Oldal kiválasztása

PIGMENTFOLT KEZELÉS

A bőröd színét egy fehérjetermészetű anyag, a melanin adja. Akkor alakulnak ki pigmentfoltok, amikor a melanin képzésének folyamatába biokémiai zavar áll be. A zavarok kisebb-nagyobb, sötétebb-világosabb foltokként jelentkeznek a bőrödön, de ezek a foltok sosem emelkednek ki a bőrből. Leggyakrabban UV-sugárzás áll az esetek hátterében, de kialakulhat mechanikai hatás (szúrás, dörzsölés), vegyi anyagok (paraffin szénhidrogének, egyes festékek, illóolajok), gyógyszerek (pl. fogamzásgátló), anyagcserezavar, máj- vagy epebetegség, esetleg idegrendszeri zavar következtében, lehetnek aknék nyomai, hormonzavar, fertőzés eredménye, és néhány esetben a pigmentzavar recesszíven öröklődik (pl. szeplő).

A szeplők gombostűfejnyi, barnás, kerek foltok, melyek színe évszakonként változhat. Kialakulása alkati, vagy hormonális. A klimax után sötétebb foltok jelenhetnek meg a kézfejen, vagy az alkaron. A májfolt terhességtől, méh- vagy petefészek zavartól, máj- vagy epezavartól, vagy külső hatásra alakulhat ki. A terhességi májfolt a száj körül, orcákon, homlokon alakul ki, ekkor ugyanis a progeszteron túlsúlyba kerül a szervezetben, így sok esetben fogamzásgátlók is kiválthatják a problémát.

Mielőtt elkezdjük kezelni a foltokat, mindenképp érdemes megtudnunk a pigmentfolt kialakulásának okát. A méh- vagy petefészek zavarra utaló májfoltok az állkapcson, vagy a fültőnél jelentkeznek sötétebb foltokban. Ezzel mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

A fiatalkori szeplő, és a terhességi májfoltok könnyebben eltávolíthatók kozmetikai kezelésekkel. Más pigmentfoltok sokszor nőgyógyászati, vagy belgyógyászati kezelést is igényelnek, és általában csak hámlasztással kezelhetők.

 

A fehérítő kezeléseink:

Vagheggi White Moon kezelés

IMAGE Lightening Lift Peel kezelés

 

 

 

Pigmentfolt kezelés IMAGE hámlasztással

 

Mi a kezelés célja? Kiknek ajánljuk?

A kezelésünk célja, hogy csökkentsük a  már meglévő pigmentfoltokat, illetve gátoljuk az új foltok kialakulását, legyen az fénykárosodás vagy napozás miatt, esetleg hormonális hatásra kialakult pigmentfolt vagy májfolt. Az erős AHA sav és kojiksav aloe vera gél alappal hatásosan kezeli a pigmentáció bármelyik formáját, egyenletes tónusúvá, és ragyogóvá teszi a bőrt.

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnék bőrüket világosabbá, egységesebbé tenni, akiket zavarnak meglévő pigmentfoltjaik, erősen szeplősek, vagy hormonális hatás miatt májfoltok alakultak ki arcbőrükön.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtti konzultáció során kiválasztjuk az Önnek leghatásosabb peelingeket, diagnosztizáljuk bőrét, és ez alapján kezelési programot állítunk össze.

 

A Lightening Lift Peel kezelés lépései:

 1. letisztítás: Ageless Total Facial Cleanserrel 1-2 percig masszírozzuk a bőrfelületet, mialatt eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket.
 2. előkészítés: I Prep zsírtalanító oldattal letöröljük a kezelendő felületet, és eltávolítjuk a felesleges faggyút.
 3. peeling: Lightening Lift Peel Solution oldatot viszünk fel, és 4-7 percig hagyjuk hatni.
 4. pakolás: Vital C Hydrating Enzyme Maszkot viszünk fel pakolásként, 5 percig hagyjuk hatni.
 5. fehérítés: speciális szérumot viszünk fel a bőrre (kojiksav és ageless bőrfehérítő szérum keveréke), mellyel hatékony fehérítést tudunk elérni.
 6. szemkörnyék ápolás: Vtal C Hydrating szemkörnyék ápoló gélt masszírozunk a szemkörnyék bőrébe.
 7. megelőzés: a kezelt felületre bő mennyiségben viszünk fel Prevention+ fényvédőt.
 8. ajakápolás: az ajkakra Ormedic Balancing Ajakdúsító komplexet viszünk fel.
 9. gyógyulás: Nem kell azon gondolkoznia, hogy otthon mivel ápolja bőrét a hámlasztás után, mert minden kezeléshez otthoni ápoló készletet adunk, amivel a regenerálódás a leggyorsabban végbemegy, és tovább fokozzuk a kezelés eredményét.

