Bőrmegújítás mélyhámlasztással!

IMAGE hámlasztás férfiaknak

 

A férfiak bőre később öregszik, mégis szüksége van a megfelelő bőrápolásra. Ha a legfelső szaruréteget nézzük, akkor kb. 20%-kal vastagabb a bőrük a nők bőrénél. A férfi androgén hormonoknak köszönhetően kb. 20%-kal több zsírt és verejtéket választanak ki. Ez a magas lipidtartalom megtartja a vizet, és bizonyos fokú fényvédelmet is biztosít. Az irharétegben a kollagén és elasztinrostok kompaktabbak, a rácsos szerkezetű kötőszövet sokkal feszesebb tartást ad az alatta elhelyezkedő zsírszövetnek, mint a nők párhuzamos lefutású rostjai.

Normális életmód esetén a férfiaknál 10 évvel később jelentkeznek az öregedés jelei, mint a nőknél. A kor előre haladtával azonban a férfiak bőrének elaszticitása is csökken. Fontos a megelőző, tápláló, bőrmegújító kezelések alkalmazása.

Image Couture Designer Peelingek forradalmi megoldást kínálnak a bőrszerkezet megújítására, valódi, mélyről ható változást tudunk elérni velük. Az egyedülálló savak és peelingek aloe vera gél alapúak, melyek védik, és táplálják a bőrt, ezzel csökkentve a mellékhatásokat, és felgyorsítva a savazás utáni regenerációs folyamatokat. Már a savazás közben őssejtekkel, antioxidánsokkal tápláljuk bőrét, és védjük, energetizáljuk, növényi fehérítőkkel fokozzuk ragyogását.

 • EGYENETLEN, MEGVASTAGODOTT BŐRFELSZÍN
 • RÁNCOK
 • MEGERESZKEDETT BŐR
 • PIGMENTFOLTOK
 • PATTANÁSOK, AKNÉS BŐR

OTTHON

A férfiak szokásai, életmódjuk különbözik a nőkétől. Szeretik, ha az arcápolás, egyszerű, gyorsan megvan, és hatékony. A legtöbb férfinak mindennapos tevékenysége a borotválkozás, mely igénybe veszi a bőrt, ami érzékennyé és irritálttá válhat. A tesztoszteronnak köszönhetően a faggyúmirigyek több faggyút termelnek, a férfi bőr általában zsírosabb, és tágabb pórusú. Azt javasoljuk, hogy termékeidet válaszd egy termékcsaládból, hogy az ápolók egymással kompatibilisek legyenek.

NÁLUNK

A hámlasztó kezeléseinkkel havi szinten fenn tudod tartani bőröd rugalmasságát, illetve ha 6 alkalmas kúrát csinálunk, akkor a bőrt edzve még látványosabb változást tudunk előidézni.

Mit ajánlunk érett, ragyogását vesztett bőr kezelésére?

IMAGE SIGNATURE LIFt PEELING

Kinek ajánljuk?

Azon férfi vendégeinknek ajánljuk ezt a kezelést, akik szeretnék megelőzni az öregedést, illetve visszafordítanák az öregedés első jeleit. Ez egy enyhe peeling, nem fog tőle nagy mértékben hámlani a bőr. Célunk a bőr feltöltése antioxidánsokkal és hyaluronsavval, ragyogásának fokozása, mély hidratálása.

Kezelés leírása, hatása

Mit várhatsz a kezeléstől?

 • hidratálttá, bársonyossá válik a bőr
 • csökken az érzékenység, irritáció
 • a bőrfelszín egyenletesebb lesz
 • a bőrt feltöltődik

Kezelés menete

IMAGE WRINKLE/ PERFECTION LIFT PEELING

Kinek ajánljuk?

Kezelésünket azon férfi vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnék az idő múlásának nyomait látványosan csökkenteni. Ez egy olyan bőrmegújító kezelés, melyet kúrában végzünk, szigorúan fényvédelem mellett, és meghatározott otthoni ápoló kozmetikumokkal. A kezelés során hámlás várható, így azon vendégeink válasszák, akiket ez nem zavar.

Kezelés leírása, hatása

Mit várhatsz a kezeléstől?

Kezelés menete

IMAGE SIGNATURE LIFT PEELING

Ajánlott kezelések száma:
– fenntartó kezelésként havi 1 kezelés,

– kúraszerűen évi 1 vagy 2 kúra, mely heti 1-2 kezelésből áll, 6 alkalommal.

Kezelés időtartama: 50 perc


IMAGE WRINKLE/ PERFECTION LIFT PEELING

Ajánlott kezelések száma:
Kúraszerűen heti 1 kezelést javaslunk 6 alkalommal.

Fenntartó kezelésként havi rendszerességgel ismételhető.

Kezelés időtartama: 60 perc

 • az elhalt hámréteget eltávolítjuk
 • a sejtlégzés javul, oxigénnel dúsul a bőr
 • a kollagéntermelés fokozódik, vastagszik az irha réteg
 • a bőrt táplált, hidratált, ragyogó lesz (őssejtek, hialuronsav, peptidek, antioxidánsok)
 • a bőrproblémákat kezeljük (aknék, hegek, pigmentfoltok)
 • a bőr struktúrája javul, tónusa egységesebb lesz

IMAGE WRINKLE / PERFECTION LIFT PEELING
( otthoni ápoló KIT-el )
ára: 24.000.-Ft VIP áron: 18.000.-Ft

IMAGE SIGNATURE LIFT PEELING
( otthoni ápoló KIT-el )
ára: 24.000.-Ft VIP áron: 18.000.-Ft

Árlistánk itt

Jelentkezz be!

1132 Budapest,
Visegrádi utca 17.
(WESTEND-nél)

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérdésed van?

Visszahívunk!

Név: Telefonszám: Alkalmas időpont:

ÍRTA RITA

” 1000 éve ide járok Mindenkit nagyok szeretek <3 ” RITA

RITA

ÍRTA POCSAI VIKTÓRIA

” Kedves Lányok! Évek óta járok hozzátok és nagyon szeretek ide kezelésekre járni, mert mindenkinek van egy két jó szava hozzám. Maradjatok ilyenek és mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszi!” POCSAI VIKTÓRIA

POCSAI VIKTÓRIA

ÍRTA S.Á.

“Nagyon szeretem az Esthetic Line-t! Vidékről járok fel, és már nem is megyek kozmetikushoz lakhelyemen.Jó úgy bejönni az ajtón,hogy a nevemen szólítanak köszöntenek.A lányok emlékeznek a korábbi kéréseimre ( pl: jég nélküli SHR ), és ezeket figyelembe is veszik.Köszönet az egész csapatnak!” S.Á.

S.Á.