Oldal kiválasztása

Paraffin- és parabénmentes luxus növényi kozmetikumainkkal sejtszintű hatást érünk el.

Nem használunk szintetikus illatanyagokat, mesterséges színezékeket, ásványi olajokat és parabéneket!

KOZMETIKAI KEZELÉSEK

LUXUS MINŐSÉG

Esthetic Line Kozmetika BUDAPEST

Kozmetikánk olyan luxus minőségű kozmetikumokat használ, melyekkel sejtszintű hatást tudunk elérni, így az eredmény rendkívül látványos! A drogériai termékekkel ellentétben ezek a professzionális kozmetikai termékek nem csak a hámrétegben, hanem mélyen az irharétegben felszívódnak, így tudják kifejteni azt a változást, amellyel a maximálisan szép bármely életkorban elérhető.

kozmetikaEGÉSZSÉGES BŐR, TERMÉSZETESEN

Kozmetikánkban első, hogy az Ön bőrének egészségét helyreállítsuk, megőrizzük. Éppen ezért nem használunk szintetikus illatanyagokat, mesterséges színezékeket, ásványi olajokat és parabéneket. Kozmetikánk termékei a bőrt gyógyítják, problémamegoldó kozmetikai kezeléseink segítenek pattanásos bőr, rosaceás bőr, pigmentfoltok, májfoltok, heges bőr esetén. Fiatalító, ránctalanító kozmetikai kezeléseink növelik a kollagén-és elasztintermelést, feltöltik az apróbb ráncokat, feszesítik a bőrt.

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Szeretnél te is 50 évesen olyan jól kinézni, mint Sandra Bullock? Kezdd el időben bőröd ápolását! 20 éves korunktól fontos az adott bőrtípus megfelelő kozmetikai ápolása, hidratálása, a szeborrhoeás bőrtípusok tisztítása, és feltöltése antioxidánsokkal. Fiatal vendégeink figyelmét felhívjuk a fényvédelem fontosságára, és tanácsokat adunk, hogy a kozmetika mellett hogyan tudja bőrét otthon a legmegfelelőbben ápolni. Olvasson tovább…

Jelentkezz be kozmetikánkba, és vedd igénybe INGYENES bőrdiagnosztikai

Megijedtél a bőr öregedésének első jeleitől? A 30-as években járó vendégeink esetében rendszerint megjelennek az öregedés első jelei. Jellemzően a bőr fáradtabb, és már kevésbé tud rugalmasan reagálni a környezet káros hatásaira. Van megoldás! Kezdd el a kezeléseket MOST, és öregedj később! Kozmetikánkban az öregedés jeleit őssejtekkel, peptidekkel késleltetjük. Használjon heti egy hidratáló maszkot, és gondoskodjunk a megfelelő UV-védelemről. A mélyebb mimikai ráncok kialakulásával szemben használhatunk botox hatású készítményeket. Jelentkezz be kozmetikánkba, és vedd igénybe INGYENES

Zavarja, hogy bőre kevésbé feszes?
Szeretné megállítani, vagy visszafordítani az időt?
A 40 éves vendégeknél az irhában található kollagén-és elasztinrostok mennyisége és minősége minden esetben megváltozott a korábbi állapothoz képest. Olyan kozmetikai kezeléseket javaslunk Ön számára, amelyekkel segítjük a kollagén-és elasztintermelésért felelős fibroblaszt sejtek működését, javítjuk a mikrokeringést, visszaadjuk a bőr fiatalos színét és ragyogását, lassítjuk a bőr öregedését. Olvasson tovább..
Jelentkezzen be kozmetikánkba, és vegye igénybe INGYENES bőrdiagnosztikai konzultációnkat!
BEJELENTKEZEK

Szeretnéd, ha újra tiszta lenne a bőröd? Pattanásoktól és mitesszerektől mentes?

 

Tini korban gyakran alakul ki hormonzavar, amely a bőr átmeneti zsírosodásához, és pattanások, mitesszerek kialakulásához vezet.

Fontos a rendszeres kozmetikai bőrtisztítás, hogy ne alakuljanak ki súlyosabb aknék, pattanások. Olvasson tovább..

Jelentkezz be kozmetikánkba, és vedd igénybe INGYENES bőrdiagnosztikai konzultációnkat!

BEJELENTKEZEK

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This