A kezelés során egyénre tudjuk szabni a savas hámlasztást. A kezelési idővel, és a fokozókkal tudjuk növelni a hatást, és ugyanakkor tudunk rajta enyhíteni is, így nem kell félni attól, hogy durva hámlást okozunk. Alapozóval fedve vendégeink tudják folytatni a napi szokásos feladataikat.

1 alkalom kb. 50 perc.

Kúraszerűen (6 alkalom 2 hetente) alkalmazva szép, egységes bőrt tudunk létrehozni.

A kezelés ára: 18.900.-

Mely tartalmazza a kezelés utáni otthoni ápoló készletet, melynek értéke: 5000.-

 

VIP kártyával a kezelésekből és a termékekből további 10% kedvezményt nyújtunk, vagy bérlet vásárlása esetén 20% kedvezménnyel szépülhet!

 

Szeretnék VIP klub tag lenni. Mit kell tennem? 

 

BEJELENTKEZEM

 

 

VAGHEGGI WHITE MOON KEZELÉS
PIGMENTFOLTOKRA

Kiknek ajánljuk a kezelést?

White Moon kezelésünket olyan vendégeinknek ajánljuk, akiket zavarják pigmentfoltjaik, és egységes bőrfelszínt szeretnének. Az egységes bőrfelszín fokozza a ragyogást, és fiatalabb bőrképet eredményez.

Milyen problémát old meg a kezelés?

Ez a kezelés minden évszakban alkalmazható. Szabályozza a melanin képződését, megelőzi és csökkenti a bőr elszíneződéseit és a foltokat, egységes bőrfelszínt hoz létre, öregedés gátló hatású, egy igazi energia koncentrátum, javítja a keringést, táplálja a bőrt, mélytisztító hatású, és védi a bőrt a környezeti hatásoktól.

A kezelés menete

 1. letisztítás és tonik: White Moon tonikkal 2 az 1-ben megoldjuk a lemosást és a tonizálást. Felvisszük a terméket, nedves kézzel felhabosítjuk, majd nedves szivaccsal letöröljük.
 2. peeling: White Moon pezsgő peeling maszkot viszünk fel. 8-10 percig hagyjuk hatni a halványító maszkot, majd nedves kézzel átmasszírozzuk, mert a benne lévő mikrokristályok segítik a mechanikai peeling hatást.
 3. hatóanyag-bevitel: White Moon hámlasztó koncentrátum cseppeket viszünk fel, mely allantoint, pantenolt, Aha savakat, fekete nadálytőt, édesgyökeret, bojtorján kivonatot tartalmaz. Bemasszírozzuk a teljes beszívódásig.
 4. maszk: White Moon ásványi maszkot viszünk fel, mely rizsamidot, allantoint, mikronizált ásványi port, fekete nadálytőt, édesgyökeret, bojtorján kivonatot tartalmaz. 10 percig fennthagyjuk, majd további 10 percig masszírozzuk.
 5. Befejező krém: White Moon regeneráló fluidot viszünk fel, majd White Moon halványító-védő emulziót.

 

A kezelés időtartama: 50 perc

Kúraszerűen heti kétszer, 6 alkalommal végezzük.

Fenntartó kezelésként havi 1 kezelést javaslunk.

 

 

Vedd igénybe VIP Club kedvezményeinket, és gyere akár 20%-kal olcsóbban kezeléseinkre!

Szeretnék VIP Club tag lenni! Mit kell tennem?

 

BEJELENTKEZEM

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This