Az Esthetic Line Szépségszalon gondosan összeválogatott termékekkel és kezelésekkel, a leghatékonyabb és legmodernebb technológiákkal várja szépülni vágyó vendégeit.
Különlegessége abban rejlik, hogy a tulajdonos, Tresz Anna kozmetikus szakmai tudására alapozva, a saját keze alatt kiképzett, magas szakmai tudással rendelkező kozmetikusok az Esthetic Line Beautycenter saját protokollja alapján végzik a kezeléseket. A hatóanyagok, a kezelés menete, a géppark mind szabályozott, minden szalon és kezelő ugyanazt a minőséget nyújtja vendégei számára.
Az Esthetic Line Szalon garancia a minőségre, mely személyre szabott gondoskodást nyújt megfizethető áron. Mottónk, hogy a luxus Önnek is jár!
A szalonok hangulata tisztaságot, professzionalizmust, nyugalmat árasztanak magukból, igazi elvonulás a város zaja, forgataga elől, valódi nyugalom sziget a szépülést keresőknek.

Az Esthetic Line franchise rendszer koncepciója:
Esthetic Line franchise szalon megnyitása esetén mindig a kiválasztott franchise partner a beruházó, és a beruházás megvalósítását követően, üzemeltetőként elkötelezett a kozmetikai ipar színvonalának emelésében, betartva az Esthetic Line franchise rendszerének előírásait.

Néhány fontos információ, melyekről leendő csatlakozni szándékozó partnereinknek tudniuk kell:

A helyszínről, a szépségszalon elhelyezkedéséről:

Esthetic Line Szépségszalon Magyaroroszágon a 20.000 lakosnál nagyobb településeken képzelhető el.
A szalon településen belüli lokációja nagyon fontos, lehetőség szerint forgalmas, városközponti üzlethelyiséget részesítünk előnyben. Az Esthetic Line franchise rendszeréhez csatlakozni szándékozó partner saját tulajdonban lévő, vagy min. 5 éves határozott időtartamú bérleti szerződéses üzlethelyiséggel kell rendelkezzen.
A szalon optimális mérete 70-120 m2, mely világos, és lehetőleg nagy üvegportállal rendelkezik.
A beruházásról, kialakításról:

hamarosan!

Működtetés:
A működtetés során havonta felmerülő nettó díjak:

  • royalty fee: 80.000.-Ft/hó, mely díj független a szalon havi forgalmától. Ezen díj az indulást követő 60 hónapig változatlan.
  • marketing hozzájárulás: 20.000.-Ft/hó, mely a központi kiadványok, árlisták szerkesztéséhez és a hálózat országos marketing és PR tevékenységének költségeihez való hozzájárulást is tartalmazza.
  • szakképzési díj: 10.000.-Ft/hó, mely a szépségszalon kozmetikusainak rendszeres, havi továbbképzési költsége.
  • szoftver bérleti díj: 10.000.-Ft/hó, mely a szalonokban használt informatikai szoftver költsége.
  • felügyeleti díj: 5000.-Ft/hó, mely az ellenőrzéseket, próbakezeléseket fedezi.