MESOTICA

MESOTICA bőrmegújítás neuropepptidekkel

tű nélküli mezoterápiás kezelés

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek segítségével eredményesen aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait.
Az eddig ismert szokványos mezoterápiás hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptid szintetizáció révén, látványos eredményt nyújtó peptid koncentrátumok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében. Professzionális arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak.

A kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek, melyeket hiba lenne kihagyni mind a professzionális, mind a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekbe, szérumokba csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár 1 évig is várni kell.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni. A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú (12-20%) speciális peptid szérumokkal dolgozik.
Így az anti-aging új értelmet nyer a 35 év feletti egészségtudatos nők szépségápolásában.

Intelligens Peptidtechnológia

 A tudomány mára már bebizonyította, hogy a kozmetikai peptidek jelentős szerepet játszanak a különböző bőrproblémák kezelésében. Ez olyannyira igaz, hogy néhány vizsgálat szerint a kozmetikai peptidek képesek eltüntetni az öregedés jeleit.

A MESOTICA egy kozmetikai gyógyászatra, kutatásra és fejlesztésre specializálódott 2006-ban alakult spanyol-magyar cég, mely komplex, nagy hatékonyságú intelligens peptid koncentrátumokat állít elő elsősorban mezoterápiás célra.

A kozmetikai peptidek használata egy innovatív eljárás, mely a plasztikai sebészeti beavatkozásokat jelentősen késleltetheti, esetenként elkerülhetővé teszi. Esztétikai, kozmetológiai problémák ismeretében laborunkban a leginnovatívabb termékek előállítása folyik professzionális valamint otthoni használatra is. Termékeinket eredményesen, jelentős sikerrel teszteltük a ránctalanítás, rosacea, bőrfiatalítás, feszesítés, pigmentfolt halványítás területén.

MEZOTICA PEEL&GO

45 perces Mesotica arckezelés, mely akár egy ebédszünetbe is belefér!
35+ Bőrök extra gyors bőrmegújító, feszesítő és bőrfeltöltő program.Próbálja ki Ön is!

A program tartalmaz:
-2 rétegű UV-barát, anti-aging hatású bőrmegújító peeling
-rögtön feszesítő, kombinált, intelligens peptidkoktélt
-azonnali látványt garantáló mélyrétegű hidratálás
-botoxszerű szemkörnyék feszesítés
-tápláló ceramidos bőrfeltöltés