Oldal kiválasztása

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Esthetic Line Szépségszalon - kavitációs zsírbontás

 

MILYEN PROBLÉMÁJÁT OLDJA MEG A KEZELÉS?

Ha úgy érzi, hogy az utóbbi időben felszaladt pár kiló, és szeretné visszanyerni régi alakját, esetleg szülés után van, vagy nem tud eleget mozogni, akkor Önnek a kavitációs zsírbontást javasoljuk. Ez egy kiforrott, biztos technika, amellyel kényelmesen, fekve fogyhat.

MIT NYERHET A KEZELÉSSEL?

Újra jól érezheti magát a bőrében, gyorsan megszabadulhat a feleslegtől, és mindezt kényelmesen, relaxálva teheti, megkímélve magát a sanyargató diétáktól, és a kemény edzésektől.

A KEZELÉS MENETE:

1. KONZULTÁCIÓ

A konzultáció során felmérjük egészségügyi állapotát, megbeszéljük mely területekről szeretne fogyni, és milyen változást vár. Fényképpel és centiméteres méréssel dokumentáljuk a kiinduló állapotot, hogy láthassuk a végső eredményt.

Fel kell mérnünk az esetleges zsíranyagcsere és májműködési zavarokat, pajzsmirigy betegségeket, mivel ezekben az esetekben nem javasoljuk a kavitációs zsírbontást, hiszen a felesleges zsírsejtek nem, vagy csak nehezen tudnak távozni természetes úton.

Meghatározzuk a kezelendő területeket és az alkalmazandó kezelésszámot.

2. A KAVITÁCIÓS KEZELÉS

1 alkalom 10 perc/ testterület. A kezelési időt vendégünk testtömeg indextől függően állítjuk be, hiszen mindenki más és más testi adottságokkal rendelkezik. A nők zsíraránya köztudottan magasabb, mint a férfiaké. Emellett más a területenként eloszló zsír mennyisége, és más a kötőszövet minősége is.

Az adott területre ultrahang zselét kenünk, beállítjuk a megfelelő erősséget, a frekvenciát (ez határozza meg a kezelés mélységét), és beállítjuk a szükséges kezelési időt. A kezelés során „cicergő” hangot lehet hallani, mely az ultrahang terjedését jelzi a testünkben. Az ultrahang hatására kavitációs folyamat indul be a zsírsejtekben.

Hogyan működik ez a technológia?

A kavitáció egy fizikai jelenség, amikor az anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék mennyisége hirtelen megnő, akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében (Bernoulli törvénye) a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék, ha az áramlás során olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telítettgőz nyomásánál, akkor a buborék hirtelen összeroskad. Az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami erős rezgéssel, és a környező szilárd testek eróziójával jár. Mivel a zsírsejtek nagy mennyiségű folyadékot tartalmaznak, ezért ultrahang hatására a sejtekben tárolt zsír elkezd kavitálni, és roncsolja a környező zsírsejt szerkezetét. A roncsolt sejthártyán keresztül a zsírsejt beltartalma kiáramlik a környező sejt közötti állományba, majd onnan a szállítószövetekbe, a nyirokcsatornákba, és végül a véráramba. A zsír elszállítása a nyirokcsatornákon át a kiválasztó szerveinkbe, mint a lépbe és a májba történik, ahonnan a felesleges zsír a széklettel kiürül. Ugyanígy a zsírsejtben tárolt kristályos állapotban lévő salakanyagok is kiürülnek, bekerülnek a véráramba, és kiválasztásra kerülnek. A vérbe kerülő extra víz és vízben oldékony anyagok pedig a vesén át távoznak a szervezetből. A folyamat során a zsírsejt vagy elhal, vagy pedig komoly erőket mozgat meg önmaga újjáépítéséhez. Elhalás során új zsírsejt akár évekig nem jöhet létre, főleg, ha a zsísejt környezete is részben roncsolódott. A csak részben roncsolódott zsírsejtek újraépítése a testnek többletenergiába kerül, ami növeli az energiafelhasználást, a test energiamérlegét a magasabb felhasználás irányába löki. A folyamat hatására nő a zsírégetés, ez kedvezően segíti a fogyási folyamatot. A sejtelhalás és a sejtépítés mértéke főként attól függ, hogy milyen mértékben érhetők el a sejtépítéshez használatos lipidek (zsírok).

A kezelés után thermostimulációs kezeléssel vagy hullámmasszázzsal fokozzuk a zsírok kiürülését a nyirokkeringésen keresztül, elősegítjük a kötőszövet feszesítését, az izommunkát, a cellulit csökkenését, valamint fokozzuk a test tónusát a comboktól egészen a mellkas alatti területig (combok, has, hát, fenék, csípő). A nyirokkeringés fokozásával az egész keringési rendszert, és a a szervezet egészségi állapotát is javítjuk.

3. ÉLETMÓD TANÁCSADÁS

A leghatékonyabb eredményhez vendégeinknek is hozzá kell járulniuk. Ahhoz, hogy a kibontott zsírok 99%-a kiürüljön, napi 3-4 liter vizet kell meginni, melynek pontos mennyiségét a konzultáció során meghatározzuk. A zsírbontó kezelést BIO zsírbontó teával, otthoni zsírbontó krémmel, diétával és súlyfelesleg esetén éhségcsökkentő, telítő hatású TEGODER csokoládés shake-el segítjük.

A kezelés ára:

2 testterületre 5000.-/alkalom

VIP kártyával rendelkező vendégeinknek további 20-30% kedvezményt biztosítunk a kezelések árából!

BEJELENTKEZEM

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This