Pigmentfolt kezelés

A bőröd színét egy fehérjetermészetű anyag, a melanin adja. Akkor alakulnak ki pigmentfoltok, amikor a melanin képzésének folyamatába biokémiai zavar áll be. A zavarok kisebb-nagyobb, sötétebb-világosabb foltokként jelentkeznek a bőrödön, de ezek a foltok sosem emelkednek ki a bőrből. Leggyakrabban UV-sugárzás áll az esetek hátterében, de kialakulhat mechanikai hatás (szúrás, dörzsölés), vegyi anyagok (paraffin szénhidrogének, egyes festékek, illóolajok), gyógyszerek (pl. fogamzásgátló), anyagcserezavar, máj- vagy epebetegség, esetleg idegrendszeri zavar következtében, lehetnek aknék nyomai, hormonzavar, fertőzés eredménye, és néhány esetben a pigmentzavar recesszíven öröklődik (pl. szeplő).

A szeplők gombostűfejnyi, barnás, kerek foltok, melyek színe évszakonként változhat. Kialakulása alkati, vagy hormonális. A klimax után sötétebb foltok jelenhetnek meg a kézfejen, vagy az alkaron. A májfolt terhességtől, méh- vagy petefészek zavartól, máj- vagy epezavartól, vagy külső hatásra alakulhat ki. A terhességi májfolt a száj körül, orcákon, homlokon alakul ki, ekkor ugyanis a progeszteron túlsúlyba kerül a szervezetben, így sok esetben fogamzásgátlók is kiválthatják a problémát.

Mielőtt elkezdjük kezelni a foltokat, mindenképp érdemes megtudnunk a pigmentfolt kialakulásának okát. A méh- vagy petefészek zavarra utaló májfoltok az állkapcson, vagy a fültőnél jelentkeznek sötétebb foltokban. Ezzel mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

A fiatalkori szeplő, és a terhességi májfoltok könnyebben eltávolíthatók kozmetikai kezelésekkel. Más pigmentfoltok sokszor nőgyógyászati, vagy belgyógyászati kezelést is igényelnek, és általában csak hámlasztással kezelhetők.

 • PIGMENTFOLTOK
 • MÁJFOLTOK
 • SZEPLŐK
 • TERHESSÉG UTÁNI HIPERPIGMENTÁCIÓ
 • AKNÉ UTÁNI HIPERPIGMENTÁCIÓ

OTTHON

A pigmentfoltok kezelése rendszeres otthoni ápolást, és fényvédelmet igényel.
Otthonra ajánljuk: Image Iluma

NÁLUNK

Válaszd az Image Lightening Peeling kúrát, vagy erősebb pigmentáció esetén az Image Perfection Lift kúrát, mely egységesíti bőröd tónusát, és látványosan halványítja a zavaró pigmentációt.

Mit ajánlunk vízhiányos, száraz bőr kezelésére?

IMAGE LIGHTENING PEELING

Kinek ajánljuk?

Mi a kezelés célja? Kiknek ajánljuk?

A kezelésünk célja, hogy csökkentsük a  már meglévő pigmentfoltokat, illetve gátoljuk az új foltok kialakulását, legyen az fénykárosodás vagy napozás miatt, esetleg hormonális hatásra kialakult pigmentfolt vagy májfolt. Az erős AHA sav és kojiksav aloe vera gél alappal hatásosan kezeli a pigmentáció bármelyik formáját, egyenletes tónusúvá, és ragyogóvá teszi a bőrt.

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnék bőrüket világosabbá, egységesebbé tenni, akiket zavarnak meglévő pigmentfoltjaik, erősen szeplősek, vagy hormonális hatás miatt májfoltok alakultak ki arcbőrükön.

Kezelés leírása, hatása

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtti konzultáció során kiválasztjuk az Önnek leghatásosabb peelingeket, diagnosztizáljuk bőrét, és ez alapján kezelési programot állítunk össze.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökkentjük a  már meglévő pigmentfoltokat;
 • gátoljuk az új foltok kialakulását, legyen az fénykárosodás vagy napozás miatt, esetleg hormonális hatásra kialakult pigmentfolt vagy májfolt;
 • egyenletes tónusúvá, és ragyogóvá tesszük a bőrt.

