Manikűr, műköröm esztétikai pedikűr

BERTINAILS

Szalonunkban profi, 10 éves szakmai (manikűr, pedikűr, műköröm) tapasztalattal, versenyeket nyert műkörmösünk várja az érdeklődőket! Csak minőségi anyagokat használ. Főleg BrillBird és Crystal Nails, de használ még: EzFlow, Nail Artists, IBD, NSI, CND, Entity és Cesars termékeket is. A műkörmöket sablonos, épített technikával, zselével készíti.
Díszítés: zselével,porcelánnal, akrillal, akvarellel egyaránt. Rengeteg díszítő elem közül lehet választani: Swarovski több méretben, színben,formában,hogy a minta tartós legyen, és tökéles. Minőségi  gél lakkok: hogy akár 3-4 hétig is tökéletes maradjon a köröm.

Bejelentkezés: +36 (30) 623 3935

Manikűr

Ajánlott kezelések száma:
– fenntartó kezelésként havi 1 kezelés.

Kezelés időtartama: 30 perc


Gél lakk kézre/ lábra körömerősítéssel

Kezelés időtartama: 60 perc


Zselés köröm építése különböző méretekben

Kezelés időtartama: 120 perc

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA NÁDHÁZI NÓRI

Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!

Nádházi Nóri

ÍRTA BENCE NIKOLETT

Egy igazi élmény ide járni! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek. Igazi felfrissülés a kezelés!!! Ha tehetem az összeset végigjárom… Köszönöm ezt a sok pozitív dolgot!!! Remélem ilyen emberekből sok lesz ezen a világon.

Bence Nikolett

ÍRTA SZEKERES ZSUZSI

Nagyon pozitív tapasztalatok értek, a máshol szerzett rossz élményeket a lányok teljesen kitörölték. Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, kedvességeteket. Csak így tovább!

Szekeres Zsuzsi