével, ami azt jelenti, hogy a szőrtüszők fokozatosan melegednek fel az SHR technológia segítségével, így ez nem jár kellemetlen érzéssel. A bőrfelszín biztonságban marad, és mégis a hatékonyság maximális. A kíméletes módszer lehetővé teszi a barnább bőrök, és a világosabb szőrök hatékonyabb kezelését. Azonban biztonsági és hatékonysági okokból arra kérjük vendégeinket, hogy napozás és szoláriumozás után ne alkalmazzunk villanófényes kezelést. És meg kell említeni, hogy a teljesen szőke és az ősz szőrszálak ezzel a villanófényes eljárással sem kezelhetők.

Hány alkalommal szükséges kezelni az adott területet? És mennyi időnek kell eltelnie két SHR kezelés között?

A szőrszálak csak a növekedési fázisban kezelhetők, mivel az SHR technológiánál is el kell érnünk a szőrtüszőt, ami csak ebben a fázisban valósulhat meg. Két kezelés között 6 hetet várunk. Ha már a kezeléssorozat végéhez közeledünk, akkor a két SHR kezelés közötti idő akár 8-10 hétre is kitolódhat.

Esetleges mellékhatások a villanófényes szőrtelenítés során:

  • A szoláriumozott, napoztatott, barnult bőr mindig magasabb kockázatnak van kitéve, mint a fehér bőr. A túlzottan pigmentált bőr ebben az esetben túlmelegedhet, túl sok hőt vesz fel, bepirosodik, és megéghet.
  • A tetovált területeket és környéküket nem kezeljük.
  • Antibiotikum vagy izotretinoin tartalmú gyógyszer szedése esetén kérjük azonnal jelezze azt kezelőnknek!
  • Amennyiben a kezelés előtt leégett, vagy az azt megelőző héten szoláriumozott, akkor nem kezeljük az adott területet!
  • Kérjük, hogy a kezelést követő két hétben ne napozzon, ne szoláriumozzon!
  • A kezelést követő két napban nem ajánlott a szauna, uszoda, gőzfürdő, termál víz, meleg fürdő alkalmazása.

 

Jöjjön el szőrtelenítő szalonunkba egy ingyenes konzultációra, és az első kezeléséből 20% kedvezményt adunk!

Jelentkezzen be hozzán a 06 (30) 966 1111-es telefonszámunkon!

shr szőrtelenítő gép bérlés

Pin It on Pinterest

Share This