Esthetic Line házirendje

szépségszalon házirend
24 órán belüli időpontlemondást sajnos nem tudunk elfogadni. A hétfői időpontok lemondását, módosítását kérjük szépen, hogy (a hétvégét figyelembe véve) még előző hét pénteken jelezzék felénk!
24 órán belüli időpontlemondás, vagy negyed órás késés esetén a kezelés a bérletből elveszett, vagy 3000 Ft bánatdíjat számolunk fel.
Végleges szőrtelenítés előtt kérjük szépen, hogy 2 nappal a kezelés előtt borotválja le a területet, és 1mm-es szőrzettel érkezzen hozzánk! Intim területem higiéniai okokból nem borotválunk.
Férfi intim területet nem kezelünk!
Kérjük szépen, hogy figyeljen oda a higiéniára. Intim kezelés előtt használja a kezelőkben, vagy a WC-ben kihelyezett nedves törlőkendőt! Zuhanyzási lehetőséget is tudunk Önnek biztosítani. Ha szeretne élni vele, kérjük jelezze a recepción, és érkezzen a kezelés előtt időben.
Árlistánkban az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Áraink visszavonásig érvényesek.
A bérletek személyre szólóak, nem átruházhatóak, egy összegben fizetendők és a kiváltástól számított 1 évig érvényesek.
Reklamáció esetén a bérletek árát nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben nem biztos benne, hogy több alkalmat venne igénybe, kérjük szépen, hogy egy alkalmas kezelést vásároljon!
Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden alkalommal ugyanaz a kezelő végzi a kezelését, azonban minden esetben megpróbáljuk megoldani, amennyiben a bejelentkezéskor jelzi nekünk a kozmetikus nevét.

Köszönjük szépen, hogy betartja házirendünk pontjait!