VÉGLEGES VAGY TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS!

SHR SZŐRTELENÍTÉS VILLANÓFÉNNYEL!

Az IPL technológia után itt a legújabb forradalmi villanófényes eljárás, az SHR (Super Hair Removal) végleges szőrtelenítés.

Miben jelent újdonságot az SHR tartós szőrtelenítés?

• Az SHR végleges szőrtelenítésnél kisebb energiával nagyobb hatékonyságot tudunk elérni, így csökken a fájdalomérzet!

• A kezelőfej 3-szor nagyobb az IPL kezelőfejnél, sorozat lövéseket képes leadni, így jelentősen csökken a kezelési idő!

VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS Lumenis LightSheer Duet LÉZERREL

A LUMENIS LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés egy olyan világújdonság, melyet kifejezetten Önnek ajánlunk, ha nagyon makacs szőrzettel rendelkezik, és a leggyorsabban és legeredményesebben szeretne megszabadulni a zavaró szőröktől. Világosabb szőrzet esetén is nagyon hatásos ez a végleges szőrtelenítési eljárás, mivel a nagy energiasűrűségű diódalézer fényimpulzus hatására az energia célzottan a szőrtüszőt éri, nem szóródik, így a hatás rendkívüli, az eredmény végleges.

 

 • erős szőrzet
 • nem kívánatos szőrszálak
 • begyulladt szőrtüszők

OTTHON

NÁLUNK

A lézeres vagy az SHR villanófényes szőrtelenítést válaszd?

Lézeres végleges szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Azon vendégeinknek ajánljuk, akik végleges eredményt szeretnének elérni a szőrtelenítés területén. Sötét és világosabb, pihés szőrzet esetén is ajánljuk. Ősz, szőke szőrszálak esetén a kezelés nem hatásos!

Kezelés leírása, hatása

A LUMENIS LightSheer Duet lézergép a piacon található leghatékonyabb lézeres szőrtelenítő gép. 8-10 alkalom után végleg eltűnnek a nem kívánatos szőrszálak. A lézerfény elnyelődik a szőrszálak pigmentjében (melaninban), és a keletkező hő elroncsolja a szőrszálakat generáló mátrix sejteket. A kezelés után kb. 10-14 nappal a szőrszálak kipotyognak a szőrcsatornából, a bőr sima, bársonyos lesz. A következő 3-4 hétben szinte nem is nő szőr, majd a szőrszálak újabb növekedési fázisának aktiválódásakor kell ismételni a kezelést (kb. 4-6 hetente).

Mit várhatsz a kezeléstől?

Az erős, sötét szőrszálak könnyen kikopnak, már az első kezelés után sokkal kevesebb szőrszál marad a kezelt területen. Hatékony azonban a pihés, világosabb szőrzettel is, hiszen 1 cm2-en akár 100-120J koncentrált energialeadás is lehetővé válik, ami nagy hatékonyságot jelent.

A kezelés után előfordulhat a szőrtüszők körüli enyhe duzzanat (ödéma), valamint kipirosodás a bőr érzékenységétől függően. A kezelés nem kívánatos mellékhatása lehet égési sérülés, melyet az előzetes konzultációval igyekszünk elkerülni. Fontos az instrukciók maradéktalan betartása (szoláriumozni nem szabad a kezelést megelőző 2 hétben, tilos antibiotikumot és izotretinoin alapú gyógyszert szedni a kezelés előtti héten, hámlasztáson átesni a kezelés előtti 4 hétben).

Kezelés menete

 1. Konzultáció
 2. A kezelés napján 1 mm hosszú szőrzettel kell érkezni (ehhez a kezelés előtt 2 nappal szükséges otthon borotválkozni). Ha pihés a szőrzet (pl. bajusz területén), akkor nem feltétlenül kell leborotválni a felületet, nehogy erősödjön a szőrzet. Ilyenkor mi szoktuk itt leborotválni, amennyiben túl hosszú a szőr, vagy adott esetben borotválás nélkül kezeljük. Ilyen esetben konzultáljon velünk a teendőkről.
 3. Anyajegyek kitakarása.
 4. Hűtés (jégzselé vagy ultrahang zselé)
 5. A kezelendő felület végiglövése.
 6. A kezelés után kerüljünk minden kozmetikumot az esetleges bőrirritációk elkerülése végett.
 7. Kerüljük a kezelés utáni 2-3 napban a szaunát, meleg fürdőt, illetve 3 hétig a szoláriumot, napozást!

SHR tartós szőrtelenítés

Kinek ajánljuk?

Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének a gyantázásnál tartósabb megoldást a szőrtelenítési problémájukra. Sötét szőrzet és fehér bőr kombinációja a legideálisabb, de ezzel a technológiával már a világosbarna, sötétebb bőrtónusú vendégek is kezelhetők. Ilyen esetekben több kezelés szükséges, mivel a világosabb szőrzet kevesebb energiát nyel el, így a kezelés hatékonysága csökken.

