Oldal kiválasztása

IPL szőrtelenítés

IPL VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

 

shr kezelés

Az IPL (intense pulsed light) villanófényes végleges szőrtelenítés technológiájával szalonunk már 9 éve foglalkozik. Kedvező ára, a gyors és eredményes kezelések miatt sok vendégünk választja. Jöjjön el szőrtelenítő szalonunkba egy ingyenes konzultációra, és vegye igénybe kezelésünket 20% kedvezménnyel!

MÓDSZERÜNK, HATÉKONYSÁG

A nem kívánatos szőrszálak eltávolítására emberek milliói költenek. Ez az összeg felmérések alapján több, mint 10 millió dollár! A végleges szőrtelenítés egyre elterjedtebb napjainkban a nők és a férfiak körében is. Vendégeink mindig meglepődnek kedvező árainkon, hiszen szinte a gyantázás árában most már tartósan megszabadítunk a szőrszálaidtól! Nem érdemes gyantázni, epilálni, borotválni, amikor itt az IPL végleges szőrtelenítés!

Gyere el egy konzultációra, és vedd igénybe az első kezelést 20%-kal kedvezőbb áron, és már az első kezelés után meglátod az eredményt!

Az IPL (Intense Pulse Light) nagy energia sűrűségű, villanásokban leadott, nem koherens fényű besugárzást jelent. Ennek továbbfejlesztett, hatékonyabb változatát használjuk visegrádi utcai szalonunkban, mely az SHR technológia. Olvass tovább..

Más fényt kell használni a ránctalanításhoz, akne kezeléshez, hegkezeléshez, pigmentfoltok és a hajszálerek eltávolításához. Ehhez egy külön kezelőfejet használunk 530 nm hullámhosszon. A kezelés neve: Photorejuvenációs bőrmegújító kezelés. Ezek a fényesztétikai kezelések is kedvező áron elérhetők szalonjainkban.

Az IPL villanófényes szőrtelenítő gépünk legfontosabb tulajdonsága, hogy a kezelőfejben lévő zafír IPL kristályt nulla fok alá hűti a gép, így az epidermiszt képesek vagyunk szelektíven hűteni. Ez a speciális hűtőrendszer teszi lehetővé a nagyobb hatékonyságot, és a kisebb mellékhatásokat, hiszen magasabb energiasűrűség mellett nagyobb teljesítményt tudunk leadni. Emiatt a világosabb szőrök is eredménnyel kezelhetők. A páciensek számára nagyobb biztonságot, és kellemes kezelési élményt biztosít a hűtött kezelőfej.

A kék zafír kristály lencsék megszűrik a 420-1200 nm közötti hullámhosszú fényspektrum fényét. A kezelésnek megfelelő fényspektrumot választjuk le. Ez a tartomány más photorejuvenáció és végleges szőrtelenítés esetében is. A felülethez közeli objektumokat rövidebb hullámhosszal kezeljük. Minél mélyebbre kell hatolnunk a bőrben, annál hosszabb hullámhosszú fényt kell alkalmaznunk. A kék zafír kristály egyedülállósága abban rejlik, hogy a reflektor teste összeszedi a bőrről visszaverődő szórt fényt, és visszafordítja, újrafókuszálja az energia impulzust. Ezzel a jelenséggel csökken minimálisra a fényveszteség, tehát a villanófényes kezelés kevesebb szórt fénnyel jár.


Várunk szeretettel kezeléseinken a Visegrádi utcában, vagy az Aquincum Hotelben. Konzultálj IPL szakemberünkkel, Adrival!

Bejelentkezéshez hívj minket a 06 (30) 966 1111-es számunkon!

IPL szakember

Pin It on Pinterest

Share This