Kezelés menete

A Lightening Lift Peel kezelés lépései:

 1. letisztítás: Ageless Total Facial Cleanserrel 1-2 percig masszírozzuk a bőrfelületet, mialatt eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket.
 2. előkészítés: I Prep zsírtalanító oldattal letöröljük a kezelendő felületet, és eltávolítjuk a felesleges faggyút.
 3. peeling: Lightening Lift Peel Solution oldatot viszünk fel, és 4-7 percig hagyjuk hatni.
 4. pakolás: Vital C Hydrating Enzyme Maszkot viszünk fel pakolásként, 5 percig hagyjuk hatni.
 5. fehérítés: speciális szérumot viszünk fel a bőrre (kojiksav és ageless bőrfehérítő szérum keveréke), mellyel hatékony fehérítést tudunk elérni.
 6. szemkörnyék ápolás: Vtal C Hydrating szemkörnyék ápoló gélt masszírozunk a szemkörnyék bőrébe.
 7. megelőzés: a kezelt felületre bő mennyiségben viszünk fel Prevention+ fényvédőt.
 8. ajakápolás: az ajkakra Ormedic Balancing Ajakdúsító komplexet viszünk fel.
 9. gyógyulás: Nem kell azon gondolkoznia, hogy otthon mivel ápolja bőrét a hámlasztás után, mert minden kezeléshez otthoni ápoló készletet adunk, amivel a regenerálódás a leggyorsabban végbemegy, és tovább fokozzuk a kezelés eredményét.

A kezelés során egyénre tudjuk szabni a savas hámlasztást. A kezelési idővel, és a fokozókkal tudjuk növelni a hatást, és ugyanakkor tudunk rajta enyhíteni is, így nem kell félni attól, hogy durva hámlást okozunk. Alapozóval fedve vendégeink tudják folytatni a napi szokásos feladataikat.

1 alkalom kb. 50 perc.

Kúraszerűen (6 alkalom 2 hetente) alkalmazva szép, egységes bőrt tudunk létrehozni.

IMAGE ILUMA kezelés

Kinek ajánljuk?

Pigmentfoltokra ajánljuk, nyári kezelésként!

Kezelés leírása, hatása

Ez az átfogó IMAGE kezelés a legújabb és leginnovatívabb fehérítő molekulákat tartalmazza, és a hiperpigmentáció minden formáját irritáció nélkül kezeli.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • halványítja a már meglévő pigmentfoltokat
 • fokozza a bőrt ragyogását, egységesíti tónusát
 • feltölt, hidratál, táplál
 • gátolja a melanin termelődését, ezáltal megelőzi a pigmentfoltok kialakulását

Kezelés menete

A kezelés menete:

 • tisztítás: az Iluma lemosót Iluma intenzív fehérítő porral keverjük össze. 5 percig gőz alatt masszírozzuk vele a bőrt, majd szivaccsal lemossuk.
 • előkészítés: I ppel degreasing prep solution oldattal eltávolítjuk a felesleges faggyút a bőr felszínáről.
 • hámlasztás: Ageless total resurfacing maszk pakolást viszünk fel. Kíméletesen masszírozzuk 1-3 percig, majd 10 percig hagyjuk hatni.
 • nyomkodás: tisztítókendővel eltávolítjuk a komedókat, gyulladásokat.
 • masszázs: antioxidánsos fokozót keverünk a Vital C hidratáló repair krémhez, és a nyakat, a dekoltázst és az arcot 5-10 percig masszírozzuk.
 • pakolás: Vital C hidratáló enzim maszkot viszünk fel az arcra, melyet kojiksavval fokozunk a maximális fehérítés érdekében. 10 percig fent hagyjuk, miközben kéz-és karmasszázst végzünk Iluma intenzív fehérítő testápolóval.
 • fehérítés: Iluma intenzív fehérítő szérumot viszünk fel.
 • ragyogás: Iluma intenzív ragyogást fokozó krémet viszünk fel a teljes kezelt felületre.
 • szemkörnyék: Iluma brightening eye krémmel ápoljuk a szemkörnyéket.
 • védelem: Prevention + SPF 50 fényvédővel védjük a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól.
 • ajakápolás: Ormedic Balancing ajakdúsító komplexet viszünk fel az ajkakra.
 • alapozás: a bőrtónusnak megfelelő színű I Conceal alapozót viszünk fel, mellyel ápoljuk és egységesen ragyogóvá tesszük a bőrt.

A kezelés időtartama: 60 perc

IMAGE LIGHTENING PEELING

Ajánlott kezelések száma:
– fenntartó kezelésként havi 1 kezelés,

– kúraszerűen évi 1 vagy 2 kúra, mely 2 hetente 1 kezelésből áll, 6 alkalommal.

Kezelés időtartama: 50 perc


IMAGE ILUMA kezelés

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

 • csökkentjük a  már meglévő pigmentfoltokat;
 • gátoljuk az új foltok kialakulását, legyen az fénykárosodás vagy napozás miatt, esetleg hormonális hatásra kialakult pigmentfolt vagy májfolt;
 • egyenletes tónusúvá, és ragyogóvá tesszük a bőrt.

IMAGE LIGHTENING PEELING ( otthoni ápoló KIT-el )
ára:24.000.-Ft VIP áron: 18.000.-Ft

IMAGE ILUMA kezelés ( KIT nélkül )
ára:16.000.-Ft VIP áron: 12.000.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.