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK A VILLANÓFÉNYES SZŐRTELENÍTÉS SORÁN:

 • A szoláriumozott, napoztatott, barnult bőr mindig magasabb kockázatnak van kitéve, mint a fehér bőr. A túlzottan pigmentált bőr ebben az esetben túlmelegedhet, túl sok hőt vesz fel, bepirosodik, és megéghet.
 • A tetovált területeket és környéküket nem kezeljük.
 • Antibiotikum vagy izotretinoin tartalmú gyógyszer szedése esetén kérjük azonnal jelezze azt kezelőnknek!
 • Amennyiben a kezelés előtt leégett, vagy az azt megelőző héten szoláriumozott, akkor nem kezeljük az adott területet!
 • Kérjük, hogy a kezelést követő két hétben ne napozzon, ne szoláriumozzon!
 • A kezelést követő két napban nem ajánlott a szauna, uszoda, gőzfürdő, termál víz, meleg fürdő alkalmazása.

Kezelés leírása, hatása

Az SHR technológia leírása:

Az SHR technológia a végleges szőrtelenítési eljárások között a legújabb. Azért hívjuk Super Hair Removal-nek, mert a leggyorsabb és leghatékonyabb villanófényes technológia, mely hatékony megoldást kínál arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánatos szőrszálaktól. A lézeres szőrtelenítés és a villanófény, vagy pulzáló fény (IPL) előnyeit egyesíti. Gyors, kevésbé fáj, hatékony!

Miben rejlik az SHR szőrtelenítés különlegessége?

Magas pulzus ismétlődés valósul meg alacsony energia segítségével, ami azt jelenti, hogy a szőrtüszők fokozatosan melegednek fel az SHR technológia segítségével, így ez nem jár kellemetlen érzéssel. A bőrfelszín biztonságban marad, és mégis a hatékonyság maximális. A kíméletes módszer lehetővé teszi a barnább bőrök, és a világosabb szőrök hatékonyabb kezelését. Azonban biztonsági és hatékonysági okokból arra kérjük vendégeinket, hogy napozás és szoláriumozás után ne alkalmazzunk villanófényes kezelést. És meg kell említeni, hogy a teljesen szőke és az ősz szőrszálak ezzel a villanófényes eljárással sem kezelhetők.

Hány alkalommal szükséges kezelni az adott területet? És mennyi időnek kell eltelnie két SHR kezelés között?

A szőrszálak csak a növekedési fázisban kezelhetők, mivel az SHR technológiánál is el kell érnünk a szőrtüszőt, ami csak ebben a fázisban valósulhat meg. Két kezelés között 6 hetet várunk. Ha már a kezeléssorozat végéhez közeledünk, akkor a két SHR kezelés közötti idő akár 8-10 hétre is kitolódhat.

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • a kezelt területen 8-12 alkalom után a szőrszálak 95%-a eltávolítható,
 • valamennyi pihés szőrzet a kezeléssorozat után is maradni fog, de ennek mennyisége jóval kevesebb, minősége pedig sokkal gyengébb, pihés
 • a bőrirritáció, benőtt szőrszálak, gyulladások (furunkulusok) megszűnnek
 • a bőr selymesen puha, bársonyos lesz a kezelt felületen

Kezelés menete

 1. Kérünk, hogy a kezelés előtt 2 nappal borotváld le a kezelendő területet! A legjobb, ha a kezelés napjára kb. 1 mm hosszú a szőrzeted az adott területen!
 2. Ne szoláriumozz, ne napozz, ne használj barnító krémet a kezelés előtt 2 héttel!
 3. Átnézzük a bőrt, hogy van-e anyajegy a területen. Ezeket cinkpasztával lefedjük, hogy ne érje a fény.
 4. Jégzselével hűtjük a testrészt, majd a kezelőfejjel alaposan végigvillantjuk. A kezelés hatékonysága rögtön ellenőrizhető, hiszen azok a szőrszálak, melyek sikeresen el lettek távolítva, megpörkölődtek a villantás hatására.
 5. Ellenőrizzük, hogy megfelelően minden szőrszál le lett villantva, majd igény szerint nyugtató krémet használunk a felületen.

HIALUROX lézeres mezoterápia

Ajánlott kezelések száma:
– fenntartó kezelésként havi 1 kezelés,

– kúraszerűen évi 1 vagy 2 kúra, mely heti 1-2 kezelésből áll, 6 alkalommal.

Kezelés időtartama: 50 perc


KLEANTHOUS 24/7

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

A bőr feltöltődik …

MIKRO és KIS terület
ára: 3.400.-Ft VIP áron: 2.550.-Ft

KÖZEPES terület
ára: 4.600.-Ft VIP áron: 3.450.-Ft

NAGY és EXTRA NAGY terület
ára: 7.400.-Ft VIP áron: 5.550.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.