Oldal kiválasztása

HIDEGLÉZERES HYALURONSAVAS ARC ÉS RÁNCFELTÖLTÉS

HIALUROX kezelés

A hideglézer segítségével a nanoméretű hyaluronsav molekulák behatolnak a bőr legmélyebb rétegeibe, ezáltal:

 • látványosan csökkenti a ráncok mélységét
 • lelassítja az öregedés folyamatát
 • stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav- termelését
 • visszaállítja a bőr puhaságát, rugalmasságát

35 és 65 év közöttieknek ajánlott

 

A HIALUROX kezelés menete:

 1. letisztítás Vagheggi Rehydra lemosóval, mely hidratáló komplex tartalmának köszönhetően már a lemosás után bársonyossá teszi a bőrt.
 2. tonizálás Vagheggi Rehydra tonikkal
 3. enzim peeling papaya enzimekkel vagy gyémántfejes mikrodermabráziós csiszolás az évszaktól és a bőrtípustól függően
 4. Hialurox első fázis: 2-2 perc alatt előkészítjük a bőr különböző területeit (homlok, 2 arcfél szájkörnyékkel, nyak és igény szerint a dekoltázs területe), elektroporációval megnyitjuk a mikrocsatornákat, a 905nm hullámhosszú lézerfény képes az irharéteg fibroblaszt sejtjeit stimulálni, ezáltal serkentjuk a kollagén- és elasztintermelést, hosszú távon feszessé téve a bőrt.
 5. Hialurox második fázis: 3-3 perc alatt bevisszük a nanoméretű hyaluronsav molekulákat a mikrocsatornákon keresztül, ami az irha rétegbe beépülve helyreállítja a bőr hidratáltságát, csökkenti a felszíni és a mélyrétegi ráncok mélységét, visszaadja a bőr rugalmasságát és feszességét.
 6. Rehydra maszk, amellyel zárjuk a folyamatot, és segítjük a hyaluronsav hosszú távú beépülését a bőr mélyebb rétegébe. 10 perc hatóidő után további 10 perc relaxáló arcmasszázzsal segítjük a hatóanyagok mély felszívódását.
 7. befejező krémként Rehydra nappali krémet használunk, mely fényvédővel védi a hatóanyagot a napkárosodástól, illetve megóvja bőrünket a környezeti ártalmaktól, fokozza a bársonyos bőr érzését a kezelés után akár 12 órával is!

Már az első kezelés után is érezhető a hatás!

Ajánlott kezelések száma heti 1-2 kezelés, 6 alkalommal.

Bejelentkezem

 

HIALUROX MESOTICA KEZELÉS

Itt az újdonság: a molekuláris mezoterápia, ahol agyunk receptorai küldik a jelet az adott terület kollagén-szintéziséhez.

mesotica kezelés

2012-ben a Sederma laborjában nagy fordulatot vett a kozmetikai tudomány. Felfedezték az első olyan rövid molekulájú fehérjét, ami oldatként a bőrbe jutva téves információt küld az agynak, hogy leáll a a kollagéntermelés, és újabb kollagénszintézisre van szükség. Ha a peptideket folyamatosan adagoljuk, akkor az arc hetek alatt nagyon látványon eredményeket képes elérni! Ezeket gyűjtőnéven NEUROPEPTIDEKNEK nevezzük.

1 hónap alatt bőrünk öregedését akár 25-37 százalékban vissza tudjuk fordítani. 2015 és 2016-os kutatások bizonyítják, hogy 2-3 neuropeptide tartós, több hónapos használatával BOTOX kezeléssel megegyező eredményt is elérhetünk!

A kezelések során a leginnovatívabb és legújabb neuropetpidek mellett a hagyományos mezoterápiában ismert organikus szilíciumot, DMAE-t, ATP-t is használjuk egy optimális, a bőrtípusnak megfelelő, személyre szabott kombinációban.

3 különféle molekulasúlyú hyaluronsavat kombinálunk:

 • alacsony molekulájú 700 kilo daltonos
 • szuper alacsony súlyú hyaluronsav 200 kilo daltonos
 • nanoszómás hyaluronsav, 30-100 kilo daltonos

A kezelés HIALUROX lézeres mezoterápiás géppel történik. A hatóanyagokat két fázisban visszük fel, és mélyen az irha rétegbe juttatjuk.

A kezelés időtartama: 60 perc

Kúraszerűen javasoljuk: 6 alkalommal hetente 1-szer

 

 

TELEFONOS BEJELENTKEZÉS

Jelentkezzen be szépségszalonunkba MOST, és új vendégeinknek 20% kedvezményt nyújtunk!
Tel: 06 30 966 1111

VISSZAHÍVÁST KÉREK

Név*:

Telefonszám*:

E-mail cím:

Üzenet:

Általános hírlevél feliratkozás

Lista választása:

Pin It on Pinterest

Share This