Zsírbontás férfiaknak!

A rohanó, stresszes életmód, az ülő munka, a kevés mozgás, a rossz táplálék, a kevés folyadékbevitel mind túlsúlyhoz vezethetnek. Egy idő után ez nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémákat is okoznak.

Zsírbontó kezelésnél célunk, hogy csökkentsük vagy megsemmisítsük a zsírsejtek tartalmát. A kozmetikai eljárások, mint a kavitáció vagy a lipolézer kiürítik a zsírsejtek zsírtartalmát, az Ultrashape végleges zsírbontás pedig a zsírsejtek fókuszált ultrahanggal történő szétrobbantásával a zsírsejtek fix számát is képes csökkenteni, így az adott területen zsírleszíváshoz hasonló eredményt vagyunk képesek elérni.

A nyirokrendszer felgyorsítására a zsírbontó kezelések után 20 perces doctor life nyirokmasszázs, vagy 25 perces RÖS’S thermostimulációs kezelést alkalmazunk, melynek segítségével akár  50-szeresére gyorsíthatjuk fel mind a nyirok-  mind a vérkeringést. A

Zsírbontással kezelhető területek: has, csípő, combok, popsi, hát, derék, térd, felkarok.

Egy adott testterület kezelésére javasolt kúra a probléma mértékétől függően 6-12 kezelés, heti egy-két alkalommal. Egy 8-10 alkalomból álló kúra után kb. 5-8 cm kerületcsökkenést tudunk elérni a kezelt testrészeken. Az Ultrashape kezeléseket 3 hetente végezzük, összesen 3 alkalommal. Előtte vérvétel szükséges, hogy kizárjuk a pajzsmirigy problémát és a cukorbetegséget, melyek megakadályoznák a kezelés eredményességét.

A kúrával elért állapot megtartására 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni.

 • súlyfelesleg
 • zsírlerakódás
 • elhízás

OTTHON

Hogy a kibontott zsírok a nyirokkeringésen keresztül minél könnyebben távozzanak, igyon naponta 2,5-3 liter vizet!
A nyirokkeringés kardio mozgással is fokozható.
Csökkentett szénhidrátbevitelt javaslunk a kezeléssorozat alatt. Ha az inzulinszintet állandó szinten tartjuk, és nincsenek kilengések, akkor a zsír beépülése a sejtekbe csökkenthető. Ezért javasoljuk olyan termékek fogyasztását, melyeknek glikémiás indexe alacsony, sokáig eltelít minket, és lassan szívódik fel. A megfelelően betartott diéta a kezelés eredményét tovább javítja!
Javasoljuk továbbá, hogy napi ötször, kevés mennyiséget fogyasszon. Kerüljük a nagy étkezéseket, együnk inkább többször kevesebbet!

NÁLUNK

Ingyenes konzultációnkon megnézzük, hogy melyik kezelés a legmegfelelőbb az adott problémára. Nagy súlyfelesleg esetén, vagy célzott esetekben Ultrashape zsírbontást javaslunk, mely egy nagyon erőteljes, látványos hatással járó orvos-esztétikai eljárás. Eredményre vezethet továbbá a kavitációs zsírbontás, illetve a lipolézer is, amennyiben nagyobb területet szeretnénk fogyasztani.

Mit ajánlunk a lerakódott zsírfelesleg kezelésére?

ULTRASHAPE végleges zsírbontás

Kinek ajánljuk?

Laza kötőszövet esetén, ha nagyobb zsírtömegtől szeretnénk megszabadulni. Zsírleszívással megegyező hatású kezelés, mellyel végleges zsírsejt eltávolítás történik de nem invazív, így kockázatmentes. Hason, valamint nagyobb területeken javasoljuk, ahol a zsírréteg vastagsága min. 2 cm!

Kezelés leírása, hatása

Fókuszált ultrahanggal 1,5 cm mélyen belövéseket adunk le a zsírszövetbe, ami így megsemmisíti a zsírsejtek egy részét, mely a sejthártyával együtt kiürül a szervezetből a nyirokkeringésen keresztül. Látványos zsírréteg csökkenést érhetünk el segítségével.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • jelentősen csökken a kezelt területen a zsírréteg vastagsága

Kezelés menete

 1. konzultáció (teljes vérképet kérünk, hogy kizárhassuk az esetleges ellenjavallatokat)
 2. hullámmasszázs kezelés (20 perc a kezelés előtt, hogy beindítsuk a kezelést)
 3. Ultrashape kezelés: körberagasztjuk a területet, előkészítjük a kezeléshez, majd a kezelőfejjel leadjuk a gép által megadott lövésszámot.
 4. hullámmasszázs kezelés (20 perc a kezelés végén, hogy a kibontott zsír a lehető leggyorsabban  a nyirokkeringésbe jusson).

Kavitációs zsírbontás thermostimulációval

Kinek ajánljuk?

Fogyni vágyó vendégeinknek ajánljuk, akik több területen is szeretnének alakjukon formálni, esetleg cellulit problémákkal is küzdenek.

Kezelés leírása, hatása

Az ultrahang hatására a zsírsejtekben egy ún. kavitációs fizikai jelenség jön létre, mely a változó nyomáskülönbség hatására lökéshullámokat indít el, melynek hatására a sejt közötti állományban mikrobuborékok keletkeznek. Ezek a mikrobuborékok a rezgés hatására egymásnak ütköznek, majd szétpukkannak, ami a zsírsejtek falának sérülését okozza. A zsírsejt sérült falán keresztül a zsír kiürül a zsírsejtekből, és a nyirokkeringésen keresztül távozik.
HATÁS: látványos csökkenés a zsírtömegben, cellulit csökkenése.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a zsírtömeg,
 • csökken a narancsbőr/ cellulit,
 • feszesedik a bőr,
 • az adott terület kerülete csökken.

Kezelés menete

 1. kavitációs zsírbontás 2 területen: 20 perc
  A kavitációs ultrahang fejjel 10-10 percet dolgozunk a kiválasztott területeken. Kontakt gélnek ultrahang zselét használunk. A kezelés során enyhe belső ciripelő hangot lehet hallani.
 2. thermostimuláció: 25 perc
  Thermostimulációs pántokat helyezünk fel a combokra, a fenékre, derékra, hasra. Átmozgatjuk az egész testet, fokozzuk a nyirokkeringést, feszesítjük a szöveteket, fokozzuk az izmok tónusát. A párhuzamos infra hőleadás hatására méregtelenítjük a szervezetet, és segítjük a fogyást.

Lipolézeres zsírbontás hullámmasszázzsal

Kinek ajánljuk?

Főként cellulit-, vagy nyirokkeringési problémák esetén ajánljuk.

Kezelés leírása, hatása

A kezelés első felében lipolézer padokat helyezünk fel a problémás területekre. A zsírsejtekből a lézerfény segítségével bontjuk ki a zsírt, mely a nyirokkeringésbe kerülve a hullámmasszázs kezelés segítségével ürül ki. Különösen jó méregtelenítő kezelés, felbontja a zsírsejtekben lerakódott méreganyagot, 50-szeresre fokozza a nyirokkeringést, így a narancsbőr kezelésére egy fájdalommentes megoldást nyújt.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • csökken a narancsbőr,
 • feszesedik a bőr,
 • javul a vér-, és nyirokkeringés,
 • segíti a szövetek méregtelenítését.

Kezelés menete

 1. lipolézeres zsírbontás: 25 perc
  A problémás területekre felhelyezzük a lipolézer padokat. Enyhe meleg érzés kíséretében 25 percig pihen a vendég, míg a dióda lézer padok bontják a zsírsejtekből a zsírt.
 2. hullámmasszázs kezelés: 20 perc
  A hullámmasszázs kezeléshez melegítő nadrág, zokni és póló viselése szükséges. Felhelyezzük a csizmákat, és a derék applikátort, majd a megfelelő nyomás beállításával elindítjuk a nyirokpumpát. Kellemes, relaxáló, masszírozó érzés kíséretében pihen a vendég 20 percen keresztül.

ULTRASHAPE végleges zsírbontás

Ajánlott kezelések száma:

– kúraszerűen 3 hetente, 3 alkalommal

Kezelés időtartama: 120 perc


Kavitáció + thermostimuláció

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6-12 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

ULTRASHAPE végleges zsírbontás
ára: 120.-Ft / lövés  VIP áron: 90.-Ft / lövés

KAVITÁCIÓ 2 testrészen + THERMOSTIMULÁCIÓ 25 perc
ára: 6.000.-Ft VIP áron: 4.500.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.