Oldal kiválasztása

Manna Lounge & Restaurant

Kedves Vendégeink!

Szeretettel ajánlunk Nektek egy különleges éttermet Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején. A Manna Lounge és Étterem nemzetközi és magyar konyhával várja Vendégeit.

manna étterem

Manna latin elnevezés égből hullott isteni eledelt jelent, mely az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal.

Az Alagút tetejéről csodálatos panoráma tárul a vendégek elé, akik a pazar kilátást a téli időszakban is zavartalanul élvezhetik. A fűthető, átlátszó falú sátorban a hideg napokon is élvezhetjük a terasz nyújtotta látványt és kényelmet.

manna_terasz_001

A különleges épület közvetlenül a Budai vár alatt, a fákkal borított domboldalban bújik meg. Az ízlésesen berendezett étterem valóságos nyugalom szigete a város forgatagából kiszakadni vágyóknak.

22197_manna_lounge_es_etterem

A Manna Étterem és az Esthetic Line Szalonok KÖZÖS AJÁNLATA:

2016. október 10- 16. között a Dining City Országos Étterem Hét alkalmából a Manna Étterem is várja kedves vendégeit.

Az első 500 vendég egy 3000.-Ft értékű Esthetic Line VIP kártyát, és egy 60%-os HIALUROX MESOTICA kupont kap ajándékba, mellyel 15.000.-Ft helyett 6000.-Ft-ért próbálhatja ki a legújabb technológiás mezoterápiás neuropeptideket, melyekkel látványosan tudjuk visszafiatalítani az arcbőrt.

Bővebben itt olvashatsz kezelésünkről: HIALUROX MESOTICA

mesotica kezeléshialurox

Pin It on Pinterest

Share This