Hidratálás, táplálás, vitalizálás!

A nagyon száraz bőr gyakori probléma, mellyel 20 éves korunktól fokozottan kell foglalkoznunk.

Mivel a bőrünk a legnagyobb szervünk, és elsődleges védelmi vonalunk a környezeti ártalmakkal, baktériumokkal, irritáló anyagokkal, szmoggal, UV-sugárzással szemben, ezért rendkívül fontos, hogy egészségét megőrizzük. Az idő múlásával bőrünk folyamatosan veszít kollagén- és hyaluronsav tartalmából, így csökken a hidratáltsága és rugalmassága. A vízhiányos, száraz bőr kényelmetlen érzéssel jár, a sejtek a dehidratáció következtében összezsugorodnak, kisebb vonalak és ráncok alakulnak ki bőrünk felszínén. Ez már nem csak egészségügyi, hanem esztétikai problémát is okoz, hiszen a vízhiányos bőr nem megfelelő kezelése később korai öregedéshez, mimikai ráncok kialakulásához vezet.

Magyarországon a víz igen kemény, így zuhanyozás, vagy arcmosás után könnyen érezhetjük a feszülő, húzódó, kényelmetlen érzést, ami súlyosabb esetben viszketéssel, vagy akár hámlással is párosul. A hűvösebb, szeles idő, és a fűtési szezon elindulásával a száraz bőr tüneti fokozódnak.

A bőrünk legfelső rétege a szaruréteg, amelynek bőrfelszíni hidrofil lipid rétege segít abban, hogy ne veszítsük el bőrünk víztartalmát, illetve megvéd minket a káros környezeti hatásoktól. Ez a réteg vizes és zsíros fázisból áll, biztosítja az élő bőr mélyebb rétegeinek hidratáltságát és egészségét. A bőrfelszíni hidrofil lipid sérülésekor a bőr nem tudja kellően megtartani a vizet, és kiszárad, kirepedezik.

 • SZÁRAZ BŐRÉRZET
 • FÉNYÉT VESZTETT BŐR
 • CSÖKKENT RUGALMASSÁG
 • SÉRÜLÉKENYSÉG
 • DURVA TAPINTÁS
 • RÁNCOK KORAI ÉLETKORBAN

TIPPEK OTTHONRA

 • HASZNÁLJ PROFI KOZMETIKUMOKAT! Az otthoni és munkahelyi környezetünk száraz bőrt okoz, ha rendszeresen sokat vagyunk légkondicionált helységben, illetve a fűtési szezonban is szinte mindenki megtapasztalja a száraz bőr érzését. Fontos az éghajlat, hogy milyen ruhát viselünk, és mivel ápoljuk bőrünket. A probléma könnyen orvosolható akkor, ha a lemosástól kezdve az éjszakai hidratálásig professzionális kozmetikumokat használunk.
 • HASZNÁLJ TESTÁPOLÓS TUSFÜRDŐT! Zuhanyozáshoz a legjobb megoldás a VAGHEGGI testápolós tusfürdője, ami kettő az egyben, így már a zuhanyozás során megoldottuk a teljes test mélyhidratálását.
 • KERÜLD A SZAPPANOS ARCLEMOSÁST! Ha sokszor mosunk arcot szappannal, az könnyen kiszárítja bőrünket.
 • NE HASZNÁLJ ALKOHOLOS LEMOSÓT! Az alkoholtartalmú arcvizek szárítják a bőrt, valamint az alkohol- és a kávéfogyasztás is dehidratálnak, ezért mindig pótoljuk bőrünk vízszükségletét megfelelő mennyiségű vízfogyasztással!

KEZELÉSI TIPPEK

Különböző hidratáló kezeléseinkkel havi szinten fenn tudod tartani bőröd bársonyosságát és rugalmasságát, illetve a 6 alkalmas intenzív kúra során a bőrt edzve komolyabb változást tudunk előidézni, így sokkal ellenállóbb lesz, és hosszú távon őrzi meg a nedvességet, ami a fiatalság alapja.

Mit ajánlunk vízhiányos, száraz bőr kezelésére?

HIALUROX lézeres mezoterápia

Kinek ajánljuk?

24-25 éves kortól már ajánljuk a rendszeres hidratáló kezeléseket, ugyanis ekkortól megszűnik hyaluronsav termelésünk, így bőrünk folyamatosan veszít feszességéből. Ha a bőrt időben elkezdjük hidratálni, még a korai ráncok megjelenése előtt, akkor a bőr selymessége, frissessége, rugalmassága sokáig fenntartható!

Kezelés leírása, hatása

A hyaluronsav a kötőszövet irha rétegében hálószerűen kapcsolódik össze, kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet köt meg, ezzel biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét.

Mivel a hyaluronsav egy nagy molekulájú fehérjeképző elem, ezért eredeti formájában nem tud áthatolni a bőr védőrétegén. A HIALUROX hideglézeres mezoterápia segítségével a speciális nanoméretű hyaluronsav molekulák képesek behatolni, és beépülni a bőr legmélyebb rétegeibe. A kezelés mélyen hidratálja a bőrt egészen az irha rétegig, serkenti a kollagéntermelődést, hyaluronsavval tölt fel, visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét és bársonyosságát.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • látványosan csökkenti a bőr dehidratációját,
 • a bőr életteli, ragyogó lesz,
 • a bőr puha, bársonyos tapintású lesz,
 • a fáradtság jelei eltűnnek,
 • a kezelés lelassítja az öregedés folyamatát,
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav-termelését, illetve a kollagén- és elasztintermelést, mivel a 905 nm hullámhosszú lézerfény a bőr sejtjeit biostimulálja, tehát újra tanítja őket a megfelelő működése. Ezáltal megváltoztatja azok anyagcseréjét, az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, a vér-és nyirokkeringés tökéletesedik, a sejt energiaközpontjában több ATP termelődik, a sejt energikusabb lesz, élettel telítődik, a vízhiányos sejtek megújulnak, a száraz szövetek regenerálódnak.

Kezelés menete

 1. letisztítás: Vagheggi Rehydra lemosóval tisztítjuk le a bőrt, mely Hydra Plus Complex tartalmának köszönhetően – fehér mályvát, hyaluron savat, ximenin savat, karité vajat és természetes bioszacharidokat tartalmaz – kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, megtartja a bőrfelszín természetes védőrétegét, ezáltal megvédi a bőrt a kiszáradástól, és bársonyossá teszi azt.
 2. peeling: Vagheggi enzimes peelinggel – mely ananász és tök kivonatát tartalmaz – kíméletesen feloldjuk az elhalt hámsejteket, és serkentjük a hámszövet megújulását. Megvastagodott hámréteg, túlzott faggyútermelés, vagy korpás szeborreás bőrtípus esetén csodát tesz a gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolás, mely egy mélyebb mechanikai peeling, és erőteljesebb bőrmegújulást tesz lehetővé. Ősztől tavaszig tudjuk alkalmazni ezt a technológiát a kevésbé érzékeny bőrtípusokon.
 3. tonizálás: Vagheggi Rehydra tonikkal fokozzuk a bőr tónusát, mely Hydra Plus Complex tartalmával, és aktív növényi eredetű kivonatokkal a bőr hidratáltságát a lehető legoptimálisabb szinten tartja, így órákon keresztül megőrzi a bőr puhaságát és frissességét.
 4. Hialurox első fázis: a bőr előkészítése. Területenként 2 percig kezeljük az arc és a nyak különböző részeit: homlok, mindkét arcfél szájkörnyékkel, nyak és igény szerint a dekoltázs területe. A 905 nm hullámhosszú lézerfény erejével megnyitjuk a mikrocsatornákat, stimuláljuk az irharéteg fibroblaszt sejtjeit, ezáltal serkentjük a kollagén- és elasztintermelést, hosszú távon tesszük feszessé, és simává a bőrt.
 5. Hialurox második fázis: Területenként 3 perc alatt bevisszük a nanoméretű hyaluronsav molekulákat a mikrocsatornákon keresztül, ami az irha rétegbe beépülve helyreállítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a felszíni és mélyrétegi ráncok mélységét, a szemkörnyéki mimikai ráncokat, visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét.
 6. Rehydra maszk: hidratáló maszkkal zárjuk a folyamatot, és segítjük a hyaluronsav hosszú távú beépülését a bőr mélyebb rétegébe. 10 perc hatóidő után további 10 perc relaxáló arcmasszázzsal segítjük a hatóanyagok mély felszívódását. A maszk Hydra Plus Complexet tartalmaz, táplálja és hidratálja a bőrt, selymessé ás feszessé teszi, visszaadja ragyogását és rugalmasságát.
 7. befejező krémként Rehydra nappali krémet és Rehydra szemkörnyék ápolót használunk, mely fényvédővel védi a hatóanyagot a napkárosodástól, illetve megóvja bőrünket a környezeti ártalmaktól, fokozza a bársonyos bőr érzését a kezelés után akár 12 órával is!

KLEANTHOUS 24/7 DRY SKIN kezelés

Kinek ajánljuk?

20-25 éves kortól javasoljuk, ha szeretnéd sokáig megőrizni bőröd nedvességtartalmát, vagy szeretnéd helyreállítani bőröd tökéletes működését. Az apróbb ráncok megjelenése esetén a kezelés elengedhetetlen azok számára, akiknek fontos a fiatal és ápolt arcbőr megőrzése!

Kezelés leírása, hatása

A kezelés egyedisége a sejtszintű hatást generáló c.s.m. cell supporting molekulákban rejlik, mely egy olyan kis méretű peptid, ami hosszú távú, mély hidratálást és regenerálást biztosít a bőrnek. A hatóanyagbevitel a Kleanthous Sonostar III. biorezonanciás ultrahang géppel történik, melynek mikrorezgése napokkal a kezelés után is dolgozik, hatékonyan salaktalanítva és élettelivé varázsolva a bőrt.

A száraz bőrnek elsősorban salaktalanításra van szüksége, hiszen csak ezután tud helyreállni a sejt ozmózisnyomása, és ezután tud kellő nedvességet megkötni. A kezelés azért egyedülálló, mert a szérum és a pakolás olyan válogatott gyógynövényeket, és szabadalommal védett regeneráló c.s.m. molekulákat tartalmaznak, amelyek sejt szinten fejtik ki hatásukat, helyreállítja a bőr vízháztartását, anyagcseréjét, méregtelenítve a sejteket, tökéletesítve azok osztódását, és működését. Hosszú távú hatást fejt ki, mélyről induló, valódi változást okoz.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a bőr hidratálttá, rugalmassá, ragyogóvá válik;
 • megszűnik a bőr fáradtsága;
 • a bőr megtelik nedvességgel, üde fényű, kellemes tapintású lesz;
 • a nyirokkeringés stimulálásával nagymértékű salaktalanítás megy végbe a sejt közötti állományban, valamint a sejtekben;
 • a regeneráló c.s.m. molekulák sejt szinten fejtik ki hatásukat, helyreállítja a bőr vízháztartását, anyagcseréjét, méregtelenítve a sejteket, tökéletesítve azok osztódását, és működését;
 • hosszú távú hatás, mélyről induló, valódi változás;

Hatóanyagok:

 • cell supporting molekulák (c.s.m.): segítik az irritált és száraz bőr regenerációját,
 • timföld: a pórusok mélyéig tisztít, és megnyugtatja az érzékeny, irritált bőrfelületet,
 • homoktövis-olaj: antioxidánsokkal semlegesíti a szabadgyököket, erősíti a bőr védekezőképességét, megelőzi a hiányjelenségeket,
 • bisabolol: kamillából és cickafarkfűből kinyert kivonat, mely nyugtatja és védi a bőrt,
 • rizs- és kukoricacsíra olaj: nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, E-vitamint, lecitint.
 • elasztin: visszaadja a bőr rugalmasságát, feszességét,
 • aloe vera: nyugtatja és ápolja a bőrt.

Kezelés menete

 • letisztítás: SkinTone mélytisztító arctejjel tisztítjuk meg a bőrt a szennyeződésektől, és a sminktől. Értékes növényi hatóanyagai (pl. méz, allantoin) által tökéletesen alkalmas a száraz és az érzékeny bőrök számára. Használatával a bőr kellemesen bársonyos tapintású lesz, és megőrzi természetes savköpenyét.
 • peeling: SkinTone sensitive enzym peelinggel a lehető leglágyabban távolítjuk el az elhalt hámsejteket, melyek a bőrt egyenetlenné és ráncossá teszik. Érezhetően finomabb bőrképet kapunk, használata után sokkal intenzívebben tudja hasznosítani a bőr a hatóanyagokat. Hatóideje 5 perc.
 • tonizálás: SkinTone tisztító arcvízzel előkészítjük az arcbőrt a KLEANTHOUS ápoló termékek használatára. Az arcvíz finommá varázsolja a pórusokat, selyemproteinnel segíti a bőrt a nedvesség megőrzésében, és rendkívül kellemes érzést biztosít. Illata friss és könnyű, sok vendégünk kedvence!
 • gyógynövényes arcmaszk: az acerola cherry és timföld alapú maszkport kikeverjük a száraz bőrnek megfelelő növényi hatóanyagokkal és olajokkal, majd az arc, nyak és a dekoltázs területére felkenjük. 15-20 perc hatóidő után a maszkot átnedvesítjük, és nedves szivaccsal letöröljük. A maszk magas természetes C-vitamin tartalma semlegesíti a szabadgyököket, nagy mennyiségű ásványi anyag tartalma frissíti a száraz, stresszes bőrt, lassítja a sejtöregedést, és segíti a sejtek salaktalanítását.
 • hatóanyag bevitel és salaktalanítás: felvisszük a firming szérumot az arc, nyak és dekoltázs területére. Ez a szérum megköti a nedvességet, erőteljesen feszesít, rendszeres használatával az elasztin és a cell supporting molekulák javítják a bőr állapotát. A szérumra felkenjük a c.s.m. sono krémet, majd Sonostar III. készülékünkkel – melyben a biorezonanciát kombináltan használjuk az ultrahanggal – beultrahangozzuk a hatóanyagokat, amíg minden beszívódik.
 • c.s.m. aktiválás: felkenjük a SkinTone c.s.m. aktivátor gélt, és bemasszírozzuk. Ezzel aktiváljuk a c.s.m. molekulákat, melyek így könnyebben kifejtik a bőrben fiatalító, és sejtműködést javító hatásukat.
 • KLEANTHOUS akupresszúrás masszázs és szemkörnyék ápolás: c.s.m. molekulákkal dúsított Skintone Moisturizing maszkot viszünk fel, majd egy speciális akupresszúrás masszázzsal intenzív masszázst végzünk kb. 10 percben, mely fokozza a vérkeringést, és a nyirokelvezetést. Ezzel az energia bevitellel a fej és vállak egész területét ellazítjuk.

HIALUROX lézeres mezoterápia

Ajánlott kezelések száma:
– fenntartó kezelésként havi 1 kezelés,

– kúraszerűen évi 1 vagy 2 kúra, mely heti 1-2 kezelésből áll, 3-6 alkalommal.

Kezelés időtartama: 50 perc


KLEANTHOUS 24/7 Dry Skin kezelés

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

 • mélyen hidratálja a bőrt egészen az irha rétegig
 • stimulálja a szervezet természetes kollagéntermelését
 • látványosan csökken a ráncok mélysége
 • helyreállítja a bőr hidro-lipid egyensúlyát
 • lelassítja az öregedés folyamatát
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav- termelését
 • visszaállítja a bőr puhaságát, rugalmasságát
 • regenerálja a bőr természetes védekező rendszerét

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA NÁDHÁZI NÓRI

Nagyon szeretek ide járni. A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom az SHR és arctisztító kezeléseiteket. A vendég különlegesnek érzi itt magát. Bori személye pedig roppant elragadó és kedves. Még nagyon sokáig ide fogok járni. További sok sikert kívánok a csapatnak!

Nádházi Nóri

ÍRTA BENCE NIKOLETT

Egy igazi élmény ide járni! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek. Igazi felfrissülés a kezelés!!! Ha tehetem az összeset végigjárom… Köszönöm ezt a sok pozitív dolgot!!! Remélem ilyen emberekből sok lesz ezen a világon.

Bence Nikolett

ÍRTA SZEKERES ZSUZSI

Nagyon pozitív tapasztalatok értek, a máshol szerzett rossz élményeket a lányok teljesen kitörölték. Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, kedvességeteket. Csak így tovább!

Szekeres Zsuzsi