Oldal kiválasztása

 LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS

Esthetic Line Szépségszalon - Lipolézeres zsírbontás

 

Milyen problémát old meg a kezelés?

Ha kisebb-nagyobb súlyfelesleggel, cellulit problémával küzd, vagy csak zavarja a tokája, akkor ezt a kezelést Önnek találták ki.

Lipolézeres zsírbontással kellemesen, fekve, relaxálva, fájdalommentesen tudunk fogyni a problémás területekről, emellett javítjuk nyirokkeringésünket, serkentjük bőrünk kollagén-és elasztintermelését, fiatalodik és feszesedik a bőr, megszűnnek a rossz nyirokkeringés és az ezáltal felhalmozódott salakanyagok következtében kialakult gödröcskék.

Mit nyerhet Ön a kezeléssel?

Feszes combokat, formás feneket, lapos hasat és bomba alakot!

A kezelés menete:

1. KONZULTÁCIÓ

A konzultáció során felmérjük egészségügyi állapotát, megbeszéljük mely területekről szeretne fogyni, és milyen változást vár. Fényképpel és centiméteres méréssel dokumentáljuk a kiinduló állapotot, hogy láthassuk a végső eredményt.

Fel kell mérnünk az esetleges zsíranyagcsere és májműködési zavarokat, pajzsmirigy betegségeket, mivel ekkor nem javasoljuk a lipolézeres zsírbontást, hiszen a felesleges zsírsejtek nem, vagy csak nehezen tudnak távozni természetes úton.

Meghatározzuk a kezelendő területeket és az alkalmazandó kezelésszámot.

2. A KEZELÉS

1 alkalom 25 perc. A kezelési időt, illetve a szükséges alkalomszámot a kezelt testrészek mennyiségétől, és vendégünk testtömeg indextől függően állítjuk be, hiszen mindenki más és más testi adottságokkal rendelkezik. A nők zsíraránya köztudottan magasabb, mint a férfiaké. Emellett más a területenként eloszló zsír mennyisége, és más a kötőszövet minősége is.

Az adott területre felhelyezzük a lipolézer padokat, melyek 660nm lézerfényt bocsátanak ki, és diódánként 200 mW erősségű fényt képesek leadni. A lézerfény hatására a zsírsejt hártyája féligáteresztővé válik, így könnyedén megindul a zsírleadás, valamint a salakanyagok leadása.

3. ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

A leghatékonyabb eredményhez vendégeinknek is hozzá kell járulniuk. Ahhoz, hogy a kibontott zsírok 99%-a kiürüljön, napi 3-4 liter vizet kell meginni, melynek pontos mennyiségét a konzultáció során meghatározzuk. A zsírbontó kezelést BIO zsírbontó teával, otthoni zsírbontó krémmel, diétával és súlyfelesleg esetén éhségcsökkentő, telítő hatású TEGODER csokoládés shake-el segítjük.

A kezelés ára:

1 alkalom 9000.-

Időtartama: 25 perc.

VIP vendégeinknek a kezelés árából 20-30% kedvezményt nyújtunk!

 

BEJELENTKEZEM